VIP- Mentorship

 

Coaching forløp til deg som ønsker raske resultater og livsvarige forandringer….

VIP-COACHING

 

Vil du ha et coachingforløp som er skreddersydd til deg

og tar utgangpunkt i din situasjon og dine ønsker?

 

Hvor er det du står fast? Hva er det som holder deg våken om natten?

 

Mitt fokus er 100% på deg, og jeg er klar til å hjelpe deg til å skape den forandringen du ønsker

 

Mentorforløp med May-Bente

ER DU KLAR TIL Å SKAPE FORANDRINGER I DITT LIV??

 • Utgangspunktet for dette forløpet er at du er klar til å skape forandringer nå!

 

 • Du har svarene i deg. Det jeg hjelper deg med er å få klarhet i hva du ønsker og gjøre, jeg stiller spørsmål og utfordrer deg til å ta tak i det som er krevende og finne gode løsninger som gir deg overskudd, indre ro og energi

 

 • Derfor er forløpet ikke en magisk pille som får tingene til å skje over natten

 

 • Endringer krever tid og en ny måte å se ting på. Jeg kan fortelle deg hva du skal gjøre. Det hjelper lite. Det er forstå når du får en innsikt, en a-ha opplevelse og du ser ting annerledes at du gjør noe annerledes. Det er her vi jobber- med din bevissthet og måte så se deg selv og verden på

 • Det er spennende, utfordrende og transformerende.

 • Det er helt annerledes og helt unikt!

 

DRØMMER DU OM RASKE RESULTATER OG LIVSVARIGE FORANDRINGER

Hva er det som tar energien fra deg?

Hvor er det skoen trykker?

Hvis du hadde fått et ønske oppfylt hva ville du da ønsket deg?

Jeg harhjulpet tusenvis av mennesker de siste 15 årene med å komme ut av utfordringer og oppleve mer energi, glede og overskudd i hverdagen og vet hva som skal til

Coachingforløpet er til deg som ønsker RASKE RESULTATER OG LIVSVARIGE FORANDRINGER. For å oppnå raske resultater og livsvarige forandringer krever det at du er veldig målrettet og har fokus på det du ønsker å oppnå!

Du vil ofte møte motstand fra ditt eget mindsett i den prosessen. Her er det viktig å ha en coach/mentor som gir deg kjærlig puff, støtter og guider og heier på deg når det blir utfordrende og vanskelig.

VIP- forløpet tilpasses den enkeltes behov og justeres i løpet av veien slik at vi kan sikre at vi når i mål og samtidig unngår stress.

 

Vip- Mentorship forløpet hjelper deg med å finne gode løsninger på de problemene som skaper utfordringer for deg akkurat nå! 

Tilbakemelding fra kursdeltakere:

«May Bente er fantastisk dyktig. Jeg er veldig takknemlig for å kunne lære av en så varm omsorgsfull og inspirerende kvinner. Hun får de varmeste anbefalinger. Hun kan virkelig sitt fag. Hun utfordrer og spotter mine «blondspots» slik at erkjennelser lander og jeg ser ting annerledes. Jeg har aldri prøvd en så dyktig coach.

Kursdeltaker

«Det å jobbe med May Bente disse månedene har gjort en enorm forskjell for meg og min bedrift. Jeg hadde gått meg litt lei, følte ting stod stille i min bedrift. I tillegg hadde jeg noen konflikter på privaten. VIP mentor forløpet hjalp meg å få ryddet opp i mine private utfordringer. Jeg fikk også hjelp til å sette konkrete mål i min bedrift som gjør at jeg nå kjenner på et helt annet engasjement og har fått tilbake pågangsmotet igjen. Omsetningen har økt og jeg er evig takknemlig for den hjelpen jeg har fått disse månedene. May Bente er tilstede, hun har utfordret meg og hjulpet meg å se klart hva som har stoppet meg. Hun har en stor tilstedeværelse og ved hjelp av enkle spørsmål løser ting seg og jeg ser ting på en annen måte. Hun ser ikke problemer, men er utrolig løsningsorientert.

