Mentor-kurs – 4 måneders fokus på deg og realisering av dine ønsker

[btnsx id=»46493″]

Ønsker du en gladere hverdag og bedre relasjoner til de du har rundt deg?

Er du klar for å se hvilke magisk resultater du kan skape i ditt liv når du lærer å gi slipp på dine begrensende mønster og overbevisninger og åpner opp for at kjærligheten og gleden i deg får skinne?

 • Hvis du føler at du har et større potensiale, at du er villig til å gi slipp på dine begrensnigner og klar for å lukke mirkaler inn i ditt liv ville jeg elske å være din coach og mentor denne høsten.
 • Ønsker du å slippe å bruke tid og energi på å gå alle omveiene og i stedet få hjelp til å finne dine egne snarveier?
 • Er du klar for å holde fokus på det som er viktig for at du når dine mål.
 • Ønsker du å være en del av en gruppe av forskjellige mennesker og få et verdifullt nettverk av mennesker som vil gjøre forandringer i sitt liv
 • Er du klar til å gå veien sammen med meg og andre slik at du hver uke får fylt opp tanken med verktøyer, energi

DU KAN LEVE ET LIV DU VIRKELIG ELSKER

 • Du er stjernen i din egen film, ditt liv. Flommer ditt liv over av glede, lykke og kjærlighet? For noen mennesker er det slik at de lever livet i lykke, glede og overflod, mens andre har en trist film.
 • Du er selv forfatteren og redaktøren av din film, ditt liv. Hvis det er noe du ønsker skal endre seg, hvis du vil at din film skal være annerledes er det noe som trengs å endres.
 • Det er ikke alltid like lett å se seg selv, egne mønster og overbevisninger. Jeg elsker å hjelpe mennesker med å oppdage, endre og bryte gjennnom hindringer og motsand og transformere problemer og utfordringer til glede muligheter og vekst både privat og i business.
 • Har du områder i ditt liv du ønsker skal skinne mer? Vil du ha individuell mentoring på din utfordringer, en time hver måned. Samtidig blir du en del av en gruppe med et lukket internett forum hvor vi støtter og inspirerer når vi ikke treffest.

Dette forløpet er for deg som forstår at verden er som du er.

Du forstår at du ved å gjøre endringer inni deg selv i din tankemønster og overbevisninger skaper forandringer i ditt liv. Min oppgave er å være din mentor på denne veien gjennom å utfordre deg, stille spørsmål og gi deg redskaper når du står fast. Det er du selv som gjør forandringene, jeg er din støttespiller gjennon transformasjonen fra den tror du er til den du egentlig er.

Hvordan gjør vi det?

 • Du får en coaching på telefon eller skype. Som coach og mentor hjelper jeg deg fra der du er nå til der du ønsker å være. vi rydder sammen bort det som står mellom deg og det du virkelig ønsker deg
 • Du får gruppementoring en gang i måneden sammen med meg og en skjønn gruppe mennesker. Hver gang har vi et tema som blir som et kurs i seg selv. Du er velkommen til å ønske tema som vi kan belyse.
 • Å være en del av en gruppe, men mulighet til å netttverke har vært en viktig del av min vekst og utvikling. Når vi kommer sammen vokser vi og utvikler vi oss raksere.
 • Du blir del av et nettbasert forum hvor du kan stille spørsmål mellom samlingene. Her kan du stille spørsål, komme med inspill bli inspirert og inspirere.

Du gir ikke bare deg selv et skjønt kurs. Du gir deg selv et felleskap med skjønne kursdeltakere som er på samme reise som deg.

[btnsx id=»46493″]

OPPTAK AV WEBINAR MANDAG 12 MARS

Datoer og organisering

1. En workshops kveld hver måned

Vi møtes  fra 17.00- 20.00 en gang i måneden. Det blir en workshop, hvor vi tar opp relevante temaer og du får konkrete redskaper og verktøy til din videre vekst. Det blir et online møte hvor vi har fokus på deg, dine utfordringer, mål, muligheter og din vekst. Du får coaching og verktøyer som hjelper når du har kjørt deg fast og føler at du ikke kommer videre.

