Mentor Forløp med May-Bente – våren 2021

 

Ja, takk

Er du klar for å gi deg selv og ditt liv et skikkelig LØFT?

Det er noen turbulente tider vi har vært gjennom. Hvordan møter du motgang? Hva gjør du når livet «biter» og det skjer ting du ikke ønsker?
For meg var det lenge slik at jeg håpet og ønsket å unngå utfordringer og motgang. Etterhvert har jeg lært at det er en naturlig del av livet. Det er ikke slik at det ikke er motgang og tøffe tak innimellom. Det gjør vondt, vi møter sorg og vi møter utfordringer.

Det er ikke et spørsmål om å unngå problem og utfodringer. Det handler om hvordan vi møter de. Det jeg har erfart er at de fleste av oss er lite «trent» i å takle motgang og utfordringer. Jeg er selv skyldig i det. Da jentene mine voks opp ville jeg gjerne at de skulle ha det så godt som mulig (det vil jeg jo enda), men forskjellen nå er at jeg sier til dem «ja, livet gjør vondt innimellom» det kan vi ikke gjøre så mye med, men vi kan vite at det skifter.

For livet skifter. Noen ganger skjer det ting ingen kunne forventet. For et år siden ville folk trodd vi var rare om vi hadde sagt at neste sommer vil de fleste fly stå på bakken, grensene er stengt, og mange har mistet livsgrunnlaget sitt.
Vi vet ikke hva som kommer til å skje. Det eneste vi vet er at livet veksler. Akkurat som veret er det solskinn og blå himmel noen dager, og regn og gråvær eller lyn og torden andre dager.

Slik er livet også.

Så hvis du vil bygge din indre robusthet, hvis du vil stå stødig uansett hva som skjer i livet så har du nå mulighet til å delta på et halvårs mentor forløp med May Bente

«Galskap er å fortsette å gjøre det samme om og om igjen og forvente et annet resultat« sa Albert Einstein

Det som skjer med oss blir en del av oss. Robuste mennesker står i utfodringen, det stikker ikke hodet i sanden, men finner en sunn måte å integrere det i deres liv

Vi vil gjøre feil, vi vil falle- noen ganger hardt. Vi vil få hjerte vårt knust, vi vil føles skuffelse, skam, avvisning fortvilelse og frustrasjon. Vi vil få panikk. Vi vil miste alt håp. Det vil kunne føles som at tunge følelser drukner oss. I følge Brene Brow er dette våres “face down in the arena moments» eller de mørke øyeblikkene våre. Disse øyeblikkene kan være små eller store eller alt mellom, men det er alltid de gangene vi har våget å vise oss og tillatt oss selv til å bli sett- og tillatt oss selv å utsette oss for risiko. Øyeblikk og tider hvor vi har lent oss inn i et sårbart rom i oss selv.

Så hva har de kvinner og menn som har klart å stå oppreist eller komme seg opp og funnet motet til å prøve igjen felles?

Han sa også at «Energi er alt, og det er alt som er. Når vi matcher frekvensen til den realiteten vi ønsker kan vi ikke annet enn å få den realiteten. Det kan ikke være på noen annen måte»

 

Når vi ønsker noen forandringer i livet, så trenger vi å gjøre noen endringer. Men dersom vi handler og gjør endringer uten å endre i det indre i vårt tankesett, så vil det føles vanskelig å gjøre forandring.

Slik trenger det ikke være. Forandring kan være lett, når du vet hva du ønsker og finner ut av hva det er som stopper deg fra å være, gjøre og ha det du ønsker deg. Etter å ha utdannet over hundre dyktige coacher og hatt mange tusen på mine onlinekurs er det min spesial kompetanse å se akkurat hvor du stopper deg og hjelpe deg å se det og hvordan du kan løse det i ditt liv.

De neste månedene kommer jeg til å tilby et intensitiv forløp hvor jeg coacher og løfter en gjeng mennesker til et nytt nivå i sine liv.

De ønsker seg alt fra:

 • mer kjærlige og nærende relasjoner
 • bedre økonomi
 • mer overskudd og hverdagsglede
 • klarhet i hva det er de egentlig ønsker seg
 • bedre selvfølelse og tro på seg selv
 • mot til å gå for sine ønsker og drømmer
 • slutte å stresse så mye og istedet finne indre ro og harmoni
 • våge å satse på drømmen om å starte for seg selv
 • hjelp til å gi ut sin første bok
 • endelig sette seg selv først

Hvis du kan si ja til en av disse er dette kurset for deg.

