Få MAGISK MANIFESTERING

Bursdagspris 3997,50

«Du er den beste på manifestering jeg har funnet her i Norge. Jeg har lest The Secret og mange andre lignende bøker, men du tar det spirituelle ned på en jordnær måte som gjør at jeg forstår det. Din oppskrift er «genial» Tilbakemelding deltaker

Dette kurset er en gave til deg som er seriøs om å ville MER i livet og er ferdig med å VENTE på at tingene skjer av seg selv

Dette kurset er for deg som virkelig VIL manifestere ditt beste liv. Jeg har hjulpet tusenvis med å mestre manifestasjon og jeg vet PRESIS hvor skoen trykker på den enkelte! Kurset er kun for deg som er KLAR til å forplikte deg til å skape store forandringer i ditt liv!

 

Hvis det er DEG, så skal du handle raskt! Og gå med din magefølelse! Det er nemlig også et viktig ledd i å kunne manifestere det man virkelig ønsker seg!

Hvis du ønsker å mestre manifestering og leve ditt liv slik du ønsker det, så vil du ikke gå glipp av dette onlinekurset.

Dette onlinekurset er for deg som er VIL ha et SYSTEM, en OPPSKRIFT som VIRKER. Flere av de jeg har lært denne oppskriften til og som har deltatt på kurs tidligere har vært mennesker som har prøvd å manifestere sine ønsker, men likevel ikke fått de store resultatene, det amazing livet de drømte om. Det er derfor jeg deler dette kurset med deg. Etter å ha gitt ut to bøker (Lykkekoden og SMART for livet, begge på Cappelen Damm) og reist Norge og Europa rundt  og holdt kurs og foredrag har jeg oppdaget at inspirasjon til å gjøre endringer er fint, men vi trenger noe mer for at forandringen skal være varig.

Handling gir forvandling

Men, det er ikke all handling som gir deg den forvandlingen du ønsker deg. I løpet av 6 uker får du en oppskrift som når du følger den virker. Det er som når du får smake en god kake og ber om oppskriften. Hvis du da går i gang og lager kaken og hopper over en ingrediens, så vil du ikke få den samme kaken som du prøvde. Så derfor er det avgjørende at du får med deg alle 6 modulene og alle øvelsene, meditasjonene og oppgavene for at oppskriften skal virker

Du får alt levert rett i din innboks, på din telefon eller PC og du kan se videoene om og om igjen så mange ganger du vil. E-boken er fargerik og har mange fine eksempler og effektive øvelser og oppgaver som gjør at stoffet lander i ditt system.

Manifestering er en metode alle kan lære å mestre

Manifesteirng er ikke noe hula, hula, det er noe vi alle gjør hele tiden. Vi tenker 60-70.000 tanker i løpet av et døgn og tankene gir følelser. De fleste av de tankene (ca 90%) er vi ikke bevisste, så det er ikke alltid vi forstår hva følelsene kommer av. Men ut fra følelsene handler vi og skaper det resultatet vi ser i livet vårt.

Jeg har brukt de siste 10 årene på å utvikle og lage dette kurset, og selv manifestert de utroligste resultat. Jeg er ikke i tvil. Til og med det som kan virke umulig er mulig, hvis du er klar til å gå veien så får du her et system som virker.
 Hvis du er en person som er ferdig med å tenke på og snakke om dine ønsker og er klar til å handle og gjøre det som skal til for å realisere dine ønsker og drømmer har du kommet til rett sted 

 

De fleste bruker så mye tid på å snakke om og tenke på det de ønsker eller det de ikke ønsker at de ikke får handlet på sine ønsker og drømmer. Eller de handler men mister motet og gir opp underveis. Hvis du er en sånn person kan du enten fortsette med det eller bli med på dette kurset som hjelper deg ut av tenke «tenke- snakke om det» fellen

I løpet av onlinekurset «Magisk Manifestering»får du nemlig gjennom 6 uker oppskriften på hvordan du kan lykkes med å realisere dine ønsker og drømmer.

 

Så hvis du har noen ønsker eller drømmer du er klar for å manifestere så har du muligheten til å sikre deg oppskriften, støtte og hjelp til å klare det her: 

 

Onlinekurset Magisk Manifestering består av 

 • 6 Moduler hvor du guides gjennom en modul i uken i 6 uker. Hver uke får du tilgang til en ny modul med 3 dyptgående og virkelig transformerende videoer
  • Modul 1 består av 3 læringsvideoer hvor vi avslører det viktigste du trenger å gjøre FØR du starter med manifesteringen Du lærer å rydde ut i de ubevisste programmeringene og begrensningen som stopper din flow og hindrer ønskene og drømmene fra å lande
  • Modul 2 De fleste gjøre feil når de definerer sine ønsker eller «bestiller» fra universet det de ønsker. Her avslører vi hva de fleste gjør feil og hvordan du kan sikre deg at du ikke gjør den feilen og viser deg hva du skal gjøre i stedet.
  • Modul 3 Du forstår hvorfor du ikke har fått det du ønkser allerede. Du får noen a-ha opplevelelser som vil overraske deg og gi alt du vil ha allerede, og får et nytt fokus som kanskje vil overraske deg og gi deg en aha-opplevelse når du blir bevisst dette
  • Modul 4 – det magiske stegt som vi ofte glemmer eller ikke får med alle elementene. Steget som hvis det mangler gjør at du kan jobbe og jobbe uten at ønsket lander  Få vite akkurat hva som skal til for at systemet skal virke
  • Modul 5 -den store hemmeligheten bak manifesteringen som trengs for at resultate skal lande i ditt fysiske unvers
  • Modul 6 Slik setter du en stopper for dine begrensninger
 • 3 meditasjonsvideoer som hjelper deg å skape rom for at manifestasjonene kan lande
 • E-bok på ca 50 sider med inspiasjon, øvelser og oppgaver som gir dype indre forandringer og rydder ut i det som stopper deg
 • 6 Moduler med 18 undervisningsvideoer som er dypt transformerende og som går dypere for hver gang du lytter til de (Verdi 9.000 kr)
 • 4 meditasjonsvideoer   (Verdi 1400kr)