Hver gang får du redskaper og verktøyer til å endre det i deg selv som holder deg fra å ha det livet du elsker. Gruppefelleskapet er en unik arena til læring utvikling og vekst. Du får inspirasjon, nettverk, verktøyer og oppbakking til å skape et liv du virkelig elsker.

1. Workshop

BRYNE mandag 19. mars  kl. 17.00-20.00

TEMA: Slibb gleden løs

Oppdag din indre sprudlende livsglede og hve den vil si deg. Hvorfor er det viktig at du tar ansvar for din egen glede? Hvordan kan du bruke din indre glede til å skape en bedre hverdag?

2.Workshop

BRYNE Torsdag 19. april kl. 17.00- 20.00

TEMA: Slik skaper du kjærlige og nærende relasjoner. Ofte er det slik at våre relasjoner er årsaken til noen av de atørste gleder og sorger. Oppdag hvordan relasjonene fungerer og forstå hvordan du kan skape relasjoner som nærer deg på alle plan nærende relationer

3. Workshop BRYNE Torsdag 24. mai kl. 17.00-20.00

TEMA: Skap nærende omgivelser: Hva forteller dine omgivelser om deg? Hvordan speiler dine omgivelser dine mønster. Oppdag sammenhengen mellom det indre og det ytre. Lær hvordan du selv kan skape kjærlige og nærende omgivelser

4. BRYNE Torsdag 14 juni kl. 17.00-20.00

TEMA: Lær å manifestere det du ønsker deg: Oppdag hvilke tanker og overbevisnigner som styrer ditt liv. Forstå hvordan vekst fungerer slik at du kan nyte veksten og manifestere de resultatene du ønsker deg.

2. Personlig coachingtime

Det er bevist at mennesker som får sine resultat er det som har en coach eller mentor. Det å ha noen som støtter, utfordrer og inspirerer en på veien gir motivasjon til å gå veien selv om en møter utfordringer og motstand.

Derfor har jeg lagt opp til at du får en coachinsamtale med meg for at du virkelig skal kunne gjøre store gjennombrudd og heve ditt liv til et helt nytt nivå. Jeg har tro på at alt er mulig hvis du virkelig tror på det og er villig til å gå veien. Vi legger i felleskap opp en plan for hvordan du kan nå dine mål og realisere dine drømmer. Du får en oppskrift, men det er du som må gå veien. Du får min personlige ekspertise og sparring på dine utfordringer når du trenger det. Du velger selv nå du vil ha din private mentortime med meg (den må være brukt før kursperioden er over).

 

3. To online gruppecoaching møter

I tillegg til den individuelle coachingtimen, får du også to gruppecoachingtimer hvor vi møtes hele gruppen online og samles om et felles tema. Vi utfordrer, støtter og hjelper hverandre

4. Medlemskap i et lukket online nettforum

Mellom samlingene møtes i i et lukket online nettforum hvor vi deler erfaringer og heier på hverandre.

 • Du støttes i din forandringsprosess av andre de andre i gruppen
 • Jeg gir tilbakemeldinger og svar på dine spørsmål i dette online forumet.
 • Onlin Forumet er et lukket fellesskap for deltakerne på dette forløpet og brukes til å motivere og inspirere hverandre til å gjøre drømmer til virkelighet.
 • Vi holder hverandre på sporet av visjonen og kommer med små gledeshyl hunderveis

Du får en helt unik mulighet:

 • 4 kursdager med mentoring og felleskap med skjønne mennesker
 • individuell coachingsession med meg
 • 2 gruppecoachinger
 • Tilgang til et ekslusivt online forum
 • Mulighet til å stille spørsmål og få svar underveis
 • Et supert nettverk

 

5. BONUS onlinekurset Den Indre Guide- 6 ukers onlinekurs (Verdi 7995 kr)

Onlinekurset Den Indre Guide starter Mellom samlingene møtes i i et lukket online nettforum hvor vi deler erfaringer og heier på hverandre.

 • Du støttes i din forandringsprosess av andre de andre i gruppen
 • Jeg gir tilbakemeldinger og svar på dine spørsmål i dette online forumet.