Ja, takk

Tidliger deltakere har fått forandret sitt liv i løpet av kurset

«Før visste jeg ikke helt hva jeg ønsket meg. Jeg hadde satt «alle andre» først og «glemt» hva jeg selv ønsket. Ved hjelp av mentorforløpet til May Bente har jeg fått klarhet i hva jeg ønsker meg og det føles helt fantastisk. Jeg har fått enny livsgnist, jeg føler meg modigere og tøffere i møtet med verden og andres meninger. Det har vært en gavepakning å ha May Bente som mentor i løpet av disse månedene. Hun er sylskarp på å se akkurat hvor jeg og de andre stopper oss. På en kjærlig og tydelig måte fjerner hun åresvis med begrensninger og «gammel» bagasje. Jeg anbefaler virkelig dette kurset med May Bente, for det hun har å lære videre er livsvisdom som hjelper mennesker å oppdage og bryte med negative tanker, mønster og skape positive endringer. Hun hjelper oss til å oppdage og «se» vårt eget potensiale og hjelper oss å heve bevissthetsnivået og bli mer av den vi egentlig er»

Jeg har virkelig hatt et stort utbytte av å delta på dette kurset. Privat har både mann og barn gitt tilbakemelding på at det er en annen ro i heimen med betydelig mindre krangling. På jobben har jeg også fått mye bedre tilbakemeldinger og nå våger jeg å snakke høyt i større forsamlinger. May Bente er en fantastisk kursholder. Et så kunnskapsrikt, inspirerende og motiverende mennesker kan en lete lenge etter. Jeg har gledet meg til hver eneste samling og alltid gått ut med med ny energi og pågangsmot. Jeg anbefaler derfor dette kurset til alle for jeg har lært så utrolig mye og ønsker veldig at andre kan få del i den samme innsikten som jeg har fått»

Dine valg i dag former din fremtid

Hvis du vil ha noen andre resultat enn du har nå, så trenger du å gjøre noen andre valg.

For meg var det slik at jeg levde livet på Bevissthetsnivå 1før. På bevissthetsnivå 1 håper man at ting går bra og at ting vil ordne seg.

Etterhvert lærte jeg coaching og begynte å leve på Bevissthetsnivå 2. Her forstår man at tankene gir følelser som inspirerer til en type handling som gir et resultat. Man forstår at når man endrer i tankene så endres livet. Utfordringen her er at vi har 60-70.000 tanker og de fleste av dem, ca 95% er ubevisste. Det førte til at jeg kunne sette meg mål og gå veien, men oppleve å sabotere meg selv underveis, fordi mine ubevisste mønster og overbevisninger ikke spilte på samme streng som mine ønsker. Jeg kunne realisere mine ønsker og drømmer på bevissthetsnivå 2 (det er her det meste av coaching foregår) men det var ofte en hard og krevende prosess med en stadig frykt for å mislykkes, frykt for hva vil andre si osv.

Nå de siste årene har jeg landet på bevissthetsnivå 3, hvor jeg lever innenfra og ut. Istedet for å være opptatt av hva andre mener og synes, istedet for å la andres forventninger og behov styre meg, lytter jeg til meg selv, jeg er glad i meg selv, jeg føler at jeg fortjener å leve det livet jeg ønsker og jeg lever ut fra den jeg er, min essens. Det er en helt annen måte å være i livet på. Jeg lytter til mitt hjerte, jeg lytter til mine inspirerte ideer og handler på dem. Det gir meg noen helt andre resultater. Det gir resultater jeg er glad for i alle mine celler.

Det er ikke noe jeg har lært på skolen, det er ikke en quic fix oppskrift.

Det handler om en bevissthetsendring. Det er derfor deltakerne på dette kurset opplever så fantastiske resultater og endringer i sine liv. Fordi de for hver modul (vi har 12 stykker, 3 hver måned fra august til desember 2020) opplever at livet endres innefra og ut. Det er en gradivs prosess hvor vi allerede første samling begynner å skape noe nye resultater. Jeg gleder meg veldig til å starte opp dette kurset 19 januar 2021

Ja, takk

Hva sier din indre GPS?