Til sammen blir det en total verdi på onlinekurset   (Verdi 10.400kr)

Du får det fantastiske, unike og geniale onlinekurset til spesialpris akkurat nå til KUN  3997,50kr 

FÅ MAGISK MANIFESTERING til BURSDAGSPRIS

Du skal kun bli med på dette kurset dersom du VIRKELIG er klar til en gang for alle å mestre manifestasjon

Jeg får så mange tilbakemeldinger fra deltakere som har manfiestert de utroligste ting. Her er en av mailene jeg fikk etter sist kurs. Jeg deler den med deg, fordi dette kan bli deg:

«Fikk lyst til å dele noen tanker etter manifesteringskurset hos deg ,men først litt hvordan jeg fant deg. Jeg satt en kveld og søkte etter noe på nettet og der dukket du opp. Det første jeg så var lyset i øynene dine, og tenkte; Hun rommer den kjærligheten vi  mennesker trenger for lettere  « å komme hjem». Jeg takker hver dag for at jeg en hel kveld kunne sitte og ta i mot budskapet du bærer ,gjennom din godhet og utstråling. Det var som å komme hjem,umiddelbart. 
Den kvelden startet en stor endring i meg og mitt liv. Ja, jeg vil si at det kjennes nesten magisk, som et under at snøballen med kraft og energi kan begynne å rulle så fort. Jeg har i lang tid hatt svært lite energi, mye kjentes som et ork -til og med gode opplevelser som reiser , teater , konserter ja, bare det å gå ut og spise en kveld.Husker en helg hvor jeg tok på meg den samme kjolen tre dager etter hverandre i mangel på ork og overskudd.
Jeg har gått fra sliten -til masse overskudd på et øyeblikk kjennes det som,og det er her jeg tror gaven din spiller inn. 
Når jeg ville melde meg på manifesteringskurset sa mannen min ; Ja, men du kan jo alt det der fra før, du lærer det bort til andre. De var du som burde skrevet den boken og laget det kurset . Det fikk han tenke, men jeg visste at nå, endelig har jeg møtt et menneske som gir fra hjertet-må bare innrømme at for meg har det vært ensbetydende med glede,overskudd -ja,det gir næring til tanken og sjelen å møte store, rause mennesker synes jeg. Jeg ønsket påfyll og der var du som kunne motivere meg til å ta ansvar for alt i livet mitt igjen, så jeg kunne oppgradere hvor jeg vil være. Bare å takke tenkte jeg ,og meldte meg på kurset. Skal si mannen min sikkert har lyst til å sende deg roser i dag også, May Bente.
Bare hør her; Vi reiste på fjellet i vinterferien og for første gang på lang tid gikk jeg nydelige skiturer hver eneste dag i ren glede igjen,suste ned alle bakkene sammen med datteren og mannen min -hurra og takk. Slitenheten var som forduftet, kjente jo at kondisjonen kunne vært bedre ,noe den nå er i ferd med å bli. Jeg har fått igjen energien og lysten til å gjøre .
Datteren min sa en dag; Mamma ; nå synes jeg du skal lage kunst igjen. Jeg ble for en del år siden invitert til å ha en utstilling i et av Oslo’s mest anerkjente gallerier. Det førte til mange nye invitasjoner som jeg nesten bare har latt ligge i mangel av energi, og også noe prioritering i forhold til den viktigste som er datteren vår , men nå kjenner jeg at lysten og overskuddet til å skape bobler opp igjen -og gleder meg til å ta fatt .
Det kjennes som å våkne fra en dvale på så mange områder i livet .
Jeg har selv snakket om å ta ansvar for alt i livet til meg selv og til klienter i mange år , men det var først i mitt møte med deg og lyset ditt at det endret noe innenfra og ut .Føler nå at jeg har gjort en indre endring som er, som står fast og det rareste eller beste er at jeg kjenner at ja, sånn vil det være resten av livet. Mitt ansvar , hurra! Befriende godt. Takk.
Jeg er nok det man i dag kaller høysensitiv( og vel så det) det har f.eks. gjort meg til en «hjelper»i mange situasjoner der de fleste går forbi . Jeg synes det er godt å vite at vi alle har ansvar for eget liv, og at jeg ikke skal ta på meg skyldfølelse om jeg ikke lytter til og trøster alt og alle jeg møter på min vei gjennom dagen.
Jeg har funnet tilbake til meg selv, jeg har tatt tilbake kraften min. Energien bobler ofte nå, ikke minst livsgleden»

 

Manifestering betyr å gjøre dine tanker til virkelighetet

LytteVi skaper vår virkelighet ut fra det vi tenker. Våre tanker blir til virkelighet. Hvis du ønsker noen andre resultater så trenger du å gjøre noe annet. All endring starter i det indre. I dine tanker og overbevisninger.

Kanskje du kan  for manfiesteringen er formelen for å manifestere. Du har sikkert hørt om de ulike stegene før. Du kjenner sikkert til loven om tilftrekning, kanskje du har klart å manifestere noen ting, mens du føler at det ikke virker på ALT. Da er dette kurset for deg. De som deltar her er mennesker som vet at våre tanker skaper vår virkelighet og at når vi ikke skaper de resultatene er det fordi vi har ubevisste mønster og overbevisninger som står i veien.

Så selv om du har hørt om loven om tiltrekning, selv om du kan formelen for å manifestere, så nytter det ikke hvis du ikke har ditt ubevisste med på laget. Din tanker og mønster som er ubevisste utgjør så mye som 90% av din totale tankestrøm. Det vil si at selv om du bruker affirmasjoner, selv om du prøver å fokusere på det du ønsker, holder et postivt fokus, så vil du IKKE klare å skape de resultatene du ønsker hvis du IKKE utnytter den enorme kapasiteten som finnes i ditt ubevisste.

