Kurs: «Løft ditt liv til et nytt nivå og vær den beste deg»

Kurset er for deg som har et ønske, en drøm eller et mål du brenner for, men som du ikke helt vet hvordan du skal realisere.

Du får her oppskriften til hvordan du kan fylle livet ditt med mer glede og formelen for å realisere dine ønsker

De redskapene og verktøyene du lærer på dette kurset har allerede blitt brukt av hundrevis av kursdeltakere til å forandre sine liv og gjøre sine ønsker og drømmer til virkelighet

Nå er det din tur. Hvis du har noen områder av livet ditt du skulle ønske var annerledes, hvis du ønsker å heve ditt liv til et nytt nivå, får du effektive tips og formler til å styrke din selvfølelse å skape mer av det du ønsker deg.

 

Ønsker du å lære hvordan du kan være, gjøre og ha det slik du ønsker deg. Drømmer du om:

 • ny jobb, mer selvtillit, drømmer du om å leve av din kreativitet, ønsker du deg flere penger og mer tid, ønsker du deg mer overskudd livsglede og suksess?
 • kjærlige relasjoner,  harmonisk familieliv og en supersunn kropp?
 • Å leve et ekstraordinært liv fylt med kjærlighet, glede og mening?

 

For det er slik at livet burde være fylt av glede og gode ting det meste av tiden. For mange mennesker er det utfordringer og problemer som fyller hverdagen. Det er flere grunner til at det er slik, men det trenger ikke fortsette å være slik. På kurset viser jeg hvordan du selv kan ta ansvar for å få det som du vil ha det. Du får innblikk i følelsenes kraft og lærer effektive metoder til å skape mer glede i din hverdag

Livet er som det er. Vi møter utfordringer og problemer. Det handler ikke om å late som om alt er fint og bare være positiv. Det du lærer her er ikke å ignorere følelsene, men forstå hvordan vi kan bruke våre følelser som en GPS og navigere etter dem og la de guide oss til mer glede, nytelse og lykke

 

På kurset får du

 • Effektive redskaper og verktøy du kan ta i bruk og begynne å gjøre forandringer med en gang
 • Du får en enkel oppskrift på hvordan du kan få det som du gjerne vil ha det
 • Du lærer å heve deg ut over problem og utfordringer og finne frem til et sted hvor problemer og utfordringer mister sin kraft.
 • Du får tips til å fylle livet ditt med mer glede og øvelser som gjør ting lettere og livet mer nytelsesfullt

 

Velkommen til et inspirerende og transformerende kurs

 •  Dato: 19 juni  14.00- 21.00 2014
 • Sted: Helsehuset Viben, Bryne
 • Kursavgift: 2490,-
 • Påmelding Tlf. 99 555 370maybente@maybente.no

Jeg gleder meg til å se deg og gi deg mine beste redskaper slik at du kan begynne å fylle livet ditt med mer glede og det du ønsker deg.

 

Kjærlig hilsen May-Bente

 

 

Kursdeltakerne sier:

Det du kan er virkelig unikt. Du gir redsakper som transformerer. Du såg meg, du såg mitt potensiale, du utfrodret meg og viste meg veien. Du skaper virkelig magi.»

 «For en deilig reise dette kurset har vært. Livet mitt har blitt totalt forandret ved at jeg selv har lært meg å bruke mine utfordringer og det jeg ikke liker ved andre som muligheter for vekst for meg selv.»

«Jeg er så takknemlig for de redskapene jeg lærte på kurset. Jeg bruker dem til å gjøre endringer inni meg selv og rundt meg hele tiden. Resultatet er magisk.»

«Jeg har fått fantastiske redskaper til å påvirke mitt liv og de virker om og om igjen. Jeg har blitt utfordret, motivert og fått kjærlige innput til hvordan jeg kan endre utfordringer og problem til vekst og suksess for meg selv.»

«Tusen takk for at du hadde troen på meg og utfordret meg til å våge å stå frem. Det har gitt livet mitt en helt annen dimensjon. Jeg er sterke, tydeligere og har MYE bedre tro på meg selv. Jeg vet at jeg kan det jeg vil. Jeg vil aldri glemme deg og alltid være takknemlig for at jeg fikk være på kurs med deg»

 

«When ordinary people decide to do extraordinary things, they transform their lives and the lives of others around them» Oprah Winfrey