De som har meldt seg på Mentor Vårkurset er mennesker som har tatt et valg om å sette seg selv og sitt liv, sin livskvalitet først dette året. De lyttet til sine tanker og ideer, som sier at de bare følte at de skulle være med på Mentor Vårkurset. Jeg heier på dem fordi de lytter til seg selv og sin indre GPS. Hva gjør du? For meg er det slik at jeg vet at når en idee kommer mer flere enn 3 ganger så koster det kassen å overhøre den, det begynner å støye i relasjoner, helsen, økonomien osv

Ja, takk

«Du kan ikke løse et problem med det samme mindsettet som skapte det» 

Albert Einstein sa «Du kan ikke løse et problem med det samme mindsett som skapte det» For meg har det derfor vært viktig å søke mentorer og coacher som har løst de utfordringene jeg selv har stått i. Jeg har selv deltatt i mentor forløp i utlandet og hadde nok ikke vært der jeg er i dag uten denne støtten og hjelpen. Så hvis du er klar til å gi ditt et kjempeløft høsten 2021 kan du sikre deg min støtte og hjelp her:

Mentor Vårkurset starter opp 19 januar. Det er begrenset antall plasser på forløpet, så du må være rask hvis du vil være med. Det er et utrolig poplulært forløp som pleier å fylles raskt.

Ja, takk

Mentor Vårkurset har hjulpet de tidligere deltakerne til et nytt og bedre  liv

Det er fantastiske resultater deltakerne har fått i løpet av de månedene vi har hatt sammen. Alle sammen har gått fra venstre til høyre side av bussen. Ikke fordi de har fått en tryllepille, men fordi de har gått fra å leve utenfra og inn til å leve innenfra og ut. De har forstått at endringer skjer innenfra og ut og at det er en prosess. På hver samling skjer det endringer innenfra og ut. De forteller at de går løftet hjem fra hver samling og at det skjer indre forandringer i dem både på samlingene og når de ser opptaket av samlingene på video i etterkant.

Så mitt spørsmål til deg er:

Hvor ser du deg selv sommeren 2021 hvis du er med på Mentor Vårkurset og får lære alt det jeg selv daglig bruker i mitt liv? Hvordan er det å være deg, hvordan er du i relasjon til andre, hvilke endringer har du skapt i løpet av 2021?

Så kan du tenke på hvordan det vil være å bli værende der du er. Hvordan er livet ditt til sommeren og om 1 år eller 5 år hvis du fortsetter å gjøre det du altid har gjort? Hvordan føles det å være deg?

Det er i dag du velger om du vil lytte til din magefølelse og sikre deg en av de siste plassene på Mentor Vårkurset, før påmeldingen stenger.

 Ja, takk

Tidligere deltakere på Mentor Vårkurset har fått fantastiske forandringer.

De forteller om

 • at de har blitt tryggere i seg selv og fått en indre ro
 • at de har blitt bedre til å ta vare på seg selv og sette grenser
 • at relasjoner til tenåringer og familie har blitt forandret fra å være skikkelig mye krangling og bråk til å bli kjærlige og gode relasjoner,
 • de forteller om stress og kav i familien som har blitt til større ro og nærhet,
 • de forteller om utfordringer de har hatt som selvstendige som har blitt helt endret,
 • de har skapt nye resultater i sin business og landet store kontrakter.
 • de forteller at de holdt på å gå på veggen på høsten, men når våren kom hadde de fått et nytt liv.

Her er  noen av tilbakemeldingene fra tidligere deltakere på Mentor Vårkurset

«Jeg har blitt tryggere på meg selv, tar bedre vare på meg selv fordi jeg har lært å sette grenser og bli tydeligere på en god måte. Dette har gjort at jeg har fått mye bedre relasjoner til min familie. Jeg har også fått det bedre med meg selv, fått bedre selvfølelse og en deilig indre ro. Det har vært fantastisk å ha May Bente som mentor dette året. Hun er utrolig god til å lære videre, hun har en utrolig glød og iver som inspirerer og har lært meg veldig mye om meg selv.»

«Jeg har opplevd å få bli mer respektert av de rundt meg og får mer omsorg av mannen min. Jeg har blitt bedre til å ta vare på meg selv, blitt tydeligere, mer entusiastisk og roligere. May-Bente er veldig dyktig og jeg har glede meg til hver samling. Jeg lærer alltid noe nytt.»