Det er derfor deltakerne på dette kurset oppnår så FANTASTISKE resultater. Fordi vi videoene i kurset går dypt og gjør at deltakerne skaper varige endringer i det ubevisste og det gir magiske resultater. Så hvorfor ikke bli med og lære å bruke det fantastiske ubrukte potensialet som ligger i ditt ubevisste.

grunder4

Det er det som skiller dette kurset fra andre kurs, sier deltakerne. Det at det skjer disse dype endringene på det ubevisste nivå som gjør at de tenker nye tanker, som gir nye følelser og inspirerer til nye handlinger som gir et nytt resultat. Det er ikke så mye du skal gjøre annerledes. Bare lytte til videoene (det er 3 videoer + meditasjonsvideo til hver av de 6 Modulene, altså ca 20 videoer), og gjøre øvelsene og oppgavene som følger med så skapes varige endringer på cellenivå som gjør forandringen enkelt 

 

Så hva vil du manifestere? Hva er det du drømmer om?

modul3

Er det å

 • være trygg i deg selv
 • føle deg sexy i bikini?
 • vil du skrive en bok?
 • finne ut av hva du ønsker med livet ditt
 • endre karriere?
 • starte for deg selv?
 • reise jorden rundt
 • få ny glød i forholdet
 • få et bedre forhold til tenåringer
 • føle deg god nokå våge å være den du egentlig er
 • vokse din business
 • gå for drømmen din

Vet du hva? Uansett hva drømmen din er så er det noe som ligger i veien for realisering av drømmen din, hvis ikke hadde du gjort det for lenge siden. På onlinekurset Magisk Manifestering hjelper vi deg å fjerne disse ofte ubevisste blokkerningen slik at du også kan oppleve at din ønkser og drømmer blir til virkelighet.

grunder5

Onlinekurset Magisk Manifestering er for deg som er seriøs omkring det å ville MER i livet og som er ferdig med at VENTE på at tingene skjer av seg selv!
Så får du her en helt utrolig fantatisk mulighet til å sikre deg en av plassene på onlinekurset «MAGISK MANIFESTERING
Jeg har hjulpet tusenvis med å mestre manifestasjon og sett dem skape noen helt fatastiske resultat. Nå har du mulighet til å få de samme resultatene. Her er noe av det andre deltakere har manifestert. De forteller om;
 • penger og gaver har landet på magisk vis
 • ekteskap som har blitt reddet
 • at de har manifestert reiser for hele familien
 • at de har blitt tryggere i seg selv og fått en indre ro
 • at de endelig har gjort ferdig sitt bokprosjekt
 • at de har blitt bedre til å ta vare på seg selv og sette grenser
 • at de har våget å starte opp for seg selv
 • at relasjoner til tenåringer og familie har blitt forandret fra å være skikkelig mye krangling og bråk til å bli kjærlige og gode relasjoner,
 • de forteller om stress og kav i familien som har blitt til større ro og nærhet,
 • de forteller om utfordringer de har hatt som selvstendige som har blitt helt endret,
 • de har skapt nye resultater i sin business og landet store kontrakter.
 • de forteller at de holdt på å gå på veggen på høsten, men når våren kom hadde de fått et nytt liv.
Hvis du er klar til å manifestere dine ønsker og drømmer kan du sikre din plass til spesialpris
 

 Verdi 17.200 kr

Vanlig pris for BONUSER (verdi 2300 kr) og onlinekurset MAGISK MANIFESTERING er 10.040 kr

BURSDAGSPRIS NÅ 3.997,50 kr 

FÅ MAGISK MANIFESTERING til BURSDAGSPRIS

Her er  noen av tilbakemeldingene fra tidligere deltakere på «Magisk Manifestring»

«Jeg har blitt tryggere på meg selv, tar bedre vare på meg selv fordi jeg har lært å sette grenser og bli tydeligere på en god måte. Dette har gjort at jeg har fått mye bedre relasjoner til min familie. Jeg har også fått det bedre med meg selv, fått bedre selvfølelse og en deilig indre ro. Det har vært fantastisk å ha May Bente som kursleder. Hun er utrolig god til å lære videre, hun har en utrolig glød og iver som inspirerer og har lært meg veldig mye om meg selv.»

 

«Jeg har opplevd å få bli mer respektert av de rundt meg og får mer omsorg av mannen min. Jeg har blitt bedre til å ta vare på meg selv, blitt tydeligere, mer entusiastisk og roligere. May-Bente er veldig dyktig og jeg har glede meg til hver modul. Jeg lærer alltid noe nytt.»

 

«Jeg har blitt mer tydelig, mer leken og glad. Jeg våger mer og får tilbakemeldinger på at jeg virker tryggere og annerledes. Jeg har fått større selvfølelse, våger å stå i meg selv og så har jeg fått mer frem kreativiteten min. May Bente er svært dyktig, viser stor integritet, hun er troverdig og veldig positiv.»

