Er du modig? Mot kommer innenfra

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Er du MODIG?

«Men da sa Jonatan at det var ting som måtte gjøres, selv om de var farlige, for ellers er jeg ikke noe menneske, bare en liten lort.» Brødrene Løvehjerte av Astrid Lindgren 

Vi har sett helten og heltinnen på film som gjør det de er redde for. Som hopper utenfor selv om de er skummelt.
Jeg har lagt merke til at noen fremhever mot som det å gjøre det du egentlig er redd for. Det er en del av mot. Men det å gjøre det du er redd for, hoppe utenfor selv om du føler motstand og fortsette selv om det støyer og er utfordrende er noe vi gjerne ser på film og som samfunnet gjerne oppfordrer til.
Egentlig handler mot mer en indre ting. Å stå stødig i seg selv, være sin egen beste venn og ha en kjærlig og god relasjon og kommunikasjon med seg selv

Når vi lever innenfra og ut handler mot om å kommunisere med den delen av deg som merker frykten (frykt og andre følelser kommer fra dine tanker) så hvilke tanker har du trodd på som har skremt deg?

Mot er ikke å pushe gjennom, presse deg selv til å gjøre ting du er redd for. Mot er slik jeg ser det å anerkjenne at det føles sånn akkurat nå, romme sårbarheten og kjærlig stille deg selv spørsmål ved «Hei, hva er du redd for»? «Hva tenker du nå og hvilke følelser gir det deg»? «Hva trenger du for å føle deg trygg»

Det modigste vi kan gjøre er å møte oss selv, vår egen sårbarhet. Vi løper ofte fra oss selv og orienterer oss utenfor oss selv.

Når vi blir nysgerrige på vår egen indre motstand, vokser vi som menneske. Livet blir større og vi åpner opp for mer av den vi egentlig er.

Har du lyst til å lære mer om, hvordan du kan åpne opp for den du egentlig er og utnytte mer av ditt potensial, din indre styrke, ditt mot og lære hvordan du kan utfolde deg selv mer fritt og autentisk som du er, så kan du bli med på Coach Mentor Utdannelsen. Nytt kull star opp 23 april.

 

Du kan bli en av del heldige som får plass. Påmeldingen er allerede i gang 😉 Du kan lese mer her: Coach Mentor Utdannelsen

Hvis du lurer på noe kan vi gjerne ta en prat på telefonen 😉 Du booke en tid her: så snakkes vi

Hvordan er det med ditt mot? Ligger det å slumrer eller er du i kontakt med ditt indre mot?

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..