 

Kursdeltaker

Hvis du står fast i en utfordring eller et problem, så anbefaler jeg dette VIP forløpet på det varmeste. Jeg har brukt så mye tid og penger på å stå fast i min utfordring, at jeg ikke kan forstå at jeg ikke tok fatt i May Bente tidligere. Det å ha hennes fokus, med hennes helt unike tilstedeværelse og enorme kompetanse har endret så mye for meg. Jeg har økt omsetningen i mi bedrift og fått mer overskudd og energi. Jeg klarte ikke så klart, for problemene hadde tårnet seg opp. May Bente hjalp meg å sortere og det gjorde det lettere å ta tak i utfordringene en etter en. Det merkelige er at med hennes hjelp føltes det ikke så vanskelig. Jeg vet ikke hvorfor det har tatt meg så lang tid å ta kontakt for å få hjelp. Jeg vet at hvis jeg hadde gjort det tidligere, så hadde jeg sluppet mange problem. Nå venter  jeg ikke lenger på at andre eller at omstendighetene skal forandre seg. Jeg anbefaler et VIP forløp med May Bente på det varmeste. Ut fra mitt perspektiv har du ikke råd til å la være hvis du står i en utfordring du ikke selv finner løsning på.

 

Kursdeltaker

May Bente er den beste coachen jeg har vært bort i. Hun er tydelig og går direkte inn i problemet på en måte som gjør at det løses nesten på en magisk måte. Hun deler raust av sine egne erfaring, og det gir motivasjon og inspirasjon til å klare å gjennomføre egne erfaringer. Hun har selvskapt noen fantastiske resultater, som absolutt ikke var opplagt.  Det hun kan er bare helt spesielt. Hun er bare rå på coaching og får fjernet årevise med begrensninger på veldig kort tid.

Helt klart en av norges beste coacher etter min mening

Det er fantastisk å ha May Bente som mentor. Hun er troverdig dyktig og engasjert. Hun har hjulpet meg til å få klarhet i mine egne ønsker og hjulpet meg til å oppdage og «se» mitt eget potensiale.

 

Kursdeltaker

VIP- Mentorship

Få personlig hjelp til å NÅ målene og drømmene dine de neste månedene

3 måneders personlig coaching og hjelp til å nå dine ønsker og drømmer

 • 1 dags fult fokus– vi setter av en dag fra 10-15 hvor vi møtes i skjønne omgivelser med full oppvartning hele dagen og jobber sammen, for å få klarhet i og legge en plan for gjennomføringen av dine ønsker og drømmer

 

 • Onlinesessions via zoom slik at vi kan ta opp samtalene og du kan lytte gjennom så mange ganger du ønsker. Sessionene tar 60 minutter og det er i alt 6 sessioner hvor vi er 1:1

 

 • Personlig mentor i 3 måneder som har 100% fokus på deg og ditt mål.

 

 • Mulighet for back-up når det «brenner» eller stopper opp

 

 • Du får min hele og fulle støtte og oppbakking i 3 måneder for å komme i mål med dine drømmer og ønsker. 

 

 • Hjelp underveis Du har disse 3 månedene HOT-LINE til meg hvor du kan sende meg mail og stille spørsmål underveis når du står fast og få personlig svar 

I tillegg får du

 • Full tilgang til mine svært populære og transformative onlinekurser 
 • Sterk selvfølelse (verdi ca 10.000kr)
 • Coach deg selv (verdi ca 10.000kr)

Alle disse er verdifull læring og hver har en e-bok på ca 40 sider med inspirasjon, øvelser og oppgaver som gir dype indre forandringer og rydder ut i det som stopper deg

TOTAL VERDI FOR ALLE BONUSENE ER: 20.000 kr

Totalverdi for alt dette:

 • 1 full dag med May-Bente (Verdi 30.000 kr)
 • 3 måneders mentorship coaching   (Verdi 30.000kr)
 • BONUS: 2 onlinekurs (Verdi 20.000 kr)
 • HOT- LINE personlig hjelp underveis (Verdi 11.000kr)
 •  

Til sammen blir det en total verdi på Mentorship- 2023″  (Verdi 91.000kr)

Vår-tilbud akkurat nå kun 39.995 kr

Vanlig pris er 79.950 kr

Ditt SPESIALTILBUD kun  39.995 kr

Du kan dele betalingen i 11 x 3750 kr eller 7 x 5950 kr

Du sparer 35.000 kr akkurat nå

Er det mulig å dele opp betalingen?

