En hemmelig invitasjon til et nytt liv

 

Dette er en hemmelig side for deg som har deltatt på et av mine onlinekurs eller mentor forløp. Det vil si at du kjenner meg og min måte å undervise på fra før.

Denne måneden, 28 oktober på Bryne og 30 oktober i Oslo, starter Coach Mentor Utdannelsen opp. Det er 9 måneder som skaper en stor transformasjon i deltakernes liv. De sier det er et før og etter utdannelsen.

Jeg vil derfor gjerne gi deg en spesialinvitasjon (siden du har deltatt på mine kurs før) slik at du kan få den samme transformasjonen som de tidligere deltakerne

 

Tidligere deltakerer sier de har fått et nytt liv, bedre helse, mer suksess i sin bedrift, ny jobb, blitt forfremmet, fått kjærlig forhold til barna, fått ny kjærest, funnet sin vei i livet og blitt gladere og funnet indre fred og livsglede. Hvis du har lyst å høre de magiske forandringene som har skjedd med de tidligere deltakerne kan du se deres uttalelser på video her:

 

DU KAN LEVE ET LIV DU VIRKELIG ELSKER, du kan gjøre en stor forskjell for deg selv, ditt liv og være av stor betydning

Coach Mentor Utdannelsen er for deg som forstår at verden er som du er.

Du forstår at du ved å gjøre endringer inni deg selv i din tankemønster og overbevisninger skaper forandringer i ditt liv. Min oppgave er å være din coach og mentor på denne veien gjennom å utfordre deg, stille spørsmål og gi deg redskaper når du står fast. Det er du selv som gjør forandringene, jeg er din støttespiller gjennon transformasjonen fra den tror du er til den du egentlig er.

Hvordan gjør vi det?

1. Vi møtes fysisk 1 gang i måneden på Bryne eller i Oslo

Hver gang har vi et tema som blir som et kurs i seg selv.

 • Modul 1 –: Grunnmuren. Du lærer Coachingmetoder og mentor formelen Mandag 28. oktober 9-16 Bryne eller onsdag 30 oktober 9-16 2019 Oslo Allerede etter første modul sier delatkerne at de går løftet hjem, de får noen øvelser og oppgaver som gjør at de løfter seg og kommer mer i flow. Livet begynner allerede etter første dag å bli bedre
 • Modul 2 –: Realiser dine ønsker og drømmer . Etter denne modulen har du fått klarhet i hvordan du kan finne frem til dine drømmer og ønsker. Du har lært hvordan du kan realisere dine drømmer og ønsker og hvordan du kan hjelpe andre og gjøre det samme Mandag 18. november 9-16. Bryne eller Onsdag 20. november 9-16 Oslo 
 • Modul 3 –: Oppdag hva som stopper deg (og de fleste mennesker) fra å være, gjøre og ha det livet en ønsker seg og lær å fjerne det både for deg selv og andre .Etter denne modulen vet du hvordan du kan oppdage dine egne begrensninger. Så har du lært hvordan du kan oppdage andres begrensninger. Du har lært deg en effektiv formel til å bryte begrensninger og motstand. Du har forstått hvordan du kan gjøre indre forandringer i dine ubevisste mønster som gir deg resultater i det ytre, i ditt liv.Mandag 2. desember 9-16. på Bryne eller Onsdag 4 desember 9-16 i Oslo  
 • Modul 4 –: Verden er som vi er Forstå hvordan verden speiler deg og dine mønster og lær speilformelen til å skape magiske endringer i dine relasjoner og hvordan du kan hjelpe andre å gjøre det samme Etter denne modulen har du lært å bli venn med virkeligheten. Du forstår at verden er som du er og at det kan vi ikke gjøre så mye med. Men at det vi kan gjøre noe med er hvordan vi handterer det som skjer. Du har fått effektive og gode verktøy til å handtere din virkelighet på en måte som styrker deg og gir deg det du ønsker deg. Du har lært hvordan du kan hjelpe andre til den samme forståelsen og transformasjonenm Mandag 13 januar 9-16 på Bryne eller 15 Onsdag  januar 9-16 i Oslo 2020
 • Modul 5 –: Lær å skape nærende relasjoner er. Relasjonen til deg selv er den viktigste, når du elsker deg selv og føler deg god nok vil det gi ringvirkninger inn i alle andre forhold. Ved å skape en god relasjon til deg selv healer du alle andre relasjoner. Etter denne modulen har du lært å skape nærende og kjærlig relasjoner. Du har lært å bruke informasjonen i omgivelsene til å skape de forandringene du egentlig ønsker deg. Du forstår hvordan de rundt deg, dine relasjoner speiler deg. Du har lært speilteorien og vet hvordan du kan bruke den for å skape kjærlige og nærende relasjoner og hjelpe andre til å gjøre det samme. Det lærer du om på mandag 17. februar  på Bryne eller Onsdag 19 februar 9-16 i Oslo   
 • Modul 6 –: Maksimer ditt potensial. Du har et helt fantastisk potensiale som vi her hjelper deg å få frem og bruke. Etter denne modulen har du lært å åpne opp for ditt enorme potensiale. Du har lært hvordan du kan maksimere ditt eget potensial og hjelpe andre til å leve ut sitt fulle potensial. Du lærer å forstå deg selv, den autentisk ekte deg. Du har lært gode redskaper og verktøy til å komme inn til et sted hvor du føler deg god nok som den du er og blir i stand til å hjelpe andre frem til den forståelsen.Mandag 17. mars 9-16 på Bryne eller Onsdag 19 mars 9-16 i Oslo   
 • Modul 7 –: Lær å bruke følelsenes kraft. Oppdag magien og synkronitetene som skjer når du lærer å heve din følelsesmessige vibrasjon og leve fra den øvre delen av følelsesskalaen. Etter denne modulen har dulært å forstå hvordan du kan bruke dine følelser som GPS. Du har lært å handtere utfordringer og problemer på en måte som gjør deg i stand til å vokse i stedet for å stoppe. Du vet hvordan du kan bruke informasjonen dine følelser gir deg og den kraften som ligger i følelsene i din coaching/mentoring og ditt livMandag  april 9-16 på Bryne eller Onsdag april 9-16 i Oslo  . 
 • Life Coach utdannelseModul 8 –: Lær å bruke coaching i grupper Det kan du bruke på jobb, i forening, hvis du er leder, hvis du er forelder, hvis du er i grupper som klager eller hvis du vil jobbe med grupper og skape forandring for mange på en gang.  Etter denne modulen får du en effektiv oppskrift tilhvordan du selv kan lage suksessfulle foredrag og workshops. Du hvordan du på en enkel og tidsbesparende kan strukturere dine foredrag, workshops og kurs. Du har fått innsikt i enkle grep som virkelig transformerer. Du har forstått og lært hvordan du kan løfte andre samtidig som du løfter deg selv Mandag 5. mai 9-16 på Bryne eller Onsdag 7. mai 9-16 i Oslo
 • Modul 9 –: Lær å få suksess som Coach i ditt felt Denne dagen blir det en fin avslutning med sertifisering. Du står med sertifiseringsbeviset i handen og gleder deg sammen med resten av gruppen over alle de positive forandringene som har skjedd i deg og ditt liv i løpet av de siste 9 månedene. Etter denne modulen vet du hvordan du markedsfører deg selv på en måte som føles godt for deg og som gir deg dine drømmekunder. Du har lært å selge på en måte som fyller deg med overskudd, glede og energi. Du sitter inne med he hemmeligheten til hvordan du kan få suksess som Coach/mentor i ditt felt Mandag 2. juni 9-16 på Bryne eller Onsdag 4 juni 9-16 i Oslo. 