 

Ditt supertilbud:

Vanlig pris på et slik forløp er 18.500. Akkurat nå har får du et supertilbud på kun 9995 kr som inkluderer

 • inklusiv 4 kursdager (Verdi 12.500 kr),
 • 1 coachingtime (Verdi 1950 kr),
 • 2 gruppecoacinger )(Verdi 2000 kr),
 • lukket facebookgruppe (Verdi 2000 kr)  og
 • onlinekurset Den Indre Guide (Verdi 7995 kr)

Summen for alt dette er: 18. 500 kr.

Early Bird pris nå er 9995 kr (18.500 kr)

eller delbetaling early bird kun 2755 kr x 4 (4950 kr x 4)

[btnsx id=»46493″]

Tilbakemelding fra kursdeltakere:

«Jeg har fått bedre selvfølelse og mer tro på meg selv. Jeg har fått bedre relasjoner. Jeg opplever større verdsettelse , respekt og positiv holdning fra «folk flest». Jeg har åpnet opp for nye drømmer og nye muligheter. Det er fantastisk å ha May bente som mentor. Hun er troverdig dyktig og engasjert. Tusen takk for strålende kurs. Jeg anbefaler virkelig dette kurset med May Bente, for det hun har å lære videre er livsvisdom som hjelper mennesker å oppdage og bryte med negative tanker, mønster og skape positive endringer. Hun hjelper oss til å oppdage og «se» vårt eget potensiale og hjelper oss å heve bevissthetsnivået og bli mer av den vi egentlig er»

«Jeg har blitt mer glad, mindre irritert og har fått mye bedre forhold til min datter. Det har også skjedd positive ringvirkninger på jobben. Jeg har fått tilbakemeldinger på at jeg ikke hisser meg opp så fort (fra familien) Jeg har virkelig fått mange a-ha opplevelser og lært å ta vare på meg selv og si nei oftere. Jeg vil virkelig anbefale dette kurset med May Bente for hun er en stor inspirasjon og stiller spørsmål som får en til å tenke og heve bevisstheten»

«Jeg har fått en mye større innsikti meg selv og hvordan jeg reagerer i de ulike situasjoner. Jeg har også fått øynene opp for hvor viktig jeg selv er og hvor viktig det er at jeg tar vare på mine behov for at jeg skal være den beste versjonen av meg selv. Jeg vil virkelig anbefale dette kurset. Det har  vært med på en fantastisk reise i meg selv. May Bente er en fantastisk kursholder som på en helt unik måte klarer å sette seg inn i vår situasjon- uten å komme med løsninger for oss- og i stedet hjelpe oss til å komme med løsninger som passer for oss. Det hun kan er bare helt spesielt. Hun er bare rå på coaching en av norges beste coacher etter min mening»

Jeg har virkelig hatt et stort utbytte av å delta på dette kurset. Privat har både mann og barn gitt tilbakemelding på at det er en annen ro i heimen med betydelig mindre krangling. På jobben har jeg også fått mye bedre tilbakemeldinger og nå våger jeg å snakke høyt i større forsamlinger. May Bente er en fantastisk kursholder. Et så kunnskapsrikt, inspirerende og motiverende mennesker kan en lete lenge etter. Jeg har gledet meg til hver eneste samling og alltid gått ut med med ny energi og pågangsmot. Jeg anbefaler derfor dette kurset til alle for jeg har lært så utrolig mye og ønsker veldig at andre kan få del i den samme innsikten som jeg har fått»

 «Jeg har blitt tryggere på meg selv, tar bedre vare på meg selv fordi jeg har lært å sette grenser og bli tydeligere på en god måte. Dette har gjort at jeg har fått mye bedre relasjoner til min familie. Jeg har også fått det bedre med meg selv, fått bedre selvfølelse og en deilig indre ro. Det har vært fantastisk å ha May Bente som mentor. Hun er utrolig god til å lære videre, hun har en utrolig glød og iver som inspirerer og har lært meg veldig mye om meg selv.»

«Jeg har opplevd å få bli mer respektert av de rundt meg og får mer omsorg av mannen min. Jeg har blitt bedre til å ta vare på meg selv, blitt tydeligere, mer entusiastisk og roligere. May-Bente er veldig dyktig og jeg har glede meg til hver samling. Jeg lærer alltid noe nytt.»

