Det er en første gang for alt!

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Etter en del forespørsler fikk jeg endelig melding fra Spotify at min første pod-episode lå ute. Det er en første gang for alt. Det slutter aldri å overraske meg hvor deilig det føles når noe man har jobbet for og hatt i tankene en stund blir til en realitet.
Denne gangen var det podcast. Det er så mange som har spurt meg om jeg ikke kunne lage en podcast. Jeg har tenkt at jeg er på sosiale medier, lager videoer og deler «overalt» . Men ettersom det ikke ble stille omkring dette med podcast bestemte jeg meg for å finne ut av det.

Jeg spurte min datter, hun forklarte at jeg trengte en app, en mikrofon, og diverse utstyr. Jeg begynte å google hvordan lage en podcast. Google kan mye og jeg fant etterhvert ut hvordan jeg kunne opprett en podcast. Min datter har vært min coach i denne prosessen og hun var en streng coach og blant annet var hun fast bestemt på at det var viktig at det var god kvalitet på denne podcasten.

Jeg reiste og kjøpte en mikrofon og alt var klar til opptak. Jeg snakket med min podcast coach, som jo også er min datter og hun var klar på at det var viktig at lyden var klar og god, at det ikke var for langt og at det var engasjerende innhold hele vegen.

Så jeg var spent da jeg lanserte min første episode. Hun var den første jeg sendte podcast episoden til. Så ventet jeg i spenning, hva ville hun si? «Det var veldig bra, både lyden og innholdet» sa hun og delte episoden på sin facebook vegg.

Jeg håper du også liker innholdet. Første episoden heter»Vær den du egentlig er» og handler om at veldig mange av oss stopper oss selv og lar være å gjøre det vi egentlig vil. Jeg prater litt om det og begrensninger og om hvordan jeg tok hele min familie med til USA for første gang.

Du finner den her: 

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du vil kanskje også like..