Tror du på deg selv og drømmene dine?

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Er det mulig å gjøre ønsker og drømmer til virkelighet?

Klart det er mulig. Det finnes utallige eksempler på mennesker som har realisert de utroligste drømmer. Tenk bare på da Brødrene Wright prøvde å få et fly opp i luften. Hvor urealistisk var ikke det på den tiden. De hadde en drøm, de trodde på drømmen og de klarte det. Disney er et annet eksempel på umulige drømmer som har blitt virkelighet.

 «If you can dream it, you can do it!» Walt Disney

Bidet her er fra et intrvju jeg gjorde på 9 timen etter at min første bok «Lykkekoden» ble utgitt. Det å være forfatter av sin første bok på Cappelen Damm var først en drøm, og så ble det virkelighet. Å bli intervjuet på 9 timens var ikke en drøm, men en veldig kjekk opplevelse samtidig som det var utfordrende og langt utenfor komfortsonen. Jeg elsker opplevelser, så opplevelsen av å møte opp i NRK en tidlig januardag var kjekk, men da jeg ble utfordret til å gjøre programlederen på 9 timen lykkelig på direkten merket jeg pulsen steg. Mens hele Norge lyttet, så stilte jeg spørsmål og coachet han frem til mer lykke. De oppsummerte i hvertfall med at jeg hadde gjort han lykkelig på direkten, så det tyder på at det gikk bra! 

Så hvordan er det med deg? Har du en drøm, har du et ønske, noe du har utsatt fordi du anser det som umulig? Mitt motto er at det umulige er mulig hvis du er utholdende og tror på drømmen din. Det er nå du lever. Vi har bare dette livet. Hvordan du lever ditt liv er opp til deg. Jeg ønsker for deg at du kjenner at du lever, at du føler meningen med ditt liv og at du får realisert dine drømmer. Det kan bety å gå utenfor komfortsonen, gjøre det du kjenner er rett og viktig for deg. Det kan bety å gå utenfor boksen og gjøre ting andre ikke gjør. Det kan innebære utfordringer underveis. Det handler om å være tro mot deg selv, holde fast i drømmen og ta steg for steg mot det du ønsker deg.

 

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..