Bøker

Lykkekoden

Lykkekoden

Din snarvei til et lykkelig LIV FULLT MED OVERSKUDD, FRIHET OG DET DU ØNSKER DEG NÅ!

Du kan bestille boken her:

Om Lykkekoden:

”Lykken finnes inni oss og er alltid tilgjengelig” Lykkekoden s.7

«Jeg har fått så mange brev, mailer og tilbakemeldinger fra mennesker som har fått forandret sitt liv etter å ha lest boken. Mennesker som stopper meg på butikken og som begeistret forteller om mer glede, bedre relasjoner og at de faktisk på kort tid har løftet seg selv og sitt liv til et nytt nivå etter å ha lest boken. De forteller om drømmer som har blitt realisert, for som de sier, jeg forstod etter å ha lest i din bok hvordan jeg kan realisere mine drømmer og ønsker»

”Hvordan er det med deg? Gløtter du inn døråpningen til lykken, eller haster du forbi? Lykkekoden s.8

Andre igjen kommer bort til meg og sier, mannen min leste boken din, og det har forandret vårkommunikasjon. Før var han veldig fokusert på alt som han ikke var fornøyd med og klaget og kritiserte både meg og barna, det har helt endret seg nå. Han tar ansvar for sin egen reaksjon og har lært å gjøre indre justeringer. Det er en befrielse og jeg er evig takknemlig. Og slik kunne jeg fortsatt.

Det er virkelig vilt hva en bok kan gjøre for mennesker og det er jeg veldig takknemlig
for. Jeg håper og tror at det å lese boken og gjøre øvelsene vil rykke noe inne i deg og hjelpe deg å skape de forandringene du ønsker. Og jeg når du har lest Lykkekoden ville elske å høre fra deg hva som var det viktigste du fikk ut av lesingen.

 

 

SMART for livet

SMART for livet

Sammenligner du deg med andre og ønsker at du var penere, smartere, gladere og hadde flere venner eller bedre karakterer?

Det er ikke noe galt med deg. Du er allerede god nok som du er. Det er normalt å oppleve utfordringer og problem. Det kan vi ikke gjøre så mye med, men det vi kan gjøre noe med er måten vi takler det på. Dette får du hjelp til i denne boken.

[maxbutton id=»42″]