Master Mind Gruppe

 

NB! Master Mind Gruppen avd. Stavanger er FULL, fortsatt noen ledige i Oslo oppstart 5 september

La oss sammen LØFTE DIN BEDRIFT TIL ET NYTT NIVÅ og hjelpe deg å skape mer FRIHET, tjene FLERE PENGER, få MER TID og større suksess

Hvem er du?

Du har en egen bedrift. Det kan være du har drevet i flere år eller er ganske nystartet

Du har et ønske, en beslutning om å gjøre alvor av drømmene dine

Du ønsker noen som kan utfordre deg, støtte deg og hjelpe deg slik at drømmene og ønskene dine blir noe av

Du har et ønske om å tjene flere penger og nå flere mennesker

Du forstår at vi skaper vår egen virkelighet og at mindsettet er avgjørende, men trenger en oppgradering av mindsettet for å være en match til dine nye resultat.

 

Da har du en unik sjanse nå. 21 februar 2019 starter vi opp enHva om jeg fortalte deg at du kan sette deg i en bedre posisjon for å lykkes ved å bare møte opp og være tilstede en dag i måneden med andre likesinnede og motiverte personer?

Suksessfulle personer som Benjamin Franklin, Henry Ford og Thomas Edison, møtte regelmessig grupper med likesinnede mennesker for å hjelpe hverandre til å oppnå felles mål og vokse.

I dag kalles dette en “mastermind”og ble først laget av Napoleon Hill i 1925 etter han hadde studert hva som gjorde at noen lykkes og andre ikke.

Jim Rohn, forfatter og motiverende høyttaler, forteller oss at vi er gjennomsnittet av de fem menneskene vi tilbringer mest tid med . Hjelper de menneskene du bruker mest tid med, med din personlige utvikling og bedriftens vekst? Hvis ikke vil det å delta i og være en del av en mastermind-gruppe forbedre det.

Hva er en Master Mind Gruppe? 

En mastermind er en gruppe selvstendige som møtes regelmessig en gang i måneden for å hjelpe hverandre til å leve ut sitt høyeste potensiale og holde hverandre ansvarlig i forhold til de mål og planer de lager. Mange vellykkede gründere i dag, fra Bill Gates til Pat Flynn , bruker masterminds for å øke sin virksomhet og jobbe med sin personlige utvikling.

Mastermind-grupper består av deltakere som utfordrer hverandre til å sette mål og oppnå dem. Gjennom en mastermind gruppeprosess oppretter du først et mål og lager så en plan for å oppnå målene. Gruppen hjelper deg med kreative ideer, heier på deg, coacher deg frem til kloke beslutninger og en plan til hvordan oppnå målene.

Så, når du begynner å implementere planen, tar du med både suksesshistorier og problemer til gruppen. Suksesshistorier er applaudert og problemet løses gjennom coaching, brainstorming og kollektiv, kreativ refleksjon og tenkning.

Gruppen krever engasjement , konfidensialitet, vilje til både å gi og motta råd og ideer, og støtte hverandre med total ærlighet, respekt og medfølelse. Mastermind gruppemedlemmer fungerer som katalysatorer for vekst, utfordrer hverandre og støttende hverandre. MasterMind lederen sin oppgave er å sørge for agendaen, coache og sørge for at samtalene er dype og reflektert

Hvordan kan Master Mind være til nytt for deg og din bedrift?

«Energi er alt, og det er alt som er. Når vi matcher frekvensen til den realiteten vi ønsker kan vi ikke annet enn å få den realiteten. Det kan ikke være på noen annen måte» Albert Einstein

Her er 7 grunner til at en mastermind kan være riktig for deg:

1. Ansvarlighet : Ansvarlighet handler om å forplikte seg og ha noen som man vet vil følge opp og spør hvordan har det gått med det du sa du skulle gjøre sist gang? Det handler også om å slippe offerrollen og ta lederskap. Noen ganger er det vanskelig å avsløre seg selv og en bruker mye energi, penger og krefter på ting som ikke gir den vekst og utvikling man ønsker. Det er min spesialkompetanse å hjelpe deltakerne gjennom coaching og mentoring til å se hvor de holder seg selv tilbake og hvor de kan ta mer ansvar og lederskap. Det gjør at resultate vokser fordi manslipper å bruke krefter og energi på unyttige ting.