Tilbakemeldingen fra tidligere deltakere er at det skjer virkelig dype forandringer og bevissthetsløft når vi møtes på disse månedlige samlingene. Det er en læring gjennom å gjøre det metode. Verdi på alt dette er 59.500 kr (jeg har selv betalt mange ganger så mye for å få denne læringen og jeg vet at andre tar dobbelt så mye, men jeg vil gjerne at det skal være tilgjengelig for så mange som mulig fordi mitt brennende ønske er å hjelpe så mange som mulig til et nytt og bedre liv)

 

2. Opptak av alle samlingene + online undervisning mellom samlingene

Det vil si at hvis du kan være tilstede de fleste av de 9 gangene, så får du med deg alt vi går gjennom. Siden det ofte er noen som ikke kan være tilstede alle samlingene tar vi opptak av all undervisningen: Det legges ut på et lukket undervisningsrom hvor du kan se videoene om og om igjen. Tidligere deltakere har opplevd stor verdi i å ha denne læringen tilgjengelig og de har brukt det til å repetere stoffet og sier at det lander på nye og dypere nivåer hver gang de lytter til videoene. Verdien på dette er 49.000 kr (det er hva andre tar for kun online undervisning i løpet av 3 måneder)

 

3. Du blir en del av en gruppe med et fantastisk nettverk, du får coaching, støtte og hjelp gjennom de neste 9 månedene

Du blir del av et nettbasert forum hvor du kan stille spørsmål mellom samlingene. Her kan du stille spørsmål, komme med inspill bli inspirert og inspirere. Å være en del av en gruppe,få coaching, støtte og hjelp med mulighet til å netttverke har vært en viktig del av min vekst og utvikling. Når vi kommer sammen vokser vi og utvikler vi oss raksere.  Verdien på dette er 5000 kr

 

4. Du får medlemskap i en lukket facebook gruppe

Vi har også en lukket facebook gruppe hvor du kan stille spørsmål og dele dine erfaringer hver dag og få tilbakemelding og coaching når du har behov for det underveis. Verdien av en lukket facebookgruppe hvor du får coaching og svar på dine spørsmål gjennom 9 måneder er 10.000 kr

 

5. Coaching og svar på dine spørsmål på video eller skrift

Du gir ikke bare deg selv en skjønn utdannelse, et løft i ditt liv, og et løft for de menneskene du er glad i. Du gir deg selv et felleskap med skjønne deltakere som er på samme reise som deg. Verdien av den personlige oppfølgingen vie facebookgruppen er 10.000 kr

 

Din RABATTPRIS akkurt nå

 • 9 Moduler hvor vi møtes fysisk og du får undervisning, notater og coaching hver gang (Verdi 49.000 kr)
 • 9 Opptak av samlingene + online undervisning som du kan se om og om igjen og de lander på nye nivåer hver gang (Verdi 40.000kr)
 • 3 Q and A  hvor du får coaching på dine utfordringer underveis (Verdi 6.000 kr)
 • Lukket facebook gruppe hvor du kan stille spørsmål hver dag om du vil og få svar på dine utfordringer underveis (Verdi 10.000kr)

