Hvem er May-Bente?

Hvem er May-Bente?Jeg har de siste 9 årene jobbet på full tid som coach, kurs og foredragsholder og hjulpet hundrevis av mennesker til et nytt og bedre liv. For 12-14 år siden stod jeg fast i utfordringer og hadde problemer både i relasjoner, helsen min var super dårlige, jeg kunne ikke jobbe, kort sagt problemene stod i kø. Jeg var utdannet lektor i pedagogikk og visste egentlig mye med hode, men jeg fikk det bare ikke til å virke i mitt liv. Det tok meg ut på en lang reise.

Jeg reiste verden rundt og lærte av de beste coacher og mentorer i hele verden. Så kom jeg hjem med et gullkorn herifra og et gullkorn derifra. Så begynte jeg etterhvert stille og rolig å skape resultater i mitt eget liv. Relasjonene mine ble bedre, helsen min ble bedre jeg kunne etterhvert begynne å jobbe igjen.

Så begynte mennesker rundt meg å spør om de kunne få lære det jeg kunne. Så på den måten tok jeg steg ut som selvstendig og skapte min egen arbeidsplass.

De siste årene har jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Siden 2014 har jeg hatt kurs for grundere hvor  jeg har hjulpet kvinner med egen business til en bedre hverdag og mer suksess med sin business.

I 2014 kom boken min Lykkekoden ut på Cappelen Damm. Den ble laget fordi jeg fikk spørsmål fra dem jeg coachet og hadde på kurs om jeg ikke kunne skrive ned min metode. Bokens første opplag har nå blitt utsolgt og jeg blir oppringt fra mennesker over hele landet som vil lære denne metoden. Jeg er så glad for å kunne gi dem snarveien og hjelpe dem til å skape de foranringene de ønsker på en brøkdel av tiden jeg selv har brukt.

I 2016 kom ungdomsboken SMART for livet på Cappelen Damm. Det er en guide for ungdommer til

#Sunn og sterk selvfølelse

#Mental styrke

#Aktiv livs og stressmestring

#Rydd bort finn fem feil brillene

#Tro på at du kan