 

«Jeg har fått bedre selvfølelse og mer tro på meg selv. Jeg har fått bedre relasjoner. Jeg opplever større verdsettelse , respekt og positiv holdning fra «folk flest». Jeg har åpnet opp for nye drømmer og nye muligheter. Det er fantastisk å ha May Bente som mentor. Hun er troverdig dyktig og engasjert. Tusen takk for strålende kurs. Jeg anbefaler virkelig dette kurset med May Bente, for det hun har å lære videre er livsvisdom som hjelper mennesker å oppdage og bryte med negative tanker, mønster og skape positive endringer. Hun hjelper oss til å oppdage og «se» vårt eget potensiale og hjelper oss å heve bevissthetsnivået og bli mer av den vi egentlig er»

 «Manifestering har fått en ny betydning for meg. Før var det noe jeg forstod med hodet, jeg klarte å manifestere noe, mens andre ting virket ikke manifesteringen på. Jeg hadde lest «The Secret, og gjort mye innen selvutvikling, men likevel stod jeg fast på flere områder av mitt liv. NÅ forstår jeg hvorfor jeg følte manifesteringen ikke virket og jeg har fått redskaper og verktøy til å manifestere det jeg ønsker meg.  Og det virker- til og med på penger og realsjoner, som jeg har strevd med tidligere. Allerede første uken på kurset vant jeg penger og fikk gaver . Jeg har også  fått tilbakemeldinger på at jeg ikke hisser meg opp så fort (fra familien)»

«Jeg har blitt mer glad, mindre irritert og har fått mye bedre forhold til min datter. Det har også skjedd positive ringvirkninger på jobben. Jeg har virkelig fått mange a-ha opplevelser og lært å ta vare på meg selv og si nei oftere. Jeg vil virkelig anbefale dette kurset, det har endret mitt liv. May Bente  er en stor inspirasjon, hun deler raust av sin kunnskap og gjør at stoffet lander inn i cellene på en ny måte som gjør at forandringen skjer stille og rolig, neste  av seg selv»

 «May Bente er en fantastisk kursholder som underviser på en helt unik måte. Hun deler raust av sine egne erfaring, og det gjør det lettere å forstå stoffet. Dessuten gir det motivasjon og inspirasjon til å klare å gjennomføre egne erfaringer. Hun har selvskapt noen fantastiske resultater, som absolutt ikke var opplagt. Hun har gjort det ved å bruke de redskapenen hun deler med oss. Det gjør det veldig praktisk og enkelt å følge hennes formel. Det hun kan er bare helt spesielt. Hun er bare rå på coaching underveis i gruppesamlingene. Helt klart en av norges beste coacher etter min mening»

«Jeg har virkelig hatt et stort utbytte av å delta på dette kurset. Privat har både mann og barn gitt tilbakemelding på at det er en annen ro i heimen med betydelig mindre krangling. På jobben har jeg også fått mye bedre tilbakemeldinger og nå våger jeg å snakke høyt i større forsamlinger. May Bente er en fantastisk kursholder. Et så kunnskapsrikt, inspirerende og motiverende mennesker kan en lete lenge etter. Jeg har gledet meg til hver eneste modul og alltid fått ny energi og pågangsmot. Jeg anbefaler derfor dette kurset til alle for jeg har lært så utrolig mye og ønsker veldig at andre kan få del i den samme innsikten som jeg har fått»

 

 

Hvis du vil ha noen andre resultat så må du gjøre noe annet 

«Galskap er å fortsette å gjøre det samme om og om igjen og forvente et annet resultat« sa Albert Einstein

Han sa også at «Energi er alt, og det er alt som er. Når vi matcher frekvensen til den realiteten vi ønsker kan vi ikke annet enn å få den realiteten. Det kan ikke være på noen annen måte»

Når vi ønsker noen andre resultater trenger vi å gjøre noen endringer. Men dersom vi handler og gjør endringer uten å heve vår indre følesesmessige vibrasjon vil vi fortsette å skape resultater med samme vibrasjon. På den måten er endring først og fremst en indre prosess. En indre bevissthgjøring på hvor du holder deg selv tilbake, hva det er i deg som gjør at du fortsetter å skape de resultatene du ikke er fornøyd med og hvordan du kan heve din følelsesmessige vibrasjon slik at du skaper mer av det du ønsker deg.

Så hva er det du ønsker å skape mer av i ditt liv?

Tidligere deltakere på Magisk Manifestering har fått fantastiske forandringer.

 

Hvordan gjør vi det?

Online opptakUndervisningen foregår i løpet av 6 moduler.

Du får tilsendt en ny modul i 6 uker. Hver Modul består av 3 transformerende undervisningsvideoer med tilhørende oppgaver og øvelser som går dypt inn i din underbevissthet og skaper endringer i tankemønster og dine tillærte overbevisninger.

Undervisningen er spesialtilpasset på en måte som gjør at det du lærer lander i dine celler. Du kan laste ned og se videoene når det passer deg. Tidligere deltakere ser videoene om og om igjen, fordi det som formidles lander på nye nivåer hver gang. Det du lærer gjennom videoene er ikke bare noe du forstår med hodet, det lander i dine celler. Definisjonen på læring er en relativt varig atferdsendring, så en læring hvor du forstår prisippene hjelper lite hvis det ikke skaper en indre forandring i ditt system. Det gjør disse videoene og e-boken.

 

Kolonne-3E-bok med tilhørende oppgaver

Du får i tillegg en grundig e-bok med tilpassede øvelser og oppgaver som hjelper deg å ta arbeidshansker på og grave på de rette steder. Det nytter ikke å bare tro at du forstår, for at det skal skje en endring trenger du å gjøre noe annet. Men det er ikke likegyldig hva du gjør. Her får du vite hvilke handlinger som hjelper deg å luke bort det som stopper deg (det som har stoppet deg i åresvis fra å være, gjøre og ha det livet du ønsker)

 

 

MasterMind 2015

 

Organisering  

MODUL 1 

gratis5

TEMA: MINDSETT DETOX Detox og fjern de tankene som ikke gir de resultatene du ønsker deg 

Allerede i første modul starter opprydningsarbeidet og vi fjerne de tankemønstrene og begrensende overbevisningenesomgjør at du ikke skaper de resultatene du ønsker. Det er som regel ubevisste tankemønster og begrensninger som du ikke er klar over. Hvordan kan du vite om du har slike ubevisste begrensninger og tankemønster? Det kan du vite hvis du har noen resultater i ditt liv som du ikke er fornøyd med. Hvsi du har noen ønsker og drømmer som du ikke har manifestert enda. Da har du tanker og følelser somvibrerer i utakt med ditt ønsker. Grunnen er å finne i de ubevisste tankemønstrene som utgjør 90% av våre tanker. Så her   handler det om å detoxe og gi slipp på de tankene som ikke gir de resultatene du ønsker deg.