Til sammen blir det en brøk del av hva jeg selv har investert for alt det jeg deler videre til deg på Utdannelsen (Verdi 105.000kr)

Du får Life Coach Utdannelsen til halv pris  59.950 kr  Rabatt akkuart nå KUN  44.500 kr 

 

Du sparer over 15.000 kr akkurat nå + du får bonuser for 5000 kr

 

Er det mulig å dele opp betalingen?
Ja, det er mulig å dele opp I rater. Da betaler du enten

a) Hele summen 59. 950 kr Akkurat nå kun 44.500 kr  her:

eller

b) Delbetaling 6750 kr x 9 altså en gang i måneden f.o.m. oktober t.o.m. juni. Akkurat nå 5500 kr x 9 her:

Påmelding OSLO

 

Jeg vet at dette er en investering for deg, men som tidligere deltakere sa det går ikke an å omsette dette I penger. Man får så endelig mye mer enn hva man betaler for. Og det er min intensjon for deg også. Jeg har selv brukt mange år på å tilegne meg denne kunnskapen og betalt mange hundre tusen for det jeg deler videre her på 9 måneder så jeg synes selv det er en gavepakning. Og akkurat nå kan du sikre deg en fantastisk rabatt, men den gjelder kun kort tid og det er begrenset antall plasser

Hvis du vurderer utdannelsen og ønsker en prat, vil jeg gjerne høre fra deg. Send oss gjerne en mail til maybente@maybente.no, så finner vi en tid til en prat.

Inger sier: «Jeg har fått et helt nytt liv» (Se hele videoen her:)

Hva er det som har skjedd med Inger lurer du kanskje på? Hun hadde lenge gått å følt at hun hadde mistet seg selv. Så begynte hun å kikke på videoer og lese om utdannelsen og tenkte at det kanskje kunne være det som skulle til for at hun kunne få tilbake sitt liv og seg selv. Samtidig hadde hun den stemmen i hodet som sa «det er ikke sikkert at det virker for meg», «jkanskje jeg bare kan vente litt, så går det seg nok til» «jeg har ikke råd akkurat nå», «tenk hvis jeg ikke får det til» osv. Du kjenner det sikkert. Den lille stemmen som kommer opp med bekymringene og tvilen. Den lille stemmen som hindrer deg fra å gjøre det du egentlig ønsker og drømmer om.

Vi vet hva vi trenger og ønsker når vi lytter til oss selv. Hvis du leser med til nå, så vet jeg du er interessert i Coach Mentor Utdannelsen og kanskjehar du tenkt på at det kunne være noe for deg. Så dukker tvilen og frykten opp og stopper deg. De menneskene som deltar på utdannelsen har hatt de samme tvilstankene som deg, men de har valgt å ikke høre på det. Istedet har de balgt å lytte til seg selv og melde seg på Coach Mentor Utdannelsen og fått et nytt liv.

For meg som utdanningsleder er det fantastisk å være vitne til den fantastiske forandringen som skjer i deltakerne, i deres relasjoner, i deres arbeidsliv, privatliv, hvordan de realiserer det ene ønsket etter det andre. Når de står der med sertifiseringsbeviset i handen i juni er de på et helt annet sted. De sier det har fått et nytt liv og en ny start.

Inger deler raust med oss i videoen om hvordan hun begynte å lytte til seg selv, hva hun ville og hva som var rett for henne. Jeg har fulgt henne i prosessen og sett hvilken indre transformasjon som har skjedd med henne. Det å høre henne fortelle at hun nå føler at hun virkelig LEVER er stort.

Hun forteller at hun tidligere var stresset, lei, utslitt, utmattet og hadde ingen energi. Mens hun nå er full av energi fordi hun har begynt å lytte til seg selv. I den prosessen har hun hatt god nytte av coaching som metode. Hun sier selv at coaching er en metode som gjør at du får en annen måte å tenke på. At hun nå tenker på en helt annen måte enn før hun begynte på utdannelsen

Hun bruker coaching både på jobben og privat og opplever å komme myemer innpå folk. Hun er ikke alene om å fortelle at hun har fått et helt nytt liv etter de 9 månedene som Coach Mentor Utdannelsenvarer. Det er en transformerendeutdannelsesom løfter deltakerne til et helt nytt nivå.

Inger forteller at hun har fått et helt nytt liv slik hun håpte da hun begynte på utdannelsen. Hun sier at hun tenkte før hun begynte på utdannelsen (i oktober) at i juni så skulle livet være helt annerledes. Og etter de 9 månedene og når hun stod med sertifiseringsbeviset i handen i juni så sier hun «at livet er helt annerledes og det føles HELT FANTASTISK» 

Elin har gått mange år på universitet, men etter 9 måneder på Coach Mentor Utdannelsen har hun lært noe helt spesielt (se hele videoen her:)

https://www.youtube.com/watch?v=FY-YH6A0S6w

Hun sier «Jeg har fått løftet mitt liv til et nytt nivå. Jeg har lært mye om meg selv og fått gode verktøy som jeg bruker for å heve meg selv og de rundt meg. Jeg har gått mange år på universitetet og lært mye der. Men etter disse 9 månedene med Coach Mentor Utdannelse sitter jeg igjen med noen helt spesielt.

