Lykkekoden

Den populære boken Lykkekoden

gir 7 enkle trinn til å få det beste ut av livet

Jeg møter stadig mennesker når jeg er ute og har kurs og foredrag som kommer bort til meg og sier  «Jeg har kjøpt boken din, og den var så god og har hjulpet meg så utrolig mye i mitt liv, at jeg bare måtte komme å se den personen som hadde skrevet den». Det varmer alltid mitt hjerte å se og høre mennesker som har fått forandret livet sitt ved å lese boken. Det er jo for dem jeg har skrevet boken. Hvis du enda ikke har lest den, eller hvis du gjerne vil berike og inspirere en venn/ familiemedlem eller andre du setter pris på, kan du bestille boken her:

Pris i bokhandler er 299 kr, du får den her for kun 262 kr

[btnsx id=»46677″]

 

HER ER NOEN TILBAKEMELDINGER FRA LESERE:

  • «De enkel verktøyene og redskapene i Lykkekoden har forandret mitt liv.Tusen takk for at du har skrevet denne boken»
  • «Tusen takk for en utrolig inspirerende bok;) Veldig rørende med de historiene som viser hvordan andre mennesker ved å bruke redskapene i Lykkekoden har gjort små og store forandringer i sitt liv. Det gir meg et slags bevis på at vi alle kan få det livet vi innest inne ønsker oss»
  • «Jeg har sommerfugler i magen hver gang jeg åpner boken»
  • «En fantastisk bok som handler om handler om så mye mer enn bare lykke»
  • «Jeg har lest utrolig mange bøker om selvutvikling, men Lykkekoden er den mest praktisk boken jeg har lest. Øvelsene og oppgavene er så enkle og det gjør at jeg lett kan integrere dem i min hverdag».
  • «Lykkekoden er en bok som virkelig har forandret mitt liv, mine relasjoner og min helse. Tusen takk!

Pris i bokhandler er 299 kr, du får den her for kun 262 kr

[btnsx id=»46677″]

 

Lykke er naturlig

Hvordan har du det egentlig i hverdagen? Er du glad mesteparten av tiden?

Mange av oss svarer gjerne at vi ikke er spesielt glade eller lykkelige – vi er fornøyde. Men er vi egentlig fornøyde med å være fornøyde? Hvor ble det av gleden, overskuddsfølelsen og spontaniteten?

Vi er alle født med en indre spurdlende glede og livskraft. Etterhvert som vi erfarer livet, begynner mange av oss å legge lokk på vår indre glede og livskraft. Det betyr ikke at den ikke finnes der. I denne boken får du koden til å låse opp for denne indre gleden.

 

Lykkekoden facebook

Boken gir 7 enkle trinn til å få det beste ut av livet.

Trinn 1: Får du et verdenskjent coachingverktøy som virkelig hjelper deg å få en fantastisk oversikt over hvordan det står til i livet ditt her og nå. Du lærer om kraften i ditt fokus og hvordan du kan skape det livet du lengter etter og drømmer om. Du får en enkel meditasjon og herlige oppgaver som hjelper deg å konsentrere deg om de små tingene i hverdagen som gir deg godfølelsen

Trinn 2 hjelper deg å finne din indre styrke. Du er et fantastisk menneske, med noen herlige egenskaper og styrker. Her får du 5 kraftfulle tips til å styrke din selvfølelse og tro på at du er god nok. Det kan godt være at du lever et tilsynelatende fint liv, men at du likevel føler at noe mangler. Her får du øvelser og meditasjon til å finne frem til din indre styrke, føle deg verdifull og god nok som den du er.

Trinn 3 handler om å leve innefra og ut. Det betyr at vår livskvalitet, vår glede egentlig ikke er så avhengig av hva som skjer rundt oss. Det handler mer om måten vi tolker det som skjer. Den måten vi tenker om det som skjer gir oss noen følelser, når vi endrer i vår måte å se tingene på, så endres tingene. Det er da magien oppstår. I dette kapitlet blir du innviet i denne magien og hvordan du innføre det i ditt liv.