«Jeg har i løpet av Mentor Vårkurset fått mot til å søke på en lederstilling som jeg fikk ( før kurset hadde jeg ikke våget å søke) Jeg har fått bedre relasjon til mannen min og menneskene rundt meg. Jeg er så glad for den hjelpen jeg har fått til å fjerne skylapper. Tusen takk May Bente du er en fantastisk inspirerende person».

«Jeg har blitt mer tydelig, mer leken og glad. Jeg våger mer og får tilbakemeldinger på at jeg virker tryggere og annerledes. Jeg har fått større selvfølelse, våger å stå i meg selv og så har jeg fått mer frem kreativiteten min. May Bente er svært dyktig, viser stor integritet, hun er troverdig og veldig positiv.»

«Mentor Vår har gitt meg påfyll og klarhet. Jeg har kommet meri kontakt med den jeg er og på mange måter lagt fra meg mye gammelt som ikke har ganget meg. Tankespinn og selvdestruktive tanker har minket betydelig. Jeg har fått mye bedre forhold til min søster ( som har vært et sårt tema i flere år) etter at jeg ble tydeligere på egne behov. Jeg har våget å gjøre ting som jeg før har snakket meg selv bort fra. Jeg opplever også at jeg blir mindre trigget avmennesker rundt meg. May Bente er en svært god formidler. Hun er en genuin person og jeg har alltid fått meg meg mye fra hver samling.» 

«Livet mitt i løpet av kursperioden har forandret seg totalt. Det har vært en helt fantastisk reise som har gitt meg gleden med livet tilbake. Det og kjenne glede med bare å leve, det og være takknemlig for de små ting og daglige hendelser i hverdagen. Det er det som er livet for meg. Tidligere så strebet jeg etter lykken og lurte på når lykken skulle komme til meg. Du har hjulpet meg til å forstå og kjenne at lykken er å leve, lykken er å få oppleve å få barn, se de vokse opp, være tilstede for mine medmennesker rundt meg og få lov til å være den jeg er. Jeg velger å fokusere på de små opplevelsene i hverdagen. Det å få være så utrolig heldig å være frisk nok til å jobbe, kunne kjøre bil, kunne lage mat , kunne gå , sykle osv. Jeg har etter hvert fått en lang liste over ting som jeg har å være takknemlig for. Det å kunne gå, sykle, kjøre bil, svømme, danse osv ER ikke en selvfølge, selv om vi har en tendens til å ta det som selvfølge.

Denne utrolig reisen ville jeg IKKE vært foruten, anbefaler dette kurset på det sterkeste. Det er så herlig å kjenne denne boblende gleden av å få leve, av og få være sammen med mine barn, venner osv. Tusen takk for deg og din veiledning og inspirasjon. Det har gitt meg et » nytt» liv og en ny hverdag <3 klem»

Livet før kurset:

 • Liten livsglede, klarte ikke å glede meg over så mye
 • Var missfornøyd, urolig og sov dårlig
 • Liten matlyst
 • Konsentrasjonsvansker
 • Klarte ikke en gang å tenke på det jeg drømte om, gikk ikke an å oppfylle den allikevel.
 • Hadde en likeholden følelse
 • Satte lite grenser til hva jeg godtok
 • Såg ikke på meg selv for så viktig som andre
 • Folk fikk «tråkke» på meg uten jeg viste det
 • Kjente INGEN boblende glede ved å leve
 • Sa lite fra om ting
 • Hadde noen venner som ikke var så «sunne» for meg
 • Ble tappa ubevist av enkelte mennesker
 • Klarte ikke å sette psykiske grenser
 • Barna mine ble påvirket av min hverdag.
 • Hadde ikke overskudd til å finne på så mye med barna.
 • Jobben tok hele min energi, helt tom når jeg kom hjem
 • Var mye trett, sov mye