De årene på universitetet har ikke gjort den forandringen i mitt liv som disse 9 månedene på Coach Mentor Utdannelsen har gjort. Det har gitt meg så enormt mye. Jeg har blitt en bedre utgave av meg selv. Vi har vært en veldig god gruppe og utrolig kjekke folk som har støttet hverandre og heiet på hverandre, applaudert hverandre når vi gjør fremskritt. Det har vært veldig verdifullt.

Hvis du vurderer å være med vil jeg si du må slutte med å vurdere. Du må bli med. Det vil gjøre en veldig stor forskjell i ditt liv. Det har gjort mitt liv mye bedre. Det har skjedd en forandring i meg og det merker min familie og de rundt meg. Jeg er veldig takknemlig for det jeg har lært og opplevd de siste 9 månedene. Jeg er veldig takknemlig for at jeg valgte på ta Coach Mentor Utdannelsen

Randi sier at de rundt henne opplever at hun har forandret seg (se hele videoen her:)

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=xnqM3mPFWF8

Når jeg begynte så håpte jeg at jeg skulle få mer krefter, energi og livsglede og kjenne at jeg kunne leve og være mer tilstede her og nå. Jeg hadde komt inn i et spor hvor jeg opplevde at jeg hadde mange bekymringer og at mye av livet var strevsomt. Så det var et av de store målene mine at jeg skulle finne veien ut av dette sporet.

Coach Mentor Utdannelsen har infridd alle ønskene jeg har hatt. Jeg er mye mer tilstede i hverdagen min, jeg har mer krefter og energi og jeg har hatt mange positive opplevelser i forbindelse med coach mentor utdannelsen

Jeg har merket det veldig godt i relasjonen til barna mine. Der er det slik at det er mye mindre konflikter, vi har en mye bedre tone. Før var det slik at jeg kunne være sliten, sur og trett når jeg kom hjem. Nå er det slik at barna sier at de gleder seg til at jeg kommer hjem og det det skjer kjekke ting. Vi snakker mye mer sammen. De har åpnet seg og sluppet mer dette i forhold til data. Og vi har veldig trivelige samtaler rundt bordet.

De som spør og lurer på hva jeg har holdt på med blir veldig interesserte i Coach Mentor Utdannelsen, fordi de opplever at jeg har endret meg i måten jeg er på. De sier at jeg virker roligere, mer sikker på meg selv og at jeg er mer tilstede når jeg er sammen med dem. Også i forhold til bekymringer og ting vi snakker om, så sier de at de opplever at jeg har en mer positiv innfalsvinkel til det vi diskuterer.

Jeg anbefaler på det varmeste denne utdannelsen til andre. Jeg har hatt et STORT UTBYTTE av det i mitt liv og fått verktøy som jeg kan bruke hele livet. Jeg ser at slik livet var før og slik det er nå etter utdannelsen så er det en veldig stor forskjell og jeg anbefaler absolutt denne utdannelsen på det varmeste.

Heidi jobber som teamleder og sier hun har kommet ut som et annet menneske (se hele videoen her:)

https://www.youtube.com/watch?v=kMFIlKEWtuU

Hele prosessen har vært veldig god, sier Heidi. Allerede første dagen kjente jeg jo at det du sa traff og jeg kjente at jeg ble løftet opp og jeg kom hjem full av inspirasjon og hadde allerede da teknikker i forhold til kommunikasjon og en måte å tenke på som var litt annerledes enn før.

Jeg har fått noen nye innsikter og noen nye sannheter og så har jeg fått prøvd dem litt ut mellom samlingene og så har jeg tatt en ny runde på neste samling og så har ting integrert seg enda mer, så det har vært en god prosess og en utviklende prosess. Jeg føler at jeg har kommet gjennom som et litt annet menneske. Jeg fungerer og tenker på en annen måte som er bedre for meg og de rundt meg

Jeg får mye mer kontakt med den jeg egentlig er og mitt essensielle meg, uten alle disse overbevisningene og reglene om hvordan ting burde vært Og uten å lure så mye på hva verden rundt synes om det, men mye mer opptatt av hva jeg synes om det. Jeg har blitt mye bedre til å kjenne på hva jeg har lyst til for meg selv

Jeg kjenner at jeg virkelig har snudd måten jeg tenker på og at jeg tar en ting om gangen. Det er virkelig godt å få være seg selv uten å være bekymret for om det er godt nok, uten å tenk hva andre mener om det. Nå er det mer slik at hvis de ikke liker det, så er det helt greitt, så lenge jeg har det bra med meg og mine barn har det bra med meg og det har de

Jeg merker forskjell i familien og hvordan vi kommuniserer med hverandre. Vi har et mye mer avslappet forhold, mye mer smil og latter mye mindre anstrengt. De tingene som før var et problem er ikke lenger et problem- det gjør ikke lenger noe.

I jobbsammenheng, som teamleder har jeg også hatt god nytte av coachingredskapene.Utdannelsen har gjort at jeg har møtt mine ansatte på en annen måte. Jeg har jo kollegaer som snakker om sine ting, i forhold til andre kollegaer, oppgaver eller andre ting og da har jeg coachet dem. Følelsen du får når du stiller spørsmålene som du ser løser opp ting hos den andre, den er god. Jeg synes det er helt fantastisk når du bare kjenner i hele deg at du er inne på noe- og så ser du at innsiktene kommer i den andre at vedkommende finner noen nye svar enn før. Det er virkelig godt å være en del av- det er gøy!

