Hvem er May-Bente?

Mentorforløp med May-BenteMay-Bente Høiland Lode er forfatter, kurs og foredragsholder med 15 års erfaring. May-Bente er spesialist på det psykososiale arbeidsmiljøet, samarbeid og kommunikasjon. Kan vise til en rekke svært gode resultater i ulike utviklingsprosesser både i kollega-grupper, lederutvikling, både offentlig og privat.

I 2008 startet hun eget firma og leverte kurs og foredrag til bedrifter og private og kan vise til svært gode resultater. Hun er opptatt av å motivere og inspirere mennesker til å gjøre en forskjell og kan vise til svært gode resultater med utviklingsprosesser i en rekke ulike virksomheter, både offentlig og privat.

I 2013 grunnla hun en av Norges første Coaching utdannelser og har de siste årene utdannet hundrevis av coacher. I 2016 grunnla hun SMART akademiet, og har levert kurser til skoler, lærere, foreldremøter og utdannet kursholder i SMART-metoden.

Har bakgrunn som lektor i skolen med masteroppgave om motivasjon og ledelse. har utdannelse som coach fra London og Dublin

Reist rundt i verden og lært av de mest anerkjente motivatorer, psykologer og coacher internasjonalt. Har hatt kurs og foredrag for flere titalls tusen mennesker opp gjennom årene. Holdt kurs og foredrag rundt om i Europa og blant annet hatt foredrag fra Bali, Rio, Seattle og San Diego

May Bente holder levende, inspirerende og tankevekkende kurs og foredrag. Deltakerne får konkrete redskaper de kan bruke til å øke livskvaliteten, snu tankegangen, få mer overskudd, energi og livsglede i hverdagen. 

Hun er målrettet, kreativ og energisk med glimt i øyet. Sertifisert Life Coach master fra Dublin, Coaching Success ved Success Intelligence, London og Future Leaders Program ved The Scottish Borders Council.

Hun er forfatter av Lykkekoden (Cappelen Damm 2014) og SMART for livet (Cappelen Damm 2016), samt sertifisert Suksess Coach, og har en helt spesiell kompetanse innen kommunikasjon, relasjoner og endring.»

I media

Psykososialt arbeidsmiljø – Godt psykososialt arbeidsmiljø hjelper oss med å takle jobbhverdagen – noe som igjen påvirker den daglige driften Kan vise til gode resultater som:

  • Lavere sykefravær
  • Mer arbeidsglede og engasjement på jobben
  • Mer handlkraft og større vilje til å stå på ekstra når det behøves
  • Mer tillit, psykologisk trygghet og bedre samarbeid
  • Bedre kommunikasjon- færre konflikter
  • Høyere score på medarbeiderundersøkelser
  • Bedre resultater og økt produktivitet