Livet etter kurset

 • Mye mer overskudd i hverdagen
 • Mye mer glede, hverdag!!!
 • Setter grenser til hva jeg godtar og ikke, sier fortere fra hva jeg mener
 • Tar ikke kritikk på mine skuldre
 • Klarer og «børste» bort episoder /utsagn fra mine skuldre
 • Ungene er mer fornøyde / gladere
 • Har lært noe som jeg kan bringe videre til mine herlige jenter.
 • Er blitt mer bevist i hverdagen
 • Det bobler mer i magen min
 • Smiler og ler MYE mer
 • Har større ro rundt situasjoner
 • Går ikke i forsvar under diskusjoner
 • Godtar ting som de er hos andre , det er ikke min oppgave å hjelpe hele verden
 • Klarere tanker og betre fokus
 • Betre konsentrasjon
 • Jeg ser muligheter til å oppfylle mine drømmer og mål
 • Har fått nye venner som fyller energinivået mitt
 • Fått venner som er ekte , gode, varme og tillitsfulle. Som jeg er blitt kjempe glad i
 • Har overskudd til å gjøre ting sammen med jentene mine
 • Har overskudd til mitt barnebarn.
 • Overskudd til å bake og kose meg med matlaging
 • Gleder meg for første gang på mange år til jula.
 • Lytter betre til de rundt meg
 • Klarer å bryte gamle mønstre

Mer tilbakemelding:

”Da har vi kommet til en foreløpig ende på en fantastisk reise sammen med en fabelaktig kursleder May Bente Høiland-Lode. Det hele startet med at jeg over lengre tid følte at jeg ikke mestret hverdagen, alt ble til slutt et ork. Før jeg begynte på kurset hadde jeg utrolig lite energi og overskudd. Jeg har tidligere vært en dame med mye livsglede, humor, masse energi og overskudd, men dette forandret seg sakte med sikkert over tid. Gradvis opplevde jeg at hverdagene ble tyngre og tyngre, jeg skiftet jobb i gjennomsnitt 1 gang i året. Det å skifte jobb ble og veldig slitsomt, nye rutiner, nye mennesker som jeg skulle lære å kjenne, ny arbeidsoppgaver osv. Jeg kjente etter en stund at jeg ikke mestret jobben og da ble valget å skifte jobb, og slik fortsatte det. Men en dag sa det pang, og utbrenthet var en realitet. Noe jeg var sikker på ikke kunne ramme meg. Men slik ble det, livet falt i grus.

Jeg måtte da ta tak i «meg selv» å finne ut hva som førte til dette. Og det var ikke noe lett oppgave, det var ikke bare å si «jeg forandrer på det og det så er alt bra» nei det tok meg ut på en søking. Det var da jeg var så heldig å treffe deg å få anledningen til å få være med på dette kurset, med fokus på deg selv og realisering av dine ønsker, som varte over 4 måneder.

Jeg startet der med så godt mot som jeg kunne ha der og da! Og jeg kjente allerede etter første kvelden at dette kunne bli redningen i mitt liv nå. Eg har oppgjennom hele oppveksten min brukt utrolig mye tid og energi på å fokusere på hva andre vil si, hva som kan skje og erfarte på kurset hvordan det ubevisst har tappet meg for energi. I løpet av kurset ble jeg mye bevisst i hverdagen. Jeg bestemte meg for å fokusere på det positive det jeg vil og det som gjør meg glad og fornøyd. Det gjorde at livet mitt i løpet av kursperioden forandret seg totalt. Jeg kunne sikkert skrevet en bok om denne reiser jeg har vært gjennom. Det har vært en helt fantastisk reise som har gitt meg gleden med livet tilbake. Det og kjenne glede med bare å leve, det og være takknemlig for de små ting og daglige hendelser i hverdagen. Det er det som er livet for meg. Tidligere så strebet jeg etter lykken og lurte på når lykken skulle komme til meg. Du har hjulpet meg til å forstå og kjenne at lykken er å leve, lykken er å få oppleve å få barn, se de vokse opp, være tilstede for mine medmennesker rundt meg og få lov til å være den jeg er. Jeg velger å fokusere på de små opplevelsene i hverdagen. Det å få være så utrolig heldig å være frisk nok til å jobbe, kunne kjøre bil, kunne lage mat , kunne gå , sykle osv. Jeg har etter hvert fått en lang liste over ting som jeg har å være takknemlig for. Det å kunne gå, sykle, kjøre bil, svømme, danse osv ER ikke en selvfølge, selv om vi har en tendens til å ta det som selvfølge.