Så jeg merker at samtalene med de rundt meg er en del annerledes. Jeg har også brukt dette direkte mot barna mine og coachet dem, fremfor å komme med kjeft eller «du må gjøre slik, hvorfor har du gjort slik» så har jeg gått inn med coaching og det har gjort at både jeg og barna mine har sittet igjen med en kjempegod følelse.

Jeg synes at May Bente har vært veldig inspirerende som kursholder og coach. Hun har sett oss enkeltvis og møtt oss på en veldig god og varm måte. Hun har en egen evne til å se litt gjennom oss og ivaretar personene veldig godt og det lærer vi veldig mye av også. Og den måten hun ikke slipper dem på før de har kommet til en løsning og kommet ut av unnskyldningene og forklaringene. May Bente er veldig inspirerende, tydelig, oppløftende når hun snakket og det har satt seg hos meg ihvertfall.
Utdannelsen passer også veldig godt hvis du ønsker å hjelpe andre, løfte andre, være et bedre menneske for andre og hjelpe andre å bli et bedre menneske.

Jeg vil anbefale Coach Mentor Utdannelsen på det sterkeste. Jeg har aldri angret. Det var verdt mer en de pengene det kostet og det har gitt meg en livslang glede som jeg har fått ut av det.

Anne Alden driver Hordatun Hotell og opplever at Coach Mentor Utdannelsen har gjort veldig stor nytte for både henne og de ansatte.

https://www.youtube.com/watch?v=CINDzFyU_rs

Anne sier at det å komme å være på samlingene er noe hun har glede seg til og der har gitt henne utrolig mye energi. Det viktigste med utdannelsen er de verktøyene jeg har fått og de bruker jeg hver dag.

Hver samling har vært helt fantastiske, jeg har gledet meg til hver gang. Både til å treffe alle de fantastiske folkene, men og May Bente og måten vi får presentert stoffet på og hvordan hun klarer å gå i dybden på all den informasjonen vi får. Det har vært utrolig lærerrikt

Med å være med på kurset har jeg lært mye om meg selv, det å få frem det beste i meg selv, men og det å kunne løfte andre. Det å kunne hjelpe andre har egentlig vært det som har gitt meg aller mest. Det å se den effekten med coaching det er så utrolig spennende å kjekt. Det beste resultatet av coaching er at en selv finner løsningen, og hvordan en får a-ha opplevelser og hvordan en har fokus på positive løsninger i stedet for å bruke tid på det negative.

For å komme til samlingene har jeg kjørt 31/2-4 timer. Jeg syntes jo det var veldig langt, men i tillegg er det de som har kommet med fly. Det å reise så pass mange timer for å være med på kurset er ingen tvil om at det har vært verdt det. Jeg har en jobb hvor jeg jobber veldig mye og da trengte jeg påfyll. Hver samling har egentlig vært helt fantastiske. jeg har gledet meg til hver gang.

Hvis du lure på om du skal være med på Utdannelsen, jeg lurte veldig og tenkte frem og tilbake, men det er ingen tvil. Absolutt alle har bruk for det om du ønsker å få det bedre i livet eller bare komme deg litt videre. May Bente som kursholder er den alle beste som finnes. Hun er utrolig kunnskapsrik, og det er så ekte og gir en utrolig energi. Absolutt beste, anbefales!

Jeg har fått et skikkelig LØFT i livet. Coach Mentor Utdannelsener en investering i livet som virkelig gir det den lover sier Marianne

Marianne forteller at hun i løpet av utdannelsen har gått fra å være flink pike til å bli mer tilstede i seg selv. Hun sier at coachingen har gjort at hun kjenner at hunvirkelig er tilstede. Og at hun har med seg coachingen i alle relasjoner i livet. Det gjør at hun kjenner at hun får så mye mer ut av livet. www.maybente.no/utdannelse

Forandringen er nesten ubeskrivelig

Det å stille spørsmål og være undrende og ha fokus på den andre og se den fantastiske forandringen som skjer når de andre går fra der de er til der de ønsker å være er helt ubeskrivelig, jeg har nesten ikke ord sier hun Hun sier det er dypt gledelig og at hun er veldig takknemlig for det går an å hjelpe folk på den måten. Med en så enkel metode som coaching er.

Sliten av å være sammen med andre

Hun forteller at hun elsker å være sosial, men at hun i det siste før hun begynte på Coach Mentor Utdannelsen hadde blittt sliten av å være sammen med andre. Hun såg på coaching som en mulighet til å skape nye måter å kommunisere med mennesker på. Hun forstod ikke helt før hvorfor hun ble så sliten av å være sammen med andre. men nå etter utdanningen forstår hun at hun var for opptatt av dem og deres problem og prøvde å hjelpe dem med råd ut fra seg selv og sitt ståsted. Noe av det coachingen har hjulpet henne med er å være tisltede med den andre og ha fokus på den hun er sammen med, stille spørsmål og være undrende og nysgjerrig. Det gir en helt annetn kommunikasjon hvor hun nå opplever å sitte igjen med overskudd og energi

Coach Mentor Utdannelsen åpner for deltakernes eget potensiale.

I løpet av utdannelsen har jeg sett hvordan mine medstudenter har skapt fantastiske resultater. Fra å være litt forknytt, forsiktig unnskyld meg til å kommer mer og omer frem med kraft, høyere stemme, målrettethet og finne veien in og få tro på seg selv og at dette an eg har vært helt fantastisk. De har alle vokst på disse månedene og det er en utvikling jeg ikke hadde drømt om å få oppleve både hos meg selv og mine medstudenter.