«Jeg har i løpet av Mentor-kurset fått mot til å søke på en lederstilling som jeg fikk ( før kurset hadde jeg ikke våget å søke) Jeg har fått bedre relasjon til mannen min og menneskene rundt meg. Jeg er så glad for den hjelpen jeg har fått til å fjerne skylapper. Tusen takk May Bente du er en fantastisk inspirerende person».

«Jeg har blitt mer tydelig, mer leken og glad. Jeg våger mer og får tilbakemeldinger på at jeg virker tryggere og annerledes. Jeg har fått større selvfølelse, våger å stå i meg selv og så har jeg fått mer frem kreativiteten min. May Bente er svært dyktig, viser stor integritet, hun er troverdig og veldig positiv.»

«Mentor Årskurset har gitt meg påfyll og klarhet. Jeg har kommet meri kontakt med den jeg er og på mange måter lagt fra meg mye gammelt som ikke har ganget meg. Tankespinn og selvdestruktive tanker har minket betydelig. Jeg har fått mye bedre forhold til min søster ( som har vært et sårt tema i flere år) etter at jeg ble tydeligere på egne behov. Jeg har våget å gjøre ting som jeg før har snakket meg selv bort fra. Jeg opplever også at jeg blir mindre trigget avmennesker rundt meg. May Bente er en svært god formidler. Hun er en genuin person og jeg har alltid fått meg meg mye fra hver samling.» 

Ja, takk

Hvordan gjør vi det?

 • Du får gruppementoring en gang i hva 14 dag sammen med meg og en skjønn gruppe mennesker. Hver gang har vi et tema som blir som et kurs i seg selv. Du er velkommen til å ønske tema som vi kan belyse.
 • Å være en del av en gruppe, med mulighet til å netttverke har vært en viktig del av min vekst og utvikling. Når vi kommer sammen vokser vi og utvikler vi oss raksere.
 • Du blir del av et nettbasert forum hvor du kan stille spørsmål mellom samlingene. Her kan du stille spørsmål, komme med inspill bli inspirert og inspirere.

Du gir ikke bare deg selv et skjønt mentorårskurs. Du gir deg selv et felleskap med skjønne deltakere som er på samme reise som deg.

Dette får du i kurset

Modul 1 Skru opp for følelsen av GLEDE 19 januar

Kraften i folelsene
 • Forstå kraften som ligger i følelsene
 • Lær om følelsesskalaen og hvordan du kan bruke den i ditt liv
 • Lær å bruke følelsene som en indre GPS
 • Slik hever din daglige lykkefølelse og blir en match til det du ønsker deg.

Modul 2 Skap flere plussdager med overskudd og energi 2 februar

Flere_pluss_dager
 • Lær å det emosjonelle språket
 • Forstå hva det er som gir deg energi og hva det er som tapper deg for energi
 • Få enkle tips og verktøy til å skape flere plussdager med mer energi og overskudd

Modul 3 Hvordan kan du komme deg fra der du er nå til der du ønsker å være? 16 februar

Fra der du er
 • Få hjelp til åkomme fra der du er nå og til der du ønsker å være, enten det gjelder helse, relasjoner, økonomi eller andre ting
 • Oppdag hva det er som stopper deg fra realisere dine ønsker og drømmer (det kan godt hende du blir overrasket)
 • Lær å fjerne det som stopper deg og forstå hvordan du ved hjelp av enkle redskaper kan skape mer av det du ønsker og drømmer om

Modul 4 Lær å booste din selvfølelse og få tro på deg selv og at du kan 2 mars

Boost_selvfolelsen
 • Snakker du deg selv ned? Er du din beste venne eller verste fiende?
 • Få effektive verktøy, øvelser og redskaper til hvordan du kan bli din egen beste venn
 • Selvfølelse er ferskvare. Lær å styrke din selvfølese og tro på at du kan
 • Forstå grunnlaget for din selvfølelse og hvordan du kan gå gjennom livet med SUNN og STERK SELVFØLESE
 • Stopp selvsabotasjen og føl deg god nok som du er
 • Få redskapene til å danne en sterk selvfølelse, tro på deg selv, mot til å gå for dine ønsker og drømmer

Modul 5 Sett deg selv i førersetet av ditt eget liv  16 mars

Sett deg i forersetet
 • For å skape de resultatene vi lengter etter trenger vi å sette oss selv I førersetet av livet.
 • Lær handlkraftmodellen og forstå hvordan du kan bruke den I ditt liv
 • Forstå frustrasjon, irritasjon og bekymring og lær gode verktøy til å handtere det

Modul 6 Lær å skape de resultatene du ønsker 30 mars

Tankens kraft
 • Oppdag tankens kraft og hvordan du kan bruke det effektivt I ditt eget liv.
 • Forstå sammenhengen mellom tanker- følelser-handlinger og resultat
 • Mentalt fokus, lær å bruke kraften I ditt fokus til å få mer av det du ønsker deg.

