Freebee

Tusen takk for din tålmodighet og for at du har fulgt meg gjennom de siste intense ukene. Det har kommet mange mailer fra meg. Jeg håper du har fått sett videoene og webinarene jeg har delt ut og følt deg løftet og inspirert.
Jeg har fått mange postive tilbakemeldinger fra de jeg møtte i forbindelse med oppstarten av Coach Mentor Utdannelsen som startet opp 27 oktober i Oslo og 28 oktober på Bryne. Det er noen virkelig skjønne hjertemennesker som jeg gleder meg til å løfte, inspirere og dele alt jeg kan med de neste 9 månedene. De takket veldig for videoene og sa det var som vitamininnsprøytning på boks.
Så jeg tenkte at du som har lest med på mine nyhetsbrev og kanskje synes det har vært mange i det siste. Jeg vil anerkjenne deg og takke for at du fortsatt er med meg. Det vil jeg gjøre ved å

GI DEG EN GRATIS MÅNED`S TILGANG TIL FEELGOOD KLUBBEN.

Feelgood er et onlineunivers med videoer, PDF filer, Meditasjoner og en lukket facebook gruppe hvor du kan stille spørsmål å få mine svar underveis.

Akkurat nå, t.o.m 6 november kl 23.59 kan du sikre deg en måneds GRATIS tilgang til hele dette fantastiske universet og se alle videoene, meditasjonen og laste ned PDF filen her:

https://maybentehoeilandlode.simplero.com/purchase/47364-FeelGood-OnlineKlubb/price/123432-subscription

 

Her er en liten smakebit fra februar månedens video i FeelGood klubben

 

Hvis du har lyst å være med i FEELGOOD ONLINEKLUBBEN, kan du nå delta GRATIS i november (vanlig pris pr måned er 245 kr) Da får du tilgang til alt dette:

Video

videoHver eneste måned får du en ny video med undervisningstips og steg som du kan bruke til å skape det livet du ønsker å leve. Medlemssiden oppdateres hver måned med en ny inspirerende og motiverende undervisningsvideo. Du har til enhver tid tilgang til månedens video og forrige måneds video. Det kommer ny månedsvideo i begynnelsen på hver måned.

 

Din daglige dose inspirasjon

gratis5Du får inspirasjonsvideoer som du kan brukes som din daglige inspirasjon. Mange spør om de kan få meg på blå resept. Dette er en form for blå respekt hvor du kan logge inn og få inspirasjon og bli løftet når du ønsker det. Du kan nytte deg av mine spirituelle redskaper og lytte til hvordan jeg bruker det i min hverdag for å skape de resultatene jeg ønsker meg.

Nedlastbar pdf-fil

nedlastInne på medlemssiden finner du også en herlig pdf fil med 10 enkle tips til hvordan du kan realisere dine ønsker og drømmer. Her handler det ikke om å jobbe mer, kave mer eller gjøre mer. Vi trenger selvsagt handling, men det er handling fra en høy vibrasjon. Alt vi ønsker oss er fordi vi tror det vil gi en god følelse å realisere det. Hemmeligheten er å føle det som du ønsker å føle det allerede nå. Det vil så være på den øverste del av følelsesskalaen og vibrere med en høy frekvens. Last ned pdf filen og lær mer om hvordan du kan gjøre det i ditt liv.

Meditasjoner

5 steg til det du ønsker degDu finner også noen herlige meditasjoner som hjelper deg å tjune inn på deg selv. Livet leves innenfra og ut. Det kan godt hende at det noen ganger oppleves motsatt, at det er andre som gjør deg lei, sint, frustrert eller at du tenker at han eller hun har skyld i at du føler deg slik akkurat nå. Det er ingen andre som kan gi deg følelsen. Den skape du inne i deg selv ut fra hva du tenker. Det er dine tanker om det som skjer som gir deg en følelse. Når vi forstår det og begynner å snu fokuset fra å leve utenfra og inn til å leve innenfra og ut, er det fint å tjune ned. Du finner her meditasjoner som hjelper deg i den prosessen

 

Egen lukket Facebook-gruppe med masse daglig inspirasjon

facebookDu får en eksklusiv tilgang til en lukket Facebook-gruppe hvor du får daglig inspirasjon og motivasjon. Her kan du spørre om alt, og få svar på dine spørsmål.

 

Ja takk, gi meg det nå

BONUSER: I tillegg får du tilgang til disse herlige bonusene:

 

 

 

 

gratis3

 

ONLINEKURSET: OPPDAG HVA SOM SKJER I KROPPEN VED FORANDRING

 

 

 

Ja takk, gi en måneds GRATIS medlemskap (verdi 245 kr)  nå

Tilbakemeldinger

Her er hva andre sier om FeelGood Onlinekubben
«Tusen takk May Bente. Dette onlineuniverset er en gavepakke. For mindre en noen få kaffe på Starbuks, får jeg tilgang til flere timer med inspirerende videoer, meditasjoner og PDF filer fulle av redskaper og verktøy. Du kan virkelig noe i måten du presenterer på. Jeg får stadig nye a- ha opplevelser når jeg ser videoene. Jeg ser dem ofte om igjen og det lander nye gullkorn for meg hver dagn.

«Tusen takk for alle de fantastiske redskapene du deler i denne onlineklubben. Jeg er så glad for at jeg fant deg. Du leverer som alltid på et utrolig høyt nivå. Du snakker om forandring på en måte som gjør at jeg også tror jeg kan klare det. Faktisk har det skjedd en forandring inni meg bare ved å se videoen. Du er virkelig en ener i Norge på dette feltet»

«Jeg er så overrasket over hvor dypt du klarer å nå meg bare ved å snakke på video. Jeg har virkelig fått noen a-ha opplevelser og verktøy som jeg har brukt i min hverdag umiddelbart. Det du kan er noe spesielt. Det finnes ikke mange av ditt slag. Tusen takk for hjelpen»

«Jeg lytter til videoene og meditasjonene mens jeg gjør husarbeid, går en tur eller kjører i bilen. Jeg føler meg løftet og inspirert bare av å se/ lytte til videoene. Det er så fint at jeg kan flette det inn i min hverdag, uten at det stjeler tid. Faktisk opplever jeg mer overskudd og energi av å se/lytte til videoene. Du er en forandringsskaper, det skjer en forandring inne i meg når jeg ser/ lytter til videoene. Tusen takk «

Ja takk, gi meg en måneds GRATIS medlemskap (verdi 245 kr) nå