Jeg tror ingen kunne ha forutsett den fantastiske reisen Coach Mentor Utdannelsenerfor deltakerne

Alle de jeg har gått sammen med på Coach Mentor Utdannelsen sitter nå med en kompetanse som coacher som er helt unik. Utviklingen har vært helt enorm hos hver enkelt. Jeg tror nesten ingen kunne forutsett den reisen vi har tatt. Og gjennom det har vi blitt gode coacher alle sammen.

Livet har endret seg totalt for tidligere deltakere, jeg har mye mer overskudd og glede i livet igjen sier Gunn

Gunn har deltatt på Coach Mentor Utdannelsen og sier «Jeg er terapaut og hadde masse klienter og en del andre oppgaver som jeg må ta meg av. Det tappet meg masse for krefter. Jeg hadde eldre foreldre og følte meg skikkelig i en tidsklemme. Det har jeg lært mye om og nå skjønner jeg hvorfor jeg ble så sliten. Det var fordi jeg trodde jeg skulle fikse alle sammen. Jeg skjønte ikke at de andre hadde ansvar for seg selv.

Jeg følte det var mitt ansvar at alle andre skulle ha det bra. Det jeg har lært nå er at det er det faktisk ikke. Jeg kan hjelpe dem til å hjelpe seg selv, støtte dem på veien, men det er deres ansvar på veien at de skal ha et bra.

Jeg er ikke noe søppelbøtte lenger. Med Coach Mentor Utdannelsen har jeg lært å coache dem og stille spørsmål og vise forståelse. Coaching er et fantastisk verktøy. Istedet for at jeg skal si slik og slik bør du gjøre og den og den bør du snakke med og gjøre det, så stiller jeg spørsmål.

Det gjør at jeg ikke tapper av min energi. Det er mye mer selvtilfredsstillende for den andre parten å finneløsninger selv, det blir en positivt dominieffekt.

Det føles annerledes nå som jeg kan coache på den måten. Jeg har mye mer energi for ting tar meg ikke. Om det er noe jeg skal hjelpe til med, nære  familie, venner eller klienter så går jeg ikke inn i deres drama og blir derfor ikke tappet på samme måte. Det vil si at jeg er ikke sliten.

Jeg har mye mer overskudd og glede i livet igjen.

Du May-Bente har gått foran meg og vist veien og fått lokket frem en del ting i meg som har ført til at jeg har fått en forståelse for hvorfor jeg har reagert som jeg har gjort tidigere. Jeg ser det mye klarere og da kan jeg gjøre noe med det. Jeg kan ikke gjøre noe med det jeg ikke forstår selv.

Jeg har lært så mye av å se hvordan du coacher de andre. Jeg kjente meg igjen i mye, så jeg fikk svar på veldig mye som de fikk coaching på. Jeg er mer på plass i meg selv. Jeg vet inni meg at jeg er meg og jeg er bra nok slik jeg er.

Hele de her 9 månedene har vært fullstappa med læring fordi jeg også har vært villig til forandring. Jeg kan ikke trekke ut noe. Jeg vet bare at jeg har taklet ting så bra. Jeg har hatt en fallulykke og mistet pappaen min underveis i utdanningen, Det at jeg har gått på utdanningen har gjort at jeg har kunnet takle detpå en mye bedre måte, til og med da jeg falt ned trappa. Jeg aksepterte det på en annen måte. Jeg begynte ikke på tankedramaet, men var tilstede rett og slett.

 

Livet mitt har endret seg totalt, sier Inger

 

Jeg har fått en sånn enorm forandring i livet mitt. Jeg har vært syk i mange år. Jeg har vært så heldig å få en progresjon i hverdagen min som har tatt meg mange hakk opp. Sikkert en 7-8 hakk opp på en skala fra 1 -10 Jeg husker forandringen fra da vi begynte til i dag som et stort kvantesprang for oss alle sammen. Vi kom første gang ganske forsiktige og sjenerte og i dag så står alle trygge og stødige i seg selv. Veldig stor forandring har skjedd oss alle sammen

Bare lykke, lykke, lykke. Det er så utrolig den reisen jeg har fått være med på.

Jeg hadde et veldig ønske da jeg startet på Coach Mentor Utdannelsen om å kunne reise mere. Og det var det mange som mente ikke var mulig. Men ved hjelp av teknikker jeg har lært på kurset har jeg faktisk fått til å reise ganske mye. Bare helg på helg på helg har vært reising. Hele sommeren blir reising til Thailand, til Bangkok Hua Hin og så når vi kommer tilbake til Norge, skal vi reise til Nord-Norge i 14 dager. Så når vi kommer hjem derifra snur vi bare i døren før vi reiser til Legoland en tur. Når vi kommer hjem derifra er det bare en dag til skolen begynner for sønnen min.

Coaching synes jeg er kjempebra. Hvis dere lurer på om dere skal være med på Coach Mentor Utdannelsen, så ikke nøl. Jeg er uføretrygdet og hadde ikke penger, men jeg hadde så lyst å være med på denne utdannelsen og jeg bare så for meg at det kom til å skje en stor endring og jeg visste det i hjertet mitt Det ble en mulighet og det åpnet seg dører og det vil det gjøre for deg og. Jeg føler at jeg har så stort utbytte av å lære ting fra May Bente.