Modul 7 Lær å endre tilstand superraskt  13 april

hva som driver oss
 • Din indre tilstand- grunnlaget for din energi og skaperkraft
 • Lær å endre tilstand superraskt og på den måten tiltrekker du deg andre ting
 • Forstå de grunnleggende behovene og hva som egentlig styrer oss

Modul 8 Forstå at verden er som vi er 27 april

Verden er som vi er
 • Vi kan ikke forandre andre, men når vi gjør indre justeringer I oss selv, endres verden utenfor
 • Lær å forstå hvordan verden rundt speiler dine egne indre mønster og overbevisninger
 • Få hjelp til å oppdage og endre dine begrensende overbevisninger og mønster

Modul 9 Lær å bruke intensjoner og  mål 11 mai

Intensjoner
 • Lær å sette tydelige mål og intensjoner
 • Lær å bruke kraften intensjonens kraft
 • Sett mål som virker
 • Lær å bruke den mentale kapasiteten din

Modul 10 Bruk din visualiseringsevne til å skape mer av det du ønsker deg 25 mai

Visualisere
 • Forstå kraften I mentale bilder koplet med følelser
 • Idrettsutøvere og toppleder over hele verden har forstått det, her lærer du den samme hemmeligheten
 • Lær deg å mestre visualiseringens kunst og forstå hvorfor dette virker så bra
 • Skap resultater raskere enn du trodde var mulig

Modul 11 Slipp gleden løs 8 juni

Slipp gleden los
 • Oppdag din indre sprudlende livsglede og hvordan du kan åpne opp for den i ditt liv og din hverdag
 • Hvordan kan du skape rom for mer glede og lykkeøyeblikk?
 • Lær å slippe gleden løs og forstå hvordan du bruke det til å skape en bedre hverdag

Bonus: Slik skaper du kjærlige og nærende relasjoner 

Kjarlig relasjoner
 • Ofte er det slik at våre relasjoner er årsaken til noen av de største gleder og sorger.
 • Oppdag hvordan relasjonene fungerer og forstå hvordan du kan skape relasjoner som nærer deg på alle plan

Vanlig pris for alt dette er ca 50.000 kr

Akkurat når får du det til TILBUDSPRIS for kun 2950 kr x4 eller engangsbeløp 9995 kr  når du betaler hele beløpet med en gang

Ja, takk

Skap nye resultat i ditt liv

Når vi vil skape nye resultater så trenger vi å utvide vår bevissthet og heve vår vibrasjon. Jeg deler her ut av mine beste redskaper og verktøy som jeg selv har brukt for å skape det livet jeg lever i dag. Jeg har selv brukt mentorer og coacher opp gjennom og noe av det jeg har satt aller mest pris på har vært de forløpene som har gått over 1 år. Da blir man riktig godt kjent, man danner nye vennskaper og får virkelig boostet sin forandring. Det er magisk å se hvor stor forandring som skjer med deltakerne på slike forløp. Jeg er superbegeistret over å kunne invitere til dette mentorårskuset for deg som er klar til å ta ditt liv til et nytt nivå neste år.

 

Organisering

1. 11 online workshops dager 

Når vi møtes bidrar jeg med teori, øvelser og mentoring. Hver gang vi møtes tar vi opp relevante temaer og du får konkrete redskaper og verktøy til din videre vekst. Samtidig er det et interaktivt forløp hvor gruppen vil være med å speile dine blinde punkter og blokkeringer. Jeg tar lederskap for gruppen og gir raust av mine redskaper og verktøy for å hjelpe deg videre.

Hver gang får du redskaper og verktøyer til å endre det i deg selv som holder deg fra å ha det livet du elsker. Møtene avholdes online. Du blir en del av en gruppe mennesker som vil det samme som deg. Gruppefelleskapet er en unik arena til læring utvikling og vekst. Du får inspirasjon, nettverk, verktøyer og oppbakking til å skape et liv du virkelig elsker.

