Jeg har kommet ut som et nytt menneske, sier Heidi

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Allerede første dagen kjente jeg at jeg ble løftet opp og kom hjem full av inspirasjon

Hele prosessen har vært veldig god, sier Heidi. Allerede første dagen kjente jeg jo at det du sa traff og jeg kjente at jeg ble løftet opp og jeg kom hjem full av inspirasjon og hadde allerede da teknikker i forhold til kommunikasjon og en måte å tenke på som var litt annerledes enn før.

Jeg har kommet gjennom som et annet menneske

Jeg har fått noen nye innsikter og noen nye sannheter og så har jeg fått prøvd dem litt ut mellom samlingene og så har jeg tatt en ny runde på neste samling og så har ting integrert seg enda mer, så det har vært en god prosess og en utviklende prosess. Jeg føler at jeg har kommet gjennom som et annet menneske. Jeg fungerer og tenker på en annen måte som er bedre for meg og de rundt meg

Jeg har fått mye mer kontakt med meg selv og den jeg egentlig uten alle begrensende overbvisningene

Jeg får mye mer kontakt med den jeg egentlig er og mitt essensielle meg, uten alle disse overbevisningene og reglene om hvordan ting burde vært Og uten å lure så mye på hva verden rundt synes om det, men mye mer opptatt av hva jeg synes om det. Jeg har blitt mye bedre til å kjenne på hva jeg har lyst til for meg selv

Det er deilig å få være seg selv uten å være bekymret for om det er godt nok og slippe å tenke på hva alle andre tenker og mener om det

Jeg kjenner at jeg virkelig har snudd måten jeg tenker på og at jeg tar en ting om gangen. Det er virkelig godt å få være seg selv uten å være bekymret for om det er godt nok, uten å tenk hva andre mener om det. Nå er det mer slik at hvis de ikke liker det, så er det helt greitt, så lenge jeg har det bra med meg og mine barn har det bra med meg og det har de

Vi har det mye bedre i familien, mye mer smil og latter. 

Jeg merker forskjell i familien og hvordan vi kommuniserer med hverandre. Vi har et mye mer avslappet forhold, mye mer smil og latter mye mindre anstrengt. De tingene som før var et problem er ikke lenger et problem- det gjør ikke lenger noe.

På jobben har Coach Mentor Utdannelsen gjort at jeg møter mine ansatte på en annen måte

I jobbsammenheng, som teamleder har jeg også hatt god nytte av coachingredskapene. Utdannelsen har gjort at jeg har møtt mine ansatte på en annen måte. Jeg har jo kollegaer som snakker om sine ting, i forhold til andre kollegaer, oppgaver eller andre ting og da har jeg coachet dem. Følelsen du får når du stiller spørsmålene som du ser løser opp ting hos den andre, den er god. Jeg synes det er helt fantastisk når du bare kjenner i hele deg at du er inne på noe- og så ser du at innsiktene kommer i den andre at vedkommende finner noen nye svar enn før. Det er virkelig godt å være en del av- det er gøy!

Jeg kommuniserer annerledes med de rundt meg og det føles kjempe godt

Så jeg merker at samtalene med de rundt meg er en del annerledes. Jeg har også brukt dette direkte mot barna mine og coachet dem, fremfor å komme med kjeft eller «du må gjøre slik, hvorfor har du gjort slik» så har jeg gått inn med coaching og det har gjort at både jeg og barna mine har sittet igjen med en kjempegod følelse.

Jeg anbefaler utdannelsen på det sterkeste. Det er verdt mer en de pengene det koster. Det har gitt meg en livslang GLEDE

Jeg synes at May Bente har vært veldig inspirerende som kursholder og coach. Hun har sett oss enkeltvis og møtt oss på en veldig god og varm måte. Hun har en egen evne til å se litt gjennom oss og ivaretar personene veldig godt og det lærer vi veldig mye av også. Og den måten hun ikke slipper dem på før de har kommet til en løsning og kommet ut av unnskyldningene og forklaringene. May Bente er veldig inspirerende, tydelig, oppløftende når hun snakket og det har satt seg hos meg ihvertfall.
Utdannelsen passer også veldig godt hvis du ønsker å hjelpe andre, løfte andre, være et bedre menneske for andre og hjelpe andre å bli et bedre menneske.

Jeg vil anbefale Coach Mentor Utdannelsen på det sterkeste. Jeg har aldri angret. Det var verdt mer en de pengene det kostet og det har gitt meg et løft i livet og en livslang glede. Jeg har fått så utrolig mye ut av det på så mange plan. Du kan lese mer om Coach Mentor Utdannelsen her: https://maybente.no/utdannelse/

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..