Denne utrolig reisen ville jeg IKKE vært foruten, anbefaler dette kurset på det sterkeste. Det er så herlig å kjenne denne boblende gleden av å få leve, av og få være sammen med mine barn, venner osv. Tusen takk for deg og din veiledning og inspirasjon. Det har gitt meg et » nytt» liv og en ny hverdag <3 klem»

”Jeg har fått hjelp til å holde fokus på mine ønsker og drømmer og gitt meg handlekraft og inspirasjon til å sette de ut ideer ut i livet. Mye av stoffet kunne jeg fra før, men jeg har likevel hatt etveldig stort utbytte av kurset, da jeg trenger å minne meg selv om disse sannhetene. Det er også inspirerende å høre delinger fra de andre i gruppen. Jeg har blitt mer bevisst på kommunikasjonen med mine barn og opplever at dette nå er fantastisk harmoniks og fint. På jobb har jeg også fått veldig gode tilbakemeldinger fra kollega at jeg gjør en god jobb. Nå vet jeg hva jeg vil og er sikker på at jeg vil nå målet mitt. Jeg vil anbefale alle som er klar til en forandring og delta på Mentor Vårurset. Du vil få veldig mye ut av det, det har ihvertfall jeg. May bente er utrolig inspirerende, morsom og kunnskapsrik. Det hun deler har vært veldig nyttig for meg

«Relasjonen til mine nærmeste har blitt mye bedre. Og det som er enda bedre er at min relasjon til meg selv har blitt bedre. Jeg er generelt mye mer positiv. Ser oftere løsninger og muligheter. Jeg blir heller ikke så sint som før og er tryggere på meg selv. Jeg opplever at de rundtmeg viser større respekt overfor meg. Jeg vil absolutt anbefale Mentor Vårkurset med May Bente fordi jeg har erfart effektenav å gå på dette kurset. May Bente er fantastisk flink til å formidle. Hun er enormt kunnskapsrik og en virkelig super coach

«Jeg har fått fantastiske redskaper til å forandre mitt liv til det bedre. Mentor Vårkurset har gitt meg økt bevissthet generelt om meg selv og hvordan jeg fungerer. Det har gitt meg en bedre relasjon med min mor, samboer og far. Jeg har også fått et mer stabilt humør og har det generelt bedre med meg selv. Jeg lytter mer til meg selv og mine behov og opplever mer glede i hverdagen. Jeg anbefaler alle som ønsker å få det bedre å delta på Mentor Vårkurset. May Bente er et så sprudlende og inspirerende vesen. Hun utstråler så mye ekte godhet og varme som smitter over på oss kursdeltakere. Hun har en egen evne til å ta oss på «kornet», utfordre oss og få oss til å oppdage nye ting med oss selv. Det er et stort pluss at hun virkelig våger å utfordre oss og ikke bare jatter med. Opplever virkelig at hun vil hjelpe og at hun hjelper fra hjertet.»

Den største forskjellen ved å delta på Mentor Vårkurset er at mye av det negative er borte! Jeg har fått et mye bedre forhold til mine barn. Når jeg endrer i mine tanker så endres verden rundt meg selv. Det er fantastisk å oppleve at jeg har fått et bedre forhold til min familie og realiser mine ønsker og drømmer. Jeg opplever også å føle på glede og takknemlighet, noe som har vært fraværende i flere år. Jeg vil absolutt anbefale andre å delta på Mentor Vårkurset med May  Bente. Hun er fantastisk. Hun er utrolig inspirerende og veldig flink. Hun er en superdyktig coach og hjelper deg til å se problemer og utfordringer på nye måter.»

«Denne utrolig reisen ville jeg IKKE vært foruten, anbefaler dette forløpet på det sterkeste. Det er så herlig å kjenne denne boblende gleden av å få leve, av og få være sammen med mine barn, venner osv. Tusen takk for deg og din veiledning og inspirasjon. Det har gitt meg et » nytt» liv og en ny hverdag»

Nå har jeg veldig lyst å bruke våren på å hjelpe deg,  skape de samme forandringene. Du sikrer din plass her:

[btnsx id=»46493″]

“Your time is limited, so dont waste it living someone else´s life. Don’t be trapped by dogma – which is living with the results of others peoples thinking. dont let the noise of others opinions drown out your inner voice. And most important, have the courage to follow your heart and intuition. They somehow already know what you truly want to become. Everything else is secondary”
Steve Jobs – 1955-2011

Påmelding og spørsmål  rettes til maybente@maybente.no