FÅ SUKSESS MED DIN BUSINESS – Endre ditt mindsett og få flere penger og mer tid

Drømmer du om

– Flere penger og mer tid?

-Ønsker du å tjene din gamle månedslønn på et par dager?

-Ønsker du redskaper, tips og verktøyene jeg og mange andre har brukt for å skape en business som stadig vokser og gir mer frihet, flere penger og større muligheter?

Da er du velkommen til å delta på kurset, som er for deg som er selvstendig, har din egen bedrift og ønsker flere kunder, mer penger, mer tid og en større suksess med din business.

Du er din business. Hvis du har noen tanker om at du ikke kan, ikke er god nok at rike mennesker er råtne eller andre begrensende overbevisninger ligger de å styrer deg og din business. Det vi gjør på mindsettkurset er at du oppdager dine bevisste og ubevisste tanker og overbevisninger og oppdager hvordan disse påvirker deg og din business. Deretter rydder vi ut i de overbevisningene og tankene som begrenser deg og fyller på med støttende tanker og overbevisninger.

Jeg har selv endret mange av mine begrensende overbevisninger i løpet av de siste årene. Det som skjer er at hver gang jeg endrer mine overbevisninger og tanker så gir det meg noen andre følelser som inspirerer til andre handlinger som gir et annet resultat og et annet liv. Jeg har på få år skapt en blomstrende business ved å bruke de reskapene jeg deler med deg på dette to dagers suksess mindsett kurset. Jeg har selv reist verden rundt og plukket opp et gullkorn her og et gullkorn der. Du får det hele her.

Jeg lever nå et liv jeg ikke en gang hadde våget å drømme om for få år siden. Jeg har frihet til å reise når jeg ønsker det. Jeg tjener nå det samme som jeg før gjorde på en måned på få dager. Det som før var min årsinntekt tjener jeg nå på et par måneder. Det er mulig for deg også, og jeg vil gjerne lære deg hvordan. Det jeg deler på dette to dagers kurset er en oppskrift til hvordan du kan gjøre det samme

Dag 1 Oppdag dine begrensende overbevininger

Overbevisninger virker som et kompass, som fører oss til våreresultater.” Anthony Robbins

1. dagen handler om å oppdage hvilke overbevisninger og tanker du har om deg selv og verden. Hva er det du tenker om deg selv, din business om penger, og suksess. Hvilke resultat har det skapt i din business og ditt liv?

 Eller er det slik at du har ønsker du ikke riktig kommer i gang med, noe du virkelig har lyst til, men stopper deg selv fra å gjøre det. Når vi ikke gjør det vi egentlig ønsker er det som regel fordi vi har indre konflikter mellom våre overbevininger, det vi tror om verden, våre mønster og vårt bilde av verden og det vi ønsker. Dersom vi prøver å gjøre forandringer uten å forandre våre overbevininger og mindsett først vil vi ofte sabotere oss selv.

Den første dagen av kurset vil du få redskaper til å rydde opp i det som begrenser deg fra å ha en suksessfull business i dag.

Dag 2. Reprogramer din mind

På dag 2 lærer du å endrer de overbevisningene og gi slipp på alt det som ikke støtter deg og installerer nye støttende overbevisnigner. Lære deg å endre tankene fra jeg kan ikke gjøre det til jeg kan.

Du får de redskapene, tipsene og verktøyene jeg selv har brukt for å skape en business som stadig vokser og gir meg mer frihet, flere penger og større muligheter. Når jeg ønsker å utvide og vokse i min bedrift vet jeg at jeg trenger å vokse selv. Jeg er min bedrift. Det jeg lærer deg her er redskaper og verktøy til å handtere de utfordringer eller problemer du møter på en måte som gjør at du din bedrift og din pengepung vokser i prosessen. Alternativet er å stå fast i problemer og ikke se noen løsning. bedriftseier som jeg har lært disse tingene til har på få uker gått fra frustrasjon, porblemer til å hanke inn en halv million kroner.

På kurset deler jeg redskaper som visker ut den motstanden, det som stopper deg fra det du er nå til der du ønsker å være.

Kursdeltakerne sier:

 

 

Nytt kurs:

Onsdag 18 september 09.00- 15.00

Torsdag 19 september 09.00-15.00

Sted: Helsehuset Viben

Pris 5900 kr

Du sikrer deg plass ved påmelding på telefon 99 555 370/mail maybente@maybente.no

 

«Har hatt to fantastiske dager på kurs med May-Bente Høiland Lode. Du trenger slettes ikke reise land og strand for å møte de beste kurslederne, så lenge de finnes i en by nær deg;-) Anbefales på det varmeste for alle som ønsker å bli ditt beste deg»

» Har vært på 2 dagers kurs hos coach og inspirator May-Bente Høiland Lode – imponerende dyktig og innsiktfull!! Har derfor fått øynene opp for en helt ny verden Anbefales på det varmeste!»

Elin Helland, Kunstner og interiørarkitekt