Online kurs Få flere kunder, bedre økonomi og mer frihet

 

[maxbutton id=»44″]

Er du et hjertemenneske? Ønsker du å gjøre en forskjell for andre? Vil du være blant de 5% som lykkes? 

 • Strever du med å få kunder til dine kurser, din praksis eller din terapi?
 • Er du overveldet over alt du må gjøre?
 • Er du usikker på hva ditt neste steg skal være?
 • Er du redd for å være for påtrengende når du selger dine tjenester, ytelser eller produkter?
 • Vet du at det du leverer er veldig bra, men vet ikke hvordan markedsføre det og nå ut til folk?
 • Føler du at du jobber deg i hel uten å få nok igjen for det?
 • Har du mange ideer, men vet ikke hvilken du skal satse på?
 • Strever du med å få nok betalende kunder til å kunne leve av din business?

Hvis du kan svare ja på et eller flere av disse spørsmålene så koster det deg både overskudd, energi, frihet og penger. Jeg vet det fordi jeg var i dine sko for noen år siden. Jeg hadde et fantastisk konsept, jeg kunne virkelig hjelpe mennesker til et helt nytt liv men jeg hatet å «selge meg selv» Jeg var redd for å være for påtrengende, for masete redd for at noen skulle synes jeg var «for mye», tok for stor plass Jeg var overbevist om at salg og markedsføring ikke var noe for meg.

Men så oppdaget jeg en måte å selge og markedsføre på som ikke føltes som salg. Fra det punktet snudde det seg for min business og jeg gikk fra å hate salg og markedsføring til å elske det og nyte min jobb og glede meg over å nå ut med mitt transformerende budskap til mine kunder. Det var som om alle sluser åpnet seg og kundene strømmet på, pengene klinget inn og jeg kunne leve det livet jeg hadde drømt om.

I onlinekurset Få flere kunder, bedre økonomi og mer frihet deler jeg min suksessoppskrift med deg. Forestill deg at du

 • lærer å selge på en lystbetont måte
 • at kundene dine forstår at du har et produkt de trenger og
 • at du lærer salg og markedsføring på en måte som føles godt for deg
 • er i gang med å spre ditt budskap ut i verden og bygge en bedrift som er i tråd med den du innerst inne er?
 • kundene strømmer på og pengene klinger inn
 • har økonomi, frihet og tid til å leve det livet du elsker

                                       Ja takk!

Jeg vil sikre meg at jeg er en av de første som får vite når neste kurs starter opp

[maxbutton id=»45″]

«Dette kurset er definitivt et «wow» produkt! Det er veldig bra å få det både som videoer og som skriftlig materiale en kan laste ned (selv om jeg tar notater av videoene). Jeg er overveldet over hvor mye det er og hvor dypt det går, fordi jeg innser at dette er noe jeg kommer til å jobbe med hele veien så lenge jeg driver en business. Jeg har definitivt begynt å gjøre en del justeringer, et av prosjektene mine er lagt litt på vent, for jeg ser jeg må prioritere det viktigste først. Det hele er morsomt, spennende og utfordrende. Hvis du er selvstendig eller ønsker å være det vil jeg absolutt anbefale dette  fantastiske kurset»

 

Hvordan føles det å være deg om et halvt år, hvis du fremdeles står fast i de samme utfordringene i din business? Hvordan er energien din? Hvordan er dine relasjoner? Hvordan er ditt overskudd? Hvordan behandler du deg selv? Hvordan føles det om du fremdeles står fast i de utfordringene du har i dag om 6 måneder?

 

Handling gir forvandlig. Jeg vil være et annet sted om 6 måneder. Gi meg informasjon om når neste kurs starter opp 

[maxbutton id=»45″]

Så tenk deg 6 uker frem i tid, når du har fått løst dette.

 • Når det ikke lenger er et problemet for deg at du ikke vet hvordan du kan komme i gang med din business, hvordan du kan lage kurs som inspirerer og hvordan selge dem.
 • Ditt problem er ikke lenger at du står fast og føler deg overveldet over alt du må gjøre, hvilke sosiale medier du bør være på, hvordan du skal markedsføre deg eller hvordan unngå kunder som tapper deg for krefter og energi. Hvordan vil du ha de da?
 • Hvordan vil det da føles å være deg? Vil det ha en innflytelse på din energi? Vil det ha betydning for dine relasjoner?

[maxbutton id=»46″]

Vil du være blant de 5% som lykkes med sin business? De som tar action og finner løsninger på sine utfordringer, de som investere i seg selv og sin business og lærer seg det de ikke kan? Eller vil du havne i blant de 95% som ikke lykkes?

Husk at du trenger ikke være perfekt, det handler om å komme i gang.

Ja, takk jeg skal så mye komme i gang å skru opp for min business.Gi meg beskjed når neste kurs starter opp 

[maxbutton id=»47″]