2. Mentoring 

Vi starter opp første gangen med å finne frem til hva det er du ønsker deg. Hva det egentlig er du lengte etter. For mange handler det om å bli tydelige på hva det er som gjør dem godt, hva som nærer dem. Når du først har skapt en klarhet på det, bruker vi de neste møtene på å hjelpe deg og støtte deg i å gå veien og skape de resultat du ønsker. Vi går sammen gjennom året og hjelper deg med å handtere de utfordringer som dukker opp underveis.

Hvert møte blir opptatt, så du kan høre opptakelsen om igjen og om igjen eller for å få med deg samlingen selv om du blir forhindret i å delta. All undervisning foregår online. 

 

3. Medlemskap i et lukket online nettforum

Mellom samlingene møtes i i et lukket online nettforum hvor vi deler erfaringer og heier på hverandre.

 • Du støttes i din forandringsprosess av andre de andre i gruppen
 • Jeg gir tilbakemeldinger og svar på dine spørsmål i dette online forumet.
 • Online Forumet er et lukket fellesskap for deg som er deltaker på dette forløpet og brukes til å motivere og inspirere hverandre til å gjøre drømmer til virkelighet.
 • Vi holder hverandre på sporet av visjonen og kommer med små gledeshyl hunderveis

Du får en helt unik mulighet:

 • 11 kursdager med mentoring og felleskap med skjønne mennesker
 • Mentoring
 • Tilgang til et ekslusivt online forum
 • Mulighet til å stille spørsmål og få svar underveis
 • Et supert nettverk

Sted: Online

 

+ BONUSER (Verdi 2000 kr) 

7 Undervisningsvideoer som blir lagt ut i mellom samlingene. 

 • Video 1 Nytt år ny start. Du får en inspirerende undervisningsvideo med gode tips og verktøy til å gjøre 2021 til ditt beste år
 • Video 2 5 steg til det du ønsker deg. Du får en steg for steg formelm til å skape de forandringene du ønsker deg for 2021 i denne herlige videoen.
 • Video 3 Oppdag hva som skjer i kroppen ved forandring. I denne videoen lærer du hva som skjer i kroppen når vi er i gang med å gjøre forandringer. Du forstår hvorfor de fleste nyttårsforsetter ikke blir noe av, og hvordan du kan sikre deg at din forandring blir varig.
 • Video 4 Forstå kraften i forventningene. I denne videoen lærer du å bruke selvoppfyllende profeti til din fordel
 • Video 5 Speilteorien Du får en oppklarende og lærerrik video som lærer deg speilteorien og hvordan du kan bruke den til å skape nærende relasjoner i ditt liv.
 • Video 6 Fra der du er nå til der du ønsker å være Få en enkel 7 stegs prosess til å gå fra der du er nå til der du ønsker å være
 • Video 7 Slik slipper du dine begrensninger Lær hvordan du kan gi slipp på det som begrenser deg slik at du kan skape mer av det du ønsker deg

Ja, takk

Ditt supertilbud:

Dette er et forløp for deg som er klar til å flytte deg fra der du er nå til der du ønsker å være. Det kan være det er dine relasjoner som støyer, eller din økonomi, din forretning, din helse, ditt privatliv eller andre ting. Mentorkurset er laget slik at du kan ta tak i det som er viktig for deg. Prinsippene for vekst er de samme. Jeg gleder meg til å dele mine mange snarveier til forandring og vekst og se deg løfte ditt liv til et nytt nivå.

Du kan bruke gruppen som et herlig nettverk og skape nye vennskap underveis i møtene eller inimellom våre møter. Eller du kan delta ved å møte opp og la dine egne prosesser være det sentrale. Jeg har selv gjort begge deler alt etter hvor jeg har vært i livet og et har vært like fint begge deler.