 

MODUL 2

TEMA: FÅ KLARHET I HVA DET ER DU ØNSKER DEG

Det kan godt være du vet hva du ønsker deg, eller er det bare slik at du vet at dette ønsker jeg meg ikke? Hvis ditt ønske ikke har landet eller du føler at du ikke er helt fornøyd selv om du har «alt»,  så kan en av grunnene være at du ikke har vært klar på hva det er du ønsker deg. Mange er mer opptatt av hva det er de ikke ønsker seg og fokusere på det eller klager, kritiserer eller kommer med unnskyldnigner for hvorfor de ikke har det de ønsker seg. Det er faktisk mer normalt enn du kanskje tror. De fleste gjør det mer eller mindre ubevisst. Det som er synd med en slik tankeganger at det skaper mer av detdu ikke ønsker deg.

Så begynn å legge merke til om det hender at du kritiserer, klager eller kommer med unnskyldningen enten verbalt eller i tankene dine? Hvis du merker kritikk tanker (jeg burde ikke gjøre det, hvorfor sa jeg det, han burde ta seg sammen, hvorfor har hun den teite hatten osv), da bruker du tankekapasiteten din MOT DEG SELV. Du jobber mot dine egne ønsker.

Tenk for en forskjell det vil gjøre for det å komme ut av en slik offertankegang og i stedet bruke din energi på å begynne å realisere dine ønsker? Modul 2 er spesialdesiget både med videoer og øvelser til å hjelpe deg å gi slipp på offertankegangen og få klarhet i hva det er du øsnker deg.

 

MODUL 3. 

gratis1TEMA: VÆR SPESIFIKK- SE DET FOR DEG 
Vi skaper hele tiden. Noen er opptatt av å bekymre seg for fremtiden hva som kan skje eller de prøver å kontrollere seg til resultatene. Andre har mange historier om hvorfor ting ikke er mulig for dem på grunn av ting som har skjedd i fortiden. I denne modulen hjelper vi deg inn i øyeblikket. Det eneste stedet vi noen sinne kan være i. Vi kan bruke tankene til å tenke på noe som kommer i fremtiden eller noe som har skjedd i fortiden, men øyeblikket her og nå er det eneste som finnes.

Så for å virkelig lære å bruke din mentale tryllestav for å skape det du ønsker deg, så handler om å være tilstede i øyeblikket. Her er det så lett å gå seg bort. Du kan sitte i åresvis å se for deg og visualisere det du ønsker deg hvis du mister den viktige lærinen i denne modulen. Det du lærer i denne modulen er knivskarpt avslipt og akkurat det som skal til for at du skal kunne skape de resultatene du ønsker deg.

 

bonus4MODUL 4. 

POSITIVE FORVENTNINGER Manifestasjon er ikke noe du skal lære, det er noe du mestrer fra fødselen  
Vi manifesterer hele tiden. Hvis du manifesterer resultater du ikke er fornøyd med, så begynn å legge merke til dine forventinger. Forvetningene våre er som selvoppfyllende profetier. Det har en tendens til å skje det vi forventer på godt og vondt. Hvis du har positive forvetninger og tror at dette kan jeg få til så får du det til. Hvis du har negative forvetninger og tviler på at du kan få det til, så vil det være din selvoppfyllende profeti. Derfor lærer du i denne modulen å bruke positive forventninger. Det er ulike koder og elementer som er avgjørende for å skape de resultatene du ønsker deg.

 

MODUL 5. 

TEMA: HANDLING GIR FORVANDLING

bonus6Vi handler ut fra de tanker vi tenker og det vi føler i øyeblikket. Når vi handler fra en høy vibrasjon (høyt på følelsesskalaen ) så gir det et resultat. Når vi handler ut fra en lav virbasjon gir det et annet resultat. Alt er vibrasjon. Så i denne modulen lærer du å mestre vibrasjone bak, slik at du kan handle fra en høy vibrasjon og skape de resultatene du ønsker (og ikke alt du ikke ønsker). Fra det punktet du mestrerer vibrasjonen blir manifestering lett.

 

 

 

MODUL 6. 

bonus7

TEMA: MANIFESTASJON 

Du manifestere hele tiden. Her ser vi på det du allerede har manifestert i ditt liv. Er du fornøyd med det eller ønsker du andre resultat. Vi ser på dine suksesser, feirer det du har manifestert og hjelper deg til hvordan du kan fortsette å skape samme positive resultat også i fremtiden.
For formelen virker hver gang. Når du først har fått landet den i dine celler kan du bruke den om og om igjen hele livet.  Hvis du drømmer om kjærlige relasjoner, god helse og mot og styrke til å gå for dine drømmer og ønsker så får du her en genial prosess og en oppskrift som virker.

Tilbakemelding fra kursdeltakere:

Selvfølelse 6«Jeg valgte May-Bente for jeg kunne se at hun hadde manifestert noen resultater jeg også kunne ønske meg. Hun kan virkelig sitt fag. Jeg er absolutt mektig imponert over kunnskapen, tydeligeheten og den unike evnen hun har til å lande stoffet i mine celler. Etter å ha lyttet til videoene og gjort oppgavene har manifestasjon fått en ny betydning for meg. Jeg har fått konkrete og effektive redskaper og en jordnær og dyp trening i manifestasjon

Jeg har konkret manifestert

 • sydenturer med familien
 • en ny bil
 • sunnere og sterkere selvbilde
 • lønnsforhøyelser
 • mitt første onlinekurs

May Bente er fantastisk dyktig. Jeg er veldig takknemlig for å kunne lære av en så varm omsorgsfull og inspirerende kvinner. Hun får de varmeste anbefalinger.

