1:1

Hvis du har utfordringer eller problemer som du står fast i kan du booke meg til en privat coachingtime. Jeg hjelper deg å finne løsninger og gir deg motivasjon til å gjøre de endringene som må til slik at ditt problem kan løses på en enkel rask og god måte.

Noen ganger kan vi stå fast i å problematikker hvor vi føler at vi ikke kommer avsted uansett hvor mye vi prøver. Vi kan ikke løse problemer fra samme sted som de er skapt sier Einstein.

Coahing  er for deg som ønsker å investere i deg selv og er klar til å gjøre de forandringene som skal til for at du skal få en bedre hverdag. Med meg som coach kan du forvente å gjøre store forandringer.

-Er du lei av å få de samme resultatene om og om igjen i ditt liv?

– Er du på vei, men føler at du famler rundt og ikke kommer deg dit du ønsker?

– Har du noen ønsker, et bedre sted du har tenkt å bli i livet?

– Er du klar til å transformere ditt liv til lykke og suksess

Hvis det er tilfelle, er det noe som mangler.

Hvor begrenser du deg selv?

Ofte er det slik at vi forhindrer oss selv i å ta viktige steg. Selv om vi vet hva som trengs unnlater vi å gjøre det. Min spesialkompetanse er å hjelpe deg å se hvor du holder deg tilbake fra å oppnå det du ønsker og å leve det livet du elsker.

Hvis du er klar til å gjøre positive forandringer i ditt liv kan jeg hjelpe deg å få klart og tydelig frem hva som stopper deg og gi deg redskaper og verktøyer til å skape de forandringene du ønsker på en rask og god måte

Jeg har valgt å fokuser på de menneskene som virkelig vil transformasjon. Du er velkommen til en coachingsession med meg hvis du er:

1.  Klar til å bruke din styrke til å berike verden

2. Klar til å gi slipp på mønster og overbevisinger som stopper deg fra å ha det livet du elsker

3. Villig til ansvar for ditt eget liv og bruke den feedbacken livet gir som grunnlag for vekst og utvikling

 

Tilbakemeldinger:

 

«Å våge er å miste forfestet for en stund, å ikke våge er å miste selve livet» Søren Kirkegaard