I Trinn 4 lærer du å forstå kraften i følelsene. Du har kanskje lært at du skal tenke positivt. Utfordringen da er at vi har 60-70.000 tanker i løpet av et døgn og de fleste av dem er ubevisste. Det er litt av en jobb å ta kontroll over alle disse tankene. Det er slik at tankene gir oss følelser og når du merker at du har følelser på den nedre delen av følelsesskalalen (Lykkekoden, s.113 ) så tapper det deg for krefter og energi. Når du er høyt på følelsesskalaen så gir det overskudd og energi. På dette trinnet får du effektive øvelser og oppgaver til å holde deg på den øverste delen av skalaen. Du lærer også hvordan du kan bruke følelsene som en indre GPS. Det er følelsene vi skaper vårt liv ut fra. Når vi er frustrerte, irriterte, bekymret er det mer av det som er en match til disse følelsene vi skaper. Når vi er glade, begiestret osv er det mer av det som er et match til disse følelsene vi skaper. Du lærer å mestre skaperkraften, slik at du kan fylle livet med mer av det du ønsker deg og drømmer om

SELVFØLELSE 0I trinn 5 får du hjelp til å flytte ut av klaging, kritikk og unnskyldninger. Det er mange av oss som driver med det. Problemet med det er at det ikke gir oss det vi ønsker. Istedet blir vi værende i en offerrolle og blir stående fast i utfordringer og problem. På dette trinnet lærer du å ta ansvar for å skape det livet du ønsker å leve. Når vi tar ansvar slutter vi med kritikk, klag og unnskyldninger. Du får fine øvelsker og oppgaver som hjelper deg med det. Når bi begynner å ta 100% ansvar for vårt liv, for hvordan vi responderer på det som skjer, så skjer det en magisk forandring. Det innebærer blant annet å begynne å se etter muligheter og løsninger og fokusere på det som virker. Du får effektive øvelser som virkelig hjelper deg med å komme ut av offerrollen og begynne å skape det livet og de resultatene du ønsker deg.

I trinn 6 får du oppskriften til hvordan du kan realisere alle dine drømmer og ønsker. Du får formelen for å realisere ønsker og en velutprøvd oppskrift til å realisere alle dine drømmer. Du lærer å forstå hva som står mellom deg og dine ønsker og drømmer og får effektive redskaper til å begynne å luke bort i dine egne begresninger og overbevisninger.

I trinn 7 får du små steg til en lykkeligere hverdag. Jeg pleier av og til spør «Hvordan vil du spise en elefant» Noen svarer det går ikke, andre tenker seg om og sier, jeg ville delt den i små biter og tatt en bit om gangen. Og det er hemmeligheten. Det er de små stegene i hverdagen. Her får du 5 enkle tips til å øke din lykkefølelse i hverdagen. Små enkle steg som når du gjør de skaper en virkelig forandring for deg, ditt liv og dine omgivelser.

Pris i bokhandler er 299 kr, du får den her for kun 262 kr

[btnsx id=»46677″]

 

Lyst å lære å heve ditt lykkenivå?

modul4Boken er nå allerede solgt i flere tusen eksemplarer og jeg har fått mange hundre tilbakemeldinger fra fornøyde lesere som har fått løftet sitt liv og fått en glader hverdag. Så hvis du er klar til å heve ditt lykkenivå og fylle livet med boblende glede, mot og kjærlige relasjoner så kan du ta første steg i dag. Er du klar til å begynne å utforske livets muligheter? Lykken venter på deg, så hva venter du på?

Det er ofte slik at når vi begynner å legge merke til hvor mye glede vih faktisk opplever i hverdagen, blir mange ofte overrasket, i negativ retning. Noen blir rett og slett triste over å oppdage hvor lite glede de kjenner i løpet av en helt vanlig dag.

Slik vil vi jo ikke ha det, og trenger heller ikke å ha det! Lykkekoden gir deg inspirerende øvelser for å ta styringen over eget liv, basert på forfatterens egne erfaringer gjennom mange år med kurs og foredrag.

Glede er i bunn og grunn ikke noe du får av noe eller noen; glede er noe du velger å gi deg selv, tillate deg selv å oppleve, å åpne opp for. Gleden venter på deg. Så hva venter du på?

Knekk lykkekoden og få mer overksudd, energi og livsglede i hverdagen i dag

Pris i bokhandler er 299 kr, du får den her for kun 262 kr

[btnsx id=»46677″]