Inger har fått et nytt liv

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Det er rørende å høre hvordan Inger før hun begynte følte at hun hadde mistet seg selv. For meg som utdanningsleder er det rørende å høre henne fortelle hvordan hun nå lytter til seg selv, hva hun vil og hva som er rett for henne. Jeg har fulgt henne i prosessen og sett hvilken indre transformasjon som har skjedd med henne. Det å høre henne fortelle at hun nå føler at hun LEVER er stort.

 

Inger har gått fra å være stresset, lei utslitt og ingen energi til å være full av energi. 

Hun forteller at hun tidligere var stresset, lei, utslitt, utmattet og hadde ingen energi. Mens hun nå er full av energi fordi hun har begynt å lytte til seg selv. I den prosessen har hun hatt god nytte av coaching som metode. Hun sier selv at coaching er en metode som gjør at du får en annen måte å tenke på. At hun nå tenker på en helt annen måte enn før hun begynte på utdannelsen

Hun bruker coaching både på jobben og privat og opplever å komme myemer innpå folk. Hun er ikke alene om å fortelle at hun har fått et helt nytt liv etter de 9 månedene som Coach Mentor Utdannelsen varer. Det er en transformerende utdannelse som løfter deltakerne til et helt nytt nivå.

 

Inger sier hun har fått et nytt liv, livet hennes føles helt annerledes etter bare 9 måneder og det syns hun er fantastisk

Inger forteller at hun har fått et helt nytt liv slik hun håpte da hun begynte på utdannelsen. Hun sier at hun tenkte før hun begynte på utdannelsen i okotober at i juni så skulle livet være helt annerledes. Og etter de 9 månedene med Coach Mentor Utdannelsen så sier hun begeistret at «livet er helt annerledes og det føles HELT FANTASTISK»

 

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..