 

 

 

 

Coach Mentor Utdannelsen har gitt meg et nytt liv, sier Synnøve

 

Synnøve Hofseth Ulstein har sammen med søsteren har drevet Match på Amfi i Ulsteinvik i ti år. Synnøve deltok på Coach Mentor Utdannelsen og forteller at hun med det samme ble litt irritert og frustrert over å finne ut av at det var hun som hadde en jobb å gjøre. Men samtidig var det veldig selvoppklarende. Det var egentlig greit for slik må det faktisk kanskje være for å forandre livet. Jeg kan forandre meg, men jeg kan ikke forandre andre forstod jeg. Hun forteller at hun «før hun begynte på utdannelsen så syns hun det var masse gale med alle andre og mye tullete folk. Hun kritiserte, klage og meinte at andre var heilt håplause. Det største sjokket var å oppdage at det ikke var de ande som var problemet, men mine egne briller som måtte endres.

Jeg har prøvd å få kontroll på andre og kontrollere situasjoner og alt, men det har ikke gått så bra. Så det ligger i meg å forandre meg selv. Jeg har kraft til det hvis jeg vil, men jeg må velge det da. Dette med å være i stand til å påvirke livet sitt selv, jeg trodde ikke det var mulig før faktisk. Men det jeg har erfart er at vi faktisk har kraft til ganske mye selv om omgivelsene kan være tøffe i blant.

Det å forstå at vi livet skjer, men at vi selv velger hvordan vi vil handtere det som skjer, har gitt meg en ny mening, gitt meg håp og det har gitt meg et nytt liv.

Å ha May Bente som coach og mentor i disse 9 månedene har vært veldig inspirerende, utfordrende, direkte og lærerikt. Hun har fulgt meg på veien slik at jeg kunne stå stødig når jeg følte meg ustødig. Jeg slapp å stå alene og det har vært utrolig løftende

Det jeg har lagt merke til med meg selv og de andre deltakerne i denne prosessen og reisen fra vi begynte til i dag er veldig store forandringer. Folk har blitt mer trygge på seg selv, funnet seg selv. Funnet mer indre glede, funnet håp, trygghet og kjærlighet og kjærlighet til seg selv. Det er det aller viktigste. Når vi har det, så får vi også mer kjærlighet til omgivelsene

Det har vært veldig mye sykdom i omgivelsene mine de siste årene. Denne skolen og utdanningen har hjulpet meg til å takle det på en annen måte enn jeg ville gjort hvis jeg ikke hadde hatt denne kunnskapen.

Jeg tror det er mulig å se det positive i det negative. Så det å bare sitte å syte og klage og snakke om sykdom og nød og elendighet da får jeg enda mer av det. Hele dagen. Det er noe lite å være takknemlig for å fokusere på og da har jeg erfart at jeg har fått mer glede i livet og hverdagen, i det jeg holder på med og mer kraft og makt til å holde ut vanskelige situasjoner. Og det tror jeg møter oss alle i livet før eller senere. Så det å velge å se det positive i det negative og være takknemlig for det jeg kanskje har tatt som en selvfølge, har vært veldig nyttig for meg.

Relasjonen til meg selv er viktig og det har påvirket relasjonen min til andre. Før var jeg mye irritert på folk. Jeg lette etter feil både hos meg selv og andre. Jeg sa det ikke nødvendigvis ut verbalt, men det svevde i luften på en måte. Nå har jeg fått mye bedre relasjoner til de som har irritert meg mest. Og det har vært foreldrene mine og andre. Det er lett å skylde på barndommen for eksempel for at en ikke har det bra i dag, men vi er ikke perfekte, ikke jeg heller. Og det har jeg sett, det er ikke foreldrene mine eller andre. Og dette med å være perfekt det er ingen, men å lete etter de positive tingene med folk det hjelper jo på å skape gode relasjoner til andre.

Så jeg henger ikke med på denne sladregreiene med sladring på andre. Så når jeg ikke lenger har det fokuset så tiltrekker ikke dette oppmerksomhet og på den måten har jeg fått et mer positivt liv.

Hvis du ønsker og vurdere å ta en utdannelse, så vil jeg absolutt anbefale denne måten å utdanne seg på. Fordi her lærer du da foran kanskje andre utdannelser, i forhold til det jeg har hørt andre forteller, å gå veien selv. For å kunne lære bort til andre trenger vi å gå veien selv. Hvis alt bare blir teori og du skal komme med masse flott kunnskap uten å ha levd det inn i deg selv og forstått det selv med ditt liv og gå frem som et godt eksempel så har det ikke så sterk effekt på folk. Jeg opplever at vi får bedre resultat når vi går veien selv. Forandrigen føles helt fantastisk!

 Livet blir helt fantastisk, sier Jeanette

Hun sier selv:
“Alle tror at det er den ytre delen av meg som er mest forandret. Men det er bare blitt en bonus.

Den virkelige endringen er den inni meg.

I gjennom reisen min ned i vekt lærte jeg fort at jeg ble nødt til å ta tak i det som ligger bak overvekten.

Derfor besluttede jeg i fjor på denne tiden år å start på Coach Mentor Utdannelsen til May Bente

Der lærte jeg COACHINGKODEN og lærte å coache meg selv og hvordan jeg kan hjelpe andre til å oppnå samme resultater som meg.