 

Online Clubb med May-Bente Høiland-Lode«Jeg er virkelig imponert over hvordan mitt liv totalt har endret seg i løpet av dette kurset. Hun er en av de beste mennesker til å virkelig landet ting i mitt system. Måten hun har bygget opp kurset på med videoer øvelser og oppgaver gjør at stoffet lander i cellene og teori blir til virkelighet. Målene mine ble så fort realisert at jeg måtte lage nye. May Bente kan virkelig noe magisk. Hun er knivskarp og tar spiritualiteten ned på et nivå som gjør at alle kan heng med. Det er ingen juhu eller engler og krystaller, men jordnær praktisk viten som gir enorme resultater. Jeg har deltatt på utallige kurser, men aldri oplevd en slik dyp transformasjon som på dette kurset hos May Bente. Jeg er evig takknemlig for de store forandringene jeg opplever både privat og i min business.»

 

CMU Modul 7 bilde“Tusen takk for disse fantastiske videoene. Jeg fikk høneskinn og ble virkelig truffet av det du sa. Jeg fikk mange a ha opplevelser og har virkelig oppdaget hvor enkelt det er å gjøre forandringer. Jeg har ryddet ut i så mange ubevisste overbevisninger og mønster og det gir magiske resutalte. Jeg har trodd at det var vanskelig og krevde mye av meg. Jeg har nå fått en formel som virker og jeg bruker den om og om igjen. Det er fantastiske de resultatene som har landet.

Hverdagen min har endret seg. Jeg venter ikke lenger på at andre eller at omstendighetene skal forandre seg. Du har vist meg hvordan jeg kan ta skjeen I egen hand og selv skape de forandringene jeg ønsker. Tusen takk igjen for at du gir meg snarveiene I disse videoene. De har forandret mitt liv.”

 

 

Tidligere deltakeren har blitt med på kurset fordi de har ønsket seg

 •  kjærlige og nærende relasjoner
 • bedre økonomi og mer penger
 • mer overskudd og hverdagsglede
 • klarhet i hva det egentlig er de ønsker seg
 • bedre selvfølelse og tro på seg selv
 • mot til å gå for sine ønsker og drømmer

Allerede etter første modul er de fra seg av begeistring over hvor dypt videoene og det de lærer treffer dem.De forteller at det skjer en forandring på cellenivå, som gjør at ønskene deres begynner å lande

 • starte opp for deg selv
 • reise verden rundt
 • gi ut din første bok
 • endelig sette deg selv først?

Hvis du kan si ja til en av disse er dette kurset for deg. 

 

 «Tusen takk May-Bente, dette kurset gir meg akkurat de verktøyene jeg har manglet for å komme videre. Jeg har visst at vi skaper vår egen virkelighet og at tankene skaper mine resultat, men ikke funnet ut av hva som likevel gjorde at jeg ikke klarte å skape det jeg ønsker meg. Jeg følte det var noe galt med meg, noe jeg ikke hadde forstått at jeg gjorde noe feil.

Det jeg har forstått, takket være disse fantastiske videoene og læringen du deler med oss her at det er det jo ikke. Jeg har gjort en stor oppdagelse allerede her i første modul. Det er ikke noe jeg har gjort feil, men jeg har hatt noen ubevisste tankemønster. Og de har virkelig vært ubeivsste og tusen takk for dette kurset og denne gruppen, uten denne støtten hadde jeg aldri funnet frem til den dype indre overbevisningen om jeg jeg ikke fortjener å ha det jeg ønsker meg, at det kan være farlig.

Det er helt utrolig å oppdage at jeg har gått rundt med denne overbevisningen uten å vite det. Det er helt vilt hvor mye den har stoppet meg og hvor frigjørende det er å oppdage den og gi slipp på den. Det har endret hele mitt verdensbilde og gjort at jeg har kommet inn et et helt annet flow hvor ting begynner å lande allerede.

Jeg er så takknemlig. Dette kurset gir meg akkurat de riktige verktøyene! Skjemaene og forklaringene er så enkle og klare at hode og kropp henger med. Livet er faktisk magisk om dagen. Gleder meg til fortsettelsen.»

 

Er du lei av å vente?
leie

Drømmene dine kommer nok ikke til å bli noe av dette året heller, hvis du ikke gjør noe annet enn du pleier.
Kjenner du deg igjen i denne kursdeltakeren? Lise som hadde prøvd å gjøre masse for å oppnå sine mål. Hun hadde utrettet mye, hun var ekspert på mye, erfaren kvinne med mange gode resultater. Hun gjorde sitt ytterste for å tenke positivt og se sin drøm for seg, brukte bekreftelser hver dag og følte seg i sin drøm. Snakket høyt om det til andre.

Har du prøv det? Ja, det er viktig, men hvis du ikke får de resultatene du ønsker forstår du sikkert at her er det noe som mangler. Lise ble mer og mer stresset over at hennes drøm ikke ble realisert. Hun følte hun gjorde alt riktig og var oppriktig lei seg og frustrert. Lise er ikke noe enkelt tilfelle. Det samme gjelder faktisk for 8 av 10 av de som setter seg et mål og begynner å gå for sin drøm Uansett hva drømmen er.

Problemet er at når vi vil ha noe nytt i livet, så trenger vi å gi slipp på gamle mønstre, vaner og holdninger for å åpne opp for nye og ofte glemte sider i oss selv. For å få et annet resultat trenger vi å gjøre noe annet. Men hvis vi handler uten at vår indre følelsesmessige vibrasjon er endret, vil handlingen bare fortsette å gi oss det samme resultat.

hua-hin-sunriseDet er så mange som unngår å ta de dype spadestikk som tror de kan leke seg til drømmen. Men det krever vanligvis en indre opprydning i tankemønster og ubevisste overbevisninger. For mange er det litt «skittent» arbeid fordi det krever at vi tar et dypere spadestikk i det indre. Det er her mange stopper seg selv fordi de enten ikke forstår det eller fordi de begynner med unnskyldninger for å «slippe» å se sine ubevisste mønster og overbevisninger i øynene.