Så er det slik at handling gir forvandling. Når vi ønsker noe annet trenger vi å gjøre noe annet. Så for å løfte ditt liv og skape mer av det du ønsker deg, trenger du å gjøre noe annet. Tempoet er opp til deg og veien vil være foskjellig for alle, men du trenger å være innstilt på å gå veien og handle mellom våres møter. Poenget med forløpet er å hjelpe deg å endre ditt mindsett og heve din følelsesmessige vibrasjon. Når vi hever virbrasjonen kommer vi i flow og mer av det vi ønsker legger seg til rette. Handlingen blir enklere og

 

Investering:

Vanlig pris for alt dette er ca 50.000 kr

Akkurat når får du det til TILBUDSPRIS for kun 9950 kr

eller delbetaling

1) 2950 kr x4

2) 995 kr x12 eller

3) 550 kr x 22

Ja, takk

 

Jeg har virkelig lyst til at du som ønsker mine redskaper, som har lyst å løfte ditt liv og skape ditt beste år skal få være med.

Ja, takk

 

 

Tilbakemelding fra deltakere som har deltatt på et tilsvarende kurs:

«Livet mitt i løpet av denne perioden har forandret seg totalt. Det har vært en helt fantastisk reise som har gitt meg gleden med livet tilbake. Det og kjenne glede med bare å leve, det og være takknemlig for de små ting og daglige hendelser i hverdagen. Det er det som er livet for meg. Tidligere så strebet jeg etter lykken og lurte på når lykken skulle komme til meg. Du har hjulpet meg til å forstå og kjenne at lykken er å leve, lykken er å få oppleve å få barn, se de vokse opp, være tilstede for mine medmennesker rundt meg og få lov til å være den jeg er. Jeg velger å fokusere på de små opplevelsene i hverdagen. Det å få være så utrolig heldig å være frisk nok til å jobbe, kunne kjøre bil, kunne lage mat , kunne gå , sykle osv. Jeg har etter hvert fått en lang liste over ting som jeg har å være takknemlig for. Det å kunne gå, sykle, kjøre bil, svømme, danse osv ER ikke en selvfølge, selv om vi har en tendens til å ta det som selvfølge.

Denne utrolig reisen ville jeg IKKE vært foruten, anbefaler dette forløpet på det sterkeste. Det er så herlig å kjenne denne boblende gleden av å få leve, av og få være sammen med mine barn, venner osv. Tusen takk for deg og din veiledning og inspirasjon. Det har gitt meg et » nytt» liv og en ny hverdag

Livet før kurset:

 • Liten livsglede, klarte ikke å glede meg over så mye
 • Var missfornøyd, urolig og sov dårlig
 • Liten matlyst
 • Konsentrasjonsvansker
 • Klarte ikke en gang å tenke på det jeg drømte om, gikk ikke an å oppfylle den allikevel.
 • Hadde en likeholden følelse
 • Satte lite grenser til hva jeg godtok
 • Såg ikke på meg selv for så viktig som andre
 • Folk fikk «tråkke» på meg uten jeg viste det
 • Kjente INGEN boblende glede ved å leve
 • Sa lite fra om ting
 • Hadde noen venner som ikke var så «sunne» for meg
 • Ble tappa ubevist av enkelte mennesker
 • Klarte ikke å sette psykiske grenser
 • Barna mine ble påvirket av min hverdag.
 • Hadde ikke overskudd til å finne på så mye med barna.
 • Jobben tok hele min energi, helt tom når jeg kom hjem
 • Var mye trett, sov mye

Livet etter kurset

 • Mye mer overskudd i hverdagen
 • Mye mer glede, hverdag!!!
 • Setter grenser til hva jeg godtar og ikke, sier fortere fra hva jeg mener
 • Tar ikke kritikk på mine skuldre
 • Klarer og «børste» bort episoder /utsagn fra mine skuldre
 • Ungene er mer fornøyde / gladere
 • Har lært noe som jeg kan bringe videre til mine herlige jenter.
 • Er blitt mer bevist i hverdagen
 • Det bobler mer i magen min
 • Smiler og ler MYE mer
 • Har større ro rundt situasjoner
 • Går ikke i forsvar under diskusjoner
 • Godtar ting som de er hos andre , det er ikke min oppgave å hjelpe hele verden
 • Klarere tanker og betre fokus
 • Betre konsentrasjon
 • Jeg ser muligheter til å oppfylle mine drømmer og mål
 • Har fått nye venner som fyller energinivået mitt
 • Fått venner som er ekte , gode, varme og tillitsfulle. Som jeg er blitt kjempe glad i
 • Har overskudd til å gjøre ting sammen med jentene mine
 • Har overskudd til mitt barnebarn.
 • Overskudd til å bake og kose meg med matlaging
 • Gleder meg for første gang på mange år til jula.
 • Lytter betre til de rundt meg
 • Klarer å bryte gamle mønstre