La meg også tilføye, at jeg har hatt verdens beste lærer.
FY FLATE FOR EN DAME!
Hun har endret livet mitt!

Vist meg veien hit jeg er i dag. Selv har jeg gjort jobben.

Etter at jeg ble sertifisert coach i juni har jeg begynt å jobbe som coach og holder både nettkurs og «live» kurs for å hjelpe andre å skape de samme forandringene.”

Jeanette´s transformasjon er fantastisk men på ingen måte uvanlig.

 

Alle de 9 tidligere kullene på min Coach Mentor Utdannelse sier det er et før og et etter utdannelsen. De sier det har gitt dem et nytt liv. De sier. «Jeg trodde ikke det var mulig»

Du kan leser mer om utdannelsen her:

Er du klar for å skape nye resultat i ditt liv?

Coach Mentor Utdannelsen er en Utdannelse som er designet for deg som er klar til å flytte deg fra der du er nå til der du ønsker å være. Online Clubb med May-Bente Høiland-LodeUtdannelsen hjelper deg å åpne opp for at mer av den du egentlig er kan komme frem. Du finner inn til hva det er du ønsker deg, hva som er viktig for deg, du lærer å bli glad i deg selv, og føle deg god nok som den du er. Du forstår hvordan verden speiler dine mønster og overbevisninger og går fra å føle deg som et offer for omstendighetene til å bruke de som grunnlag for vekst og utvikling.

Det kan være det er dine relasjoner som støyer, eller din økonomi, din forretning, din helse, ditt privatliv eller andre ting. Coach Mentor Utdannelsener laget slik at du kan ta tak i det som er viktig for deg og skape den forandringen du ønsker deg. Vi kan kun hjelpe andre til det nivå vi selv er Vi trener å gå veien først å skape forandringer for oss selv, først da kan vi hjelpe andre. Derfor er utdannelsen designet slik at du lærer å løfte ditt liv først, gjør dine erfaring som du så bruker videre til å løfte andre.

Du kan bruke gruppen som et herlig nettverk og skape nye vennskap underveis i møtene eller innimellom våre møter. Eller du kan delta ved å møte opp og la dine egne prosesser være det sentrale. Jeg har selv gjort begge deler alt etter hvor jeg har vært i livet og et har vært like fint begge deler.

 

Så er det slik at handling gir forvandling. Når vi ønsker noe annet trenger vi å gjøre noe annet. Så for å løfte ditt liv og skape mer av det du ønsker deg, trenger du å gjøre noe annet. Tempoet er opp til deg og veien vil være forskjellig for alle, men du trenger å være innstilt på å gå veien og handle mellom våres møter. I løpet avCoach Mentor Utdannelsenskjer det endringer i ditt mindsett, gamle begrensninger forsvinner og nye støttende overbevisninger lagres. Vi skaper vår verden gjennom våre tanker og følelse, når vi endrer i fundamentet i vår måte å tenke og føle om verden, så endres hele vårt verdensbilde. Det er den dype indre transformasjonen som skjer i løpet av utdannelsen som skaper magiske forandringer.

Når tankemønsteret endres så endres følelsene og vi hever den følelsesmessige vibrasjon. Når vi hever virbrasjonen kommer vi i flow og mer av det vi ønsker legger seg til rette. Handlingen blir enklere og vi handler ut fra en følelsesmessig vibrasjon som gir det resultatet vi ønsker.

Hvis det er slik at du opplever resultater underveis som du ikke er fornøyd med, som du kanskje ikke helt forstår hvordan du kan endre, så får du hjelp til å finne ut av hva det egentlig er du tenker og føler i forhold til det. Når du oppdager det er det som trollet som kommer frem i lyset, det sprekker. Fra det punkten endres tankemønsteret. Og det fine med denne prosessen er at tankemønsteret endres gradvis, litt etter litt fra hver samling, fra hver onlineundervisning.

Det at prosessen går over 9 måneder gir den dype forandringen.

Det er siste gang du har mulighet til å delta på Utdannelsen til denne prisen

Så hvis du vil sikre deg min støtte og hjelp i 9 måneder og lære alt det jeg selv har brukt for å skape der resultatene jeg har i mitt liv nå, er det siste sjanse nå. Du kan sikre deg en plass på utdannelsen og hjelp til å skape de resultatene du ønsker i ditt liv her:

Hvis du kjenner at hjertet ditt hvisker, hvis du kjenner magefølelsen si at dette er noe for deg, hvis tanken om Coach Mentor Utdannelsen ikke vil slippe deg, så håper jeg at du lytter til din magefølelse, {{firstname}} og setter deg selv først og gir deg selv denne muligheten til å bli bedre kjent med deg selv, åpen opp for at mer av den du egentlig er kan komme frem, og få min støtte og hjelp til å løfte deg selv og andre til et helt nytt nivå I såfall gleder jeg meg til å hilse på deg i neste uke og lære deg alt det jeg selv har brukt for å skape et liv jeg elsker både privat og i min business.Bli med her:

Vil du ha min støtte, hjelp og oppbakking til å nå alle dine mål og stå med sertifiseringsbeviset i handen om 9 måneder og være en av dem som sier at de har fått etnytt liv.  Vil du spare over 15.000 kr og få fantastiske bonuser, så er det NÅ du skal handle.

Sikre din plass her:

Varm klem May Bente