Lever du et begrenset liv innenfor boksen?

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Lever du et begrenset liv? Ser du på livet slik det er og finner løsninger ut fra der du er? Eller setter du deg ned og tenker over hva det er du ønsker og finner ut av hvordan du kan skape det?

Lever du et begrenset liv innefor rammene for hva andre har fortalt deg er mulig? Vi vokser alle opp med mennesker rundt oss som forteller oss om verden, hva de anser som mulig. Vi kan velge å se på verden slik vi opplever den og tilpasse oss og gjøre det beste ut av de betingelsene vi lever under, eller vil kan skape det livet vi ønsker og gjøre de forandringene vi lengter etter.

Uansett om det du lengter etter kan virke umulig, uansett om det du lengter etter er noe andre ikke har gjort, uansett om det du lengter etter er noe andre ikke har gjort, så betyr det ikke at det ikke er mulig. DET ER MULIG. Det er min store passion i livet å hjelpe mennesker å realisere sine drømmer og skape det livet de ønsker å leve.

Det betyr å se utenfor rammene, utenfor boksen av hva andre mennesker har fortalt er mulig eller realistisk. For meg er disse rammene og hva som er realistisk bare en forståelse, en måte å se det på. Det finnes 1000 andre måter å se det på. Hvis du ikke har svaret akkurat nå betyr ikke at det ikke finnes.

Hvis du har noen utfordringer i ditt liv akkurat nå betyr ikke at det ikke finnes løsninger. Det betyr bare at du med ditt mindsett akkurat nå ikke ser løsningene. Vi trenger å skifte disse forestillingene vi har om at ting er slik og slik og tre inn i vårt potensiale som menneske.

Det innebærer et bevissthetsløft. En annen måte å se på deg selv, livet og de mulighetene du har. Det handler om å forstå hvem du er, hva som er ditt bidrag til verden, hvordan du kan nå ut til de mennesker som du brenner for å hjelpe på en måte som føles godt for deg. Hvis du forstår at du har mer å gå på, hvis du forstår at livet har mer å by på, hvis du er enig i atdet ikan være mulig for deg og å skape detl ivet du ønsker deg så harjeg en kjempe mulighet til deg her. I løpet av 9 måneder hjelper jeg en gruppe mennesker til å løfte sitt liv og skape de forandringene de ønsker. Gjennom min Coach Mentor Utdannelse deler jeg alt jeg selv har lært og trener dem til å bli dyktige coaher og selv skape de forandringene de ønsker i sine liv.

Det er et forløp for deg som vet at du har mer å gå på, deg som er klar til å bryte ut av samfunnets tanker og forståelse av hva som er mulig, hva som er best osv. Det er for deg som er klar til å ta ut DITT POTENSIALE og gjøre en forskjell i verden.

Du kan lese mer om Coach Mentor Utdannelsen her: 

 

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..