Det kan jeg forstå. Det er hardt å gå gjennom dette alene. Det er derfor vi har skapt onlinekurset Magisk manifestering, fordi du her får akkurat den støtte og hjelp du ønsker og trenger for å skape de forandringene du ønsker. Vi hjelpder deg til å se på å få frem også det du ikke vet at du ikke vet. For hvis vi ikke ser på de ubevisste blokkeringene  men bare fokusere på å skape endring gjennom positiv tenkning, ender vi som Lise i en mental tvangstrøye uten evne til å handle, fordi vi ikke vil (eller vet hva vi skal) se på for å  å oppfylle drømmen.

 

 

Lær å mestre vibrasjonen bak

CMU Modul 7 bilde

Essensen av alle våre problem kan alltid føres tilbake til våre tanker og vibrasjonen bak. Når vi er lavt på følelsesskalaen er vibrasjonen lav Selv om vi har lære loven om tiltrekning, brukt visualisering og affirmasjoner til vi er blå i hodet, så nytter det livet hvis våre tanker og følelser vibrerer på den nederste del av skalaen, da er det resultater som er et match til det vi skaper.

Vi skaper alltid resultat ut fra den dominerende vibrasjonen vi har i øyeblikket.

 

 

 

For å skape andre resultater trenger vi å endre vibrasjonen

Lytte

Så hva kan du gjøre hvis du opplever resultater i ditt liv som du ikke ønsker? Du kan bli med på onlinekurset MAGISK MANIFESTERING og gjøre dine drømmer til virkelighet

Det kommer ikke til å bli krystaller og uhu spirituelle bønnesirkler. Det er jordnær spiritualitet. Det er enkle redskaper som hjeper deg forstå hva som gjør at du skaper resultater du ikke ønsker og hvordan du ved å mestre din indre vibrasjon virkelig kan svinge tryllestaven over ditt liv.

Få tryllestaven som viser hvordan du lynraskt kan gjøre dine største drømmer til virkelighet privat og i din business

Alle våre problem kan føres tilbake til tankene. Tankene skaper vår livsopplevelse. Når vi forstår det endres livet i et splitt sekund.

 

Hva er det du drømmer om?

modul3

Er det å:

 • være trygg i deg selv
 • føle deg sexy i bikini?
 • vil du skrive en bok?
 • finne ut av hva du ønsker med livet ditt
 • endre karriere?
 • starte for deg selv?
 • reise jorden rundt
 • få ny glød i forholdet
 • få et bedre forhold til tenåringer
 • føle deg god nokå våge å være den du egentlig er
 • vokse din business
 • gå for drømmen din
 • Vet du hva? Uansett hva drømmen din er, er det noe du må gi slipp på eller noe du må tilegne deg for å realisere drømmen din. Det krever en forandring. Ofte krever det at du går utenfor komfortsonen. Hadde det vært enkelt hadde du gjort det for lenge siden.

 

Grunnen til at du ikke har gjort det er at det krever noe av deg.

 • Kanskje du må ta en vanskelig samtale
 • Kanskje ligger grunnen til ditt ekstra kilo i et uoppløst forhold til din mor
 • Kanskje du er redd for ikke å lykkes hvis du kaster deg i din drømmekarriere
 • Kanksje du er redd for å ikke lykkes hvis du satser på forholdet, å skrive bok osv.

Uansett hva det er, så er det noe som ligger i veien for realisering av drømmen din, hvis ikke hadde du gjort det for lenge siden. Vi kan desverre ikke som mange prøver på, gå utenom det som følelsesmessig blokkerer vår drøm – vi må gå gjennom det. Det tilsvarer å ha lyst til å svømme uten å ha lært det først. Det blir vår død.

grunder5

Derfor tar vi arbeidshandsker på og gjør jobben. Vi setter fokus på hva som blokkerer drømmen din. Det som skjer da er magisk.
Der du ikke kunne se en vei før, viser det seg en vei, en løsning. Og du kan føle drømmen igjen og ta nye skritt i sin retning.
Hver gang vi beveger oss mot nye ønsker, drømmer og mål, er det deler av den vi tror vi er vi trenger å gi slipp på for at mer av den vi egentlig er skal kunne komme frem

Noen drømmer krever en liten justering, en annen en større. Hver gang du føler seg fanget i en blindvei og ingensteds kommer, er det et tegn på at du er klar til å åpne en ny dør i deg selv som vil føre deg nærmere drømmen.

Slik skaper vi vår egen virkelighet. Og det er slik at alle drømmer blir til virkelighet.

Så det er først når vi lever det vi vet og ser konkrer og målbare resultater at vi virkelig kan si at vi har forstått

Flere tilbakemeldinger:

«Dette kurset har lær meg alt jeg trenger for å få det som jeg vil ha det. Tusen takk for at du deler dette. Terningskast 6! Det du deler i dette kurset er bare helt fantastisk. Jeg har fått redskaper og verktøy som har gitt meg magiske resultater i mitt liv.»

«For en gavepakning detter er. De enkle stegene har hjulpet meg til å skape de forandringene jeg ønsket meg. Tusen takk.»

«Det du kan er virkelig unikt. Du gir redskaper som transformerer. Disse videoene har hjulpet meg å finne frem til hva det egentlig er jeg ønsker meg. Det har vært en spennende prosess som har hjulpet meg å realisere mine ønsker i stor skala. Det første ønsket landet allerede dagen etter. De redskapene du deler i dette kurset hjelper meg å sette fokus på det som er viktig for meg og gir meg oppskriften steg for steg til å realisere mine ønsker og drømmer. Jeg er så glad for at jeg fant deg og dette onlinekurset. Det har løfte meg og min hverdag til et helt nytt nivå.»