Mer tilbakemelding:

”Jeg har fått hjelp til å holde fokus på mine ønsker og drømmer og gitt meg handlekraft og inspirasjon til å sette de ut ideer ut i livet. Mye av stoffet kunne jeg fra før, men jeg har likevel hatt etveldig stort utbytte av kurset, da jeg trenger å minne meg selv om disse sannhetene. Det er også inspirerende å høre delinger fra de andre i gruppen. Jeg har blitt mer bevisst på kommunikasjonen med mine barn og opplever at dette nå er fantastisk harmoniks og fint. På jobb har jeg også fått veldig gode tilbakemeldinger fra kollega at jeg gjør en god jobb. Nå vet jeg hva jeg vil og er sikker på at jeg vil nå målet mitt. Jeg vil anbefale alle som er klar til en forandring og delta på Mentor Årkurset. Du vil få veldig mye ut av det, det har ihvertfall jeg. May bente er utrolig inspirerende, morsom og kunnskapsrik. Det hun deler har vært veldig nyttig for meg

«Relasjonen til mine nærmeste har blitt mye bedre. Og det som er enda bedre er at min relasjon til meg selv har blitt bedre. Jeg er generelt mye mer positiv. Ser oftere løsninger og muligheter. Jeg blir heller ikke så sint som før og er tryggere på meg selv. Jeg opplever at de rundtmeg viser større respekt overfor meg. Jeg vil absolutt anbefale Mentor Årskurset med May Bente fordi jeg har erfart effektenav å gå på dette kurset. May Bente er fantastisk flink til å formidle. Hun er enormt kunnskapsrik og en virkelig super coach

«Jeg har fått fantastiske redskaper til å forandre mitt liv til det bedre. Mentor Årskurset har gitt meg økt bevissthet generelt om meg selv og hvordan jeg fungerer. Det har gitt meg en bedre relasjon med min mor, samboer og far. Jeg har også fått et mer stabilt humør og har det generelt bedre med meg selv. Jeg lytter mer til meg selv og mine behov og opplever mer glede i hverdagen. Jeg anbefaler alle som ønsker å få det bedre å delta på Mentor Årskurset. May Bente er et så sprudlende og inspirerende vesen. Hun utstråler så mye ekte godhet og varme som smitter over på oss kursdeltakere. Hun har en egen evne til å ta oss på «kornet», utfordre oss og få oss til å oppdage nye ting med oss selv. Det er et stort pluss at hun virkelig våger å utfordre oss og ikke bare jatter med. Opplever virkelig at hun vil hjelpe og at hun hjelper fra hjertet.»

Den største forskjellen ved å delta på Mentor Årskurset er at mye av det negative er borte! Jeg har fått et mye bedre forhold til mine barn. Når jeg endrer i mine tanker så endres verden rundt meg selv. Det er fantastisk å oppleve at jeg har fått et bedre forhold til min familie og realiser mine ønsker og drømmer. Jeg opplever også å føle på glede og takknemlighet, noe som har vært fraværende i flere år. Jeg vil absolutt anbefale andre å delta på Mentor Årskurset med May  Bente. Hun er fantastisk. Hun er utrolig inspirerende og veldig flink. Hun er en superdyktig coach og hjelper deg til å se problemer og utfordringer på nye måter.»

«Denne utrolig reisen ville jeg IKKE vært foruten, anbefaler dette forløpet på det sterkeste. Det er så herlig å kjenne denne boblende gleden av å få leve, av og få være sammen med mine barn, venner osv. Tusen takk for deg og din veiledning og inspirasjon. Det har gitt meg et » nytt» liv og en ny hverdag»

Husk at Mentor Årskurset er for deg som VIL gjøre 2017 til ditt beste år og bruke denne anledningen til å rydde ut i det du ikke er fornøyd og skape mer av det du lengter etter.

Påmelding og spørsmål rettes til maybente@maybente.no

Du kan nå sikre deg et årsforløp til kun 17.000 kr + BONUSER for 3000 kr her:

Ja, takk

 

Gleder meg til å være din mentor og støttespiller gjennom våren 2021 og hjelpe deg å gi ditt liv et kjempeløft

Kjærlig hilsen May Bente