Q & A VIP Utdannelse For Selvstendige

Q&A

Q: Hvordan kommer jeg til Bryne?
A: Tidligere kursdeltakere har kommet med fly fra hele Norge. Det en enkelt å fly inn om morgenen og hjem igjen om ettermiddagen. Flybussen stopper rett utenfor kurslokalet. Jeg har selv reist verden rundt for å tilegne med den kunnskapen jeg deler her oså jeg synes du er heldig som får det innenlands.

Q: Jeg har nettopp startet opp min business: Er dette forløpet noe for meg?
A: Ja, det er det absolutt. Det handler om å skape en business i tråd med den du egentlig er, din indre kjerne. Vi trenger å bygge et indre fundament for å få ytre suksess. Du kan gå i gang med ditt gamle mindsettt og det vil gi deg noen resultater. Her deler jeg med deg mitt suksessmindsett som jeg selv har bygget en forretning med stor suksess og gir deg verdifull sparring underveis i Facebook- gruppen, 1:1 coachingen og de dagene vi møtes.

Q:Hvem er det som typisk er med på et slik forløp?
A: Det kommer mange forskjellige. Fellesnevneren er mangfoldet og at det er kvinner som vil gjøre en forskjell i verden og at de ønsker å gjøre det på en måte som gir dem frihet, lykke og er i integritet med den de egentlig er. Jeg har hatt coacher, terapauter, kunstnere, designere, alternative behandlere, mennesker som selger produkter, konsulenttjenester osv.

Q: Jeg har jobbet mye med meg selv og prøvet mange ulike businesskurs vil jeg få noe ut av det?
A: Har du de resultatene i ditt liv som du ønsker? Er du der du ønsker å være? Hvis nei, så er svaret ja du vil så absolutt få noe ut av det. Hvis du ønsker å tjene mer, få hjelp til å lage en millionstrategi for din bedrift er svaret ja.

Det er mye gull å hente i dette forløpet. Så jeg tenker det er opp til deg å merke etter hva kroppen din, følelsene dine og tankene dine sier. Jeg pleier å si til mine studerende at hvis en tanke dukker opp mer enn 3 ganger så handler jeg. Så jeg har deltatt på forløp i utlandet uten å vite hvorfor, men fordi jeg merket at det skulle jeg. Så gir det alltid mening i ettertid. Når jeg lar være å handle på disse tankene fører det alltid til at jeg havner i grøften og må gjennom omveier.

Så hvis du er klar for løfte din bedrift, tjene mer, få mer frihet og gjøre en større forskjell er VIP Utdannelsen For Selvstendige for deg.

[maxbutton id=»15″]

[maxbutton id=»16]