Ja, det er mulig å dele opp i rater. Da betaler du enten

a) Hele summen 119.000kr Akkurat nå kun 39.995 kr  

eller

b) Delbetaling 17500 kr x 7 eller  Akkurat nå tilbud 5.950 kr x 7 her:

c) Delbetaling 12000 kr x 11 eller  Akkurat nå nå 3750 kr x 11 her:

(Til sammenligning betaler jeg selv over 30.000 kr for en dag sammen med min mentor, så du ser at du virkelig får FANTASTISK VERDI, støtte og hjelp her)

Du får akkurat nå ALT DETTE til under halv pris kun 39.995 kr.

Hvis du vil ha noen andre resultat så må du gjøre noe annet

På VIP mentorforløp 2023 får du min støtte og hjelp gjennom hele prosessen.

 

Du har poweren i deg, og jeg vil hjelpe deg

Hva sier tidligere deltakere?

«May-Bente hjalp meg å få det klart hva jeg ønsket og støttet og bakket med opp hvert steg på vegen. Hun snakket meg ikke etter munnen, hun stiller spørsmål og utfordret på et nivå som gjør at ting endrer seg innenfra.

Etter hver dag sammen skjer det endringer i meg som gjør det lettere å gjøre endringene. Jeg har fått den bedriften jeg drømte om, og jeg vet jeg ikke hadde klart det uten denne støtten og hjelpen fra May Bente»

Kursdeltaker

«Før visste jeg ikke helt hva jeg ønsket meg. Jeg hadde satt «alle andre» først og «glemt» hva jeg selv ønsket. Ved hjelp av mentorforløpet til May Bente har jeg fått klarhet i hva jeg ønsker meg og det føles helt fantastisk.

Jeg har fått en ny livsgnist, jeg føler meg modigere og tøffere i møtet med verden og andres meninger. Det har vært en gavepakning å ha May Bente som mentor i løpet av disse månedene. Hun er sylskarp på å se akkurat hvor jeg stopper meg.

På en kjærlig og tydelig måte fjerner hun åresvis med begrensninger og «gammel» bagasje.

Kursdeltaker

Vanlig pris er 79.950 kr

Ditt SPESIALTILBUD kun  39995 kr

Du kan dele betalingen i 11 x 3750 kr eller 7 x 5950 kr

Du sparer 35.000 kr akkurat nå

(Til sammenligning betaler jeg selv over 30.000 kr for en dag sammen med min mentor, så du ser at du virkelig får FANTASTISK VERDI, støtte og hjelp her)

NB! DET ER BEGRENSET ANTALL PLASSER (flere av plassene er allerede booket)!

Flere tilbakemeldinger fra kursdeltakere:

May Bente er super dyktig på business og kan virkelig sitt fag. Hun er knivskarp og går rett til kjernen av problemet og får meg ut av mine utfordringer utrolig raskt.

Ved hjelp av en høy tilstedeværelse og skarp intuisjon går hun direkte til sakens kjerne på en slik måte at det gir meg nye erkjennelser og a-ha opplevelser hver gang. Hun har en helt unik evne til å «se» mine begresninger og hjelpe meg å fjerne de på en nesten «magisk» måte . Jeg har hatt coacher og mentorer før, men aldri oplevd en slik dyp transformasjon og store konkrete resultater som i løpet av dette mentor-programmet med May Bente.

Jeg er evig takknemlig for de store forandringene jeg opplever både privat og i min business.»

Kursdeltaker

Online Clubb med May-Bente Høiland-Lode

Ja, jeg vil ha spesial rabatten + bonusene

Totalverdi for alt dette:

 • 1 full dag med May-Bente (Verdi 30.000 kr)
 • 3 måneders mentorship coaching   (Verdi 30.000kr)
 • BONUS: 2 onlinekurs (Verdi 20.000 kr)
 • HOT- LINE personlig hjelp underveis (Verdi 9000kr

Til sammen blir det en total verdi på VIP-Mentorship- 2023″  (Verdi 91.000kr)

Vanlig pris er 91.000 kr
Ditt SPESIALTILBUD kun  39995 kr

Du kan dele betalingen i 11 x 3750 kr eller 7 x 5950 kr

Du sparer 35.000 kr akkurat nå