«For en deilig reise dette kurset har vært. Livet mitt har blitt totalt forandret ved at jeg selv har lært meg å definere for meg selv hva det er jeg ønsker, hva som er viktig for meg og hvorfor. Jeg har lenge vært som en båt som hvor andre har stått med roret. Nå har jeg intakt roret selv og styrer livet mitt dit jeg ønsker. Det føles som magi. Tusen hjertelig takk for deg og disse verktøyene og redskapene.»

«Jeg er så takknemlig for den fantastiske formelen og de smarte redskapene jeg har lært på dette onlinekurset. Jeg bruker dem til å gjøre endringer inni meg selv og rundt meg hele tiden. Det som er så fint er at jeg kan se videoene om og om igjen og hver gang lander det på nye nivåer. Det kan virke som om jeg ikke har sett videoen før, fordi når jeg ser den igjen hører jeg noe nytt. Det er fordi jeg er på et nytt nivå. Så tusen takk for dette fantastiske kurset som har hjulpet meg og mitt liv opp på et helt nytt nivå. Livet ser annerledes ut. Jeg har redskap og verktøy til å skape det livet jeg ønsker å leve og resultatet er magisk.»

«Jeg har fått fantastiske redskaper til å skape det livet jeg ønsker. Før kunne jeg stå fast i utfordringer og problem og ønsket virkelig at noen kunne kommet å redde meg. Det har du på mange måter gjort med dette kurset. Du har gitt meg verktøy til å hjelpe meg selv. Verktøyene er bare fantastiske og jeg bruke dem om og om igjen. Nå vet jeg at jeg ikke trenger å stå fast i utfordringer og problem. Jeg har fått magiske verktøy til å skape den forandringen jeg ønsker når jeg ønsker.»

«Tusen takk for dette supre online kuser. Det har gitt livet mitt en helt annen dimensjon. Jeg er sterke, tydeligere og har MYE bedre tro på meg selv. Jeg vet at jeg kan det jeg vil. Jeg bruker formelen for å få det som jeg ønsker det daglig og er så glad for at du gjorde meg oppmerksom på alle de måter jeg holder meg tilbake på og ikke minst at du gav meg redskaper til å skape nye og mer nærende resultater i mitt liv. Jeg vil  alltid være takknemlig for alt jeg har lært på dette onlinekurset. Det har gitt meg et nytt liv.»

 

Vi manifestere hele tiden

modul3Er det slik for deg at du vet at du kan realisere nøyaktig det du bestemmer deg for? Mestrer du formelen for manifestering? Forstår du hvorfor resultatene uteblir?
Har du tatt en beslutning om å leve det livet du ønsker og drømmer om? Før du tar en beslutning, før du bestemmer deg 100% for at dette vil jeg, det skal jeg få til, det er ingen andre alternativ, vil du vakle. Du vil skape uklare resultater og risikrer å ende opp med frustrasjon, irritasjon og en følelse av å ikke være god nok.

Setter du deg selv opp til mestring eller fiasko?

 

 

Setter du dine ønsker og drømmer på vent? 

Kolonne 2Hvor viktig er det for deg å realisere dine ønsker og drømmer? Er det noe du vil utsette enda en stund eller er det noe du gjerne vil realisere NÅ! Uansett hva du drømmer om handler det om å beslutte seg. Du vil fortsette å møte utfordringer og problem og livet vil komme i veien, unnskydningene stø vil stå i kø frem til du bestemmer deg.

Spør deg selv, er jeg villig til å fortsette å prøve å realisere mine ønsker og drømmer eller vil jeg være med på et opplegg som virker. Eller kanskje er du redd for å realisere dine drømmer? For hvem er du da? Det er det som er den støreste frykten, vi er redd for hvem vi er når ønsket er realisert. For det er en annen person enn det vi er nå. Jeg er en annen person nå enn før jeg var forfatter, jeg er en annen person nå enn før jeg drev egen business, jeg er en annen person nå enn før jeg hadde hytte på sørlandet, jeg er en annen person nå enn før jeg hadde 80-90 fighter i året.

De fleste av oss er redd for forandringsprosessen. Det er her vi trenger hjelp. Vi trenger hjelp for å rydde ut i begrensninger. De begrensende tankene og mønstrene viser som som unnskyldninger.

 • det passer ikke nå
 • jeg kan klare det selv
 • jeg har ikke råd
 • jeg har ikke tid
 • tenk hvis jeg ikke får det til
 • osv.

Det eneste unnskyldningene dine gjør er å holde deg der du er nå. Hvis du har bestemt deg er det ingen av dine unnskyldninger som kan få deg fra å realisere det du drømmer om.

Handling gir forvandling. Hvis vi fortsetter å gjøre de samme tingene som vi alltid har gjort så fortsetter vi å få de samme resultatene. Er du klar til noen nye resultater i ditt liv. Er det på tide at du også kan leve det livet du drømmer om. Hvis du drømmer om kjærlige relasjoner, god helse og mot og styrke til å gå for dine drømmer og ønsker så får du her en genial prosess og en oppskrift som virker.

 

12 samlinger

Det er ditt valg

Hvordan er livet ditt om et fra nå? Hvordan er livet ditt 10 år fra nå hvis det fortsetter som nå? Hvordan er dine relasjoner? Hvordan er det med dine drømmer? Hvordan er din økonomi?  Visste du at en av de tingene døende mennesker angrer mest på er at de ikke våget å gå for sine drømmer men istedet satte livet på vent og at det var for sent  

NB! 14-dagers angrerett

Jeg er så sikker på at du blir fornøyd med kurset. Derfor får du 14 dagers angrerett. Gir du beskjed innen 14 dager gir jeg deg pengene tilbake.

Få MAGISK MANIFESTERING

Bursdagspris 3997,50