Bonuser online grunder kurs

BONUSER for 10.000 kr tilgjengelig for deg på venteliste

Bonus 1

Skap en bedrift uten konkurranse.

  • Hender det at du føler folk ikke forstår når du skal fortelle hva du holder på med?
  • Opplever du frustrasjon over å prøve å forklare hva du gjør til mennesker som likevel velger å ikke kjøpe dine tjenester?
  • Hender det at du føler det er vanskelig å si hva du skal ha betalt for dine ytelser?

I denne bonus-workshoppen vil du få oppskriften til mye større frihet og mange flere kunder. Du vil lære hvordan du skal presentere deg slik at det blir enklere for deg å ta betalt det dine tjenester og ytelser er verdt.

du overveldet av alt du føler «må» gjøre.

Det finnes ikke konkurranse når du finner inn til hva som er unikt ved deg, hvem du er og hva du står for.

Bonus 2

Tjen penger med webinar

Hva er webinar og hvordan kan du bruke det for å tjene penger i din business

Du kan virkelig gjøre gråstein til gull med webinar. Lær også hvordan du kan bruke webinar til å designe ditt eget helt unike online-kurs

Du kan også bruke webinar som bonus for å øke verdien på et annet kurs du selger. Mulighetene er uendelige

Bonus 3

Få et suksessmindsett, som gir flere penger og mer frihet

Ditt mindsett er hva du tenker og tror om deg selv og hva du tror om dine muligheter til å lykkes, hva du tenker om økonomi hva du mener om andre som lykkes og har fremgang osv.

Mange tar uendelige med kurser og oppdaterer seg på markedsføringsstrategier, kjøper inn utstyr, lager fyere, henger opp lapper men opplever fortsatt at kundene uteblir

I denne prosessen oppstår det frustrasjon og selvfølelsen kan få seg en knekk og en begynner å vurdere er jeg ikke god nok? Er ikke mitt produkt godt nok? Hva er det jeg gjør feil? Kanskje det ikke er dette jeg skal gjøre? Kanskje jeg trenger mer utdanning?

Problemet er at ditt mindsett ikke er giret til suksess. Dine tanker og følelser er konsentrert rundt mangel, problem og det som ikke virker. De resultatene vi har i livet og i vår business er et direkte avtrykk av vårt indre landskap, våre tanker og overbevisninger.

Når vi endrer i det indre gir det ytre resultater. Så hvis du trenger flere utdannelser eller kurser, så er det kurser som hjelper deg å gjøre et mindsett skifte innenfra og ut. Det er der den virkelige forandringen skjer.

I denne bonusen lærer du hvordan du å oppgradere dine indre tanker og overbevisninger til et mindsett som er giret for suksess, flere penger, flere kunder og mer frihet.

Bonus 4

Oppgrader i ditt indre landskap og kom i flow mot det du ønsker deg

For å skape suksess i din business, trenger du å vite hva suksess er for deg, så her går vi nærmere inn på hva suksess er for deg og hvordan det vil føles for deg når du har den suksessen du drømmer om.

Alt det vi ønsker oss er fordi vi tror det vil gi en god følelse å realisere det. Hvis du går rundt å føler deg ikke god nok, ikke flink nok, føler at du ikke fortjener å ha suksess eller er redd for hva andre vil si, redd for å mislykkes osv. Så er det følelser som vil stoppe din suksess

Uansett hvor mange kurs du ta, uansett hvor dyktig du er på markedsføring, blogging, sosiale medier så vil slike indre tanker og følelser sabotere deg.

NB! Disse BONUSENE kan du som melder deg på venteliste få tilgang til 

Ja, takk jeg vil sikre meg at jeg får tilgang til disse fantastiske bonusene (send mail til team@maybente.no så er du den føste som får melding når neste kurs settes opp)

[maxbutton id=»49″]

Bonusser

6 Moduler

Hver mandag legges en ny modul ut i 6 uker. Du får undervisning på video, samt notater med øvelser og oppgaver. På hver modul tar vi opp relevante temaer og du får konkrete redskaper og verktøy til skape mer suksess I din business og ditt liv.

Modul 1 «Du er din business» Mandag  20 november 2017

Modul 2 «Hvem er din idealkunde» Mandag 27 november 2017

Modul 3 «Skap et produkt som selger selg selv» Mandag  4. desember 2017

Modul 4 «Markedsføring» Mandag 11 desember 2017

Modul 5 «Listebygging» Mandag 18 desember 2017

Modul 6 «Lær å bruke sosiale medier til å nå dine kunder» Mandag 25 desember 2017

4 Q and A samlinger

Hver torsdag i 4 uker har vi et lukket webinar for deltakerne på kurset hvor du kan stille spørsmål og få min sparring og coaching. Webinaret tas opp og legges ut på medlemssiden slik at du kan repetere det og lytte til det så mange ganger du ønsker

  1. Q and A Samling Torsdag 23 november kl. 17.00
  2. Q and A Samling Torsdag 30 noevember kl. 13.00
  3. Q and A Samling Torsdag 14 desember kl. 17.00
  4. Q and A Samling Torsdag 22 desember kl. 17.00

Medlemskap i lukket online fellesksap

Mellom samlingene møtes vi i et lukket online nettforum hvor vi deler erfaringer og heier på hverandre.
 
Her kan du stille spørsmål å få hjelp mellom samlingene
. Du får tilbakemeldinger, hjelp, støtte og svar på dine spørsmål i dette lukkede online forumet.

4 fantastiske bonuse workshopper

Du får i tillegg 4 fantastiske bonusworkshopper med virkelig viktig indre trening. Detnytter ikke å sette i gang med strategier, sette mål og lære markedsføring hvis ditt indre landskap ikke er giret for suksess.

Da vil du oppleve å gå et skritt frem og to tilbake. Når vi skal skape og videreutvikle en business settes det i gang en indre vekstprosess. Her kan det virkelig støye og hvis en ikke har styr på det indre kan en ende opp med å mangle kunder, føle seg overvelde, bli frustrert over at andre får det til, føle seg mislykket. Alt dette er indre følelser. Når du får står prinsippene bak og lærer det indre «spillet» vil business føles helt annerledes. Du forstår hvorfor du opplever utfordringer og vet hvordan du kan handtere dem på en måte som gjør at både du og din business vokser og trives.

 

[maxbutton id=»45″]