Å dele dine drømmer, ambisjoner og utfordringer med en gruppe av likesindede personer gjør det mye mindre ensom!

2. Tilbakemelding: En mastermind-gruppe gir deg tilbakemelding på akkuart dine utfordringer. De har en spesiell innsikt og tankegang som er vanskelig å finne. Du vil få coaching og mentoring på de utfordringer du har og med å få klarhet i spørsmålet du står overfor og hva du trenger hjelp til

Bilderesultat for happy business woman3. Samarbeid Blandingen av ulike bakgrunner, ferdigheter og kunnskap skaper et fantastisk miljø for deg å lære, spille av dine styrker og rette dine svakheter. Det vil alltid være noe unikt som du kan ta med til mastermind-gruppen din, og så vil du kunne oppleve at andre vil bringe det som vil være av verdi for deg og resten av gruppen.

4. Støtte : Foruten å være en støttegruppe for å oppmuntre deg og holde deg i gang når du møter vanskelige tider i bedriften din, er mastermind gruppen et sted der medlemmene kan få svar på sine spørsmål og løsninger på sine problemer.

Kjenn etter hvor verdfullt det er for deg å motta hjelp og løsninger på dine problemer? 

5. Coaching/mentoring Når du er involvert i en mastermind, er den følelsen av å være alene når du kjører din virksomhet borte. De andre medlemmene i gruppen blir til dine støttespillere og forretningsrådgivere av forskjellige slag og omvendt.

6. Ny læring Alle i mastermind er unike i ferdigheter, erfaring og forbindelser. Ved å samhandle og dele dine utfordringer er det nesten sikkert at noen i din mastermind vil få en løsning for deg, og du kan også være i stand til å tilby en løsning, forbindelse eller taktikk for å hjelpe andre i gruppen.

Bilderesultat for women in business7. Tenk større Å være i en mastermind vil virkelig gi deg et Master Mind! Du kan ikke unngå å tenke større og strekke seg utenfor dine grenser når de er omgitt av fantastiske mennesker som gjør fantastiske ting. Masterminds er utrolig og kan gjøre underverk for din bedrift så vel som for deg, personlig.

Å vokse i en gruppe er ikke bare mer effektiv, det er litt mer moro! Å inngå en mastermind innebærer vanligvis at du inviteres av gruppeleder eller går gjennom en søknadsprosess. De andre medlemmene trenger deg like mye som du trenger dem, så kvaliteten på erfaring og kunnskap er avgjørende for alle involverte

Vil du være en del av en eksklusiv gruppe? 

 

Er du villig til å gjøre det som skal til for at din bedrift kan nå målene dette året og de neste årene?

Hvis du svarer ja, er Master Mind Mentoring Programmet for deg. Det er ikke for deg som tenker at det ordner seg sikkert. Det er heller ikke for deg som ikke er villig til å investere i hjelp. Det å drive en bedrift er ikke for alle. Faktisk er det de som søker hjelp og er villige til å bryte mønster og gjøre justeringer som klarer seg nå motgangen kommer.
Og den kommer alltid. Noen lar seg stoppe avmotstand og utfordringer, mens andre søker hjelp og støtte.
Hvem er MasterMind 2018/19 for?
 • MasterMinde 2018/19 er for deg som forstår at “Vi  ikke kan løse problem med det samme mindsett som skapte det” (Albert Einstein) Vi trenger noen andre briller et annet mindsett som kan hjelpe og avsløre hvor vi holder oss selv tilbake. Det å delta i mastermindgruppen gjør at du får andre innspill,endrer tankemønster og ser nye løsnigner og muligheter.
 • Ved å delta i MasterMind gruppen får du min og resten av gruppens støtte og sparring til å holde ut og gå veien selv om du opplever voksterverk, eller det lyner og tordner. For det gjør det noen ganger, uansett hvor dyktig du er, uansett hvor målbevisst du er, så opplever alle voksterverk når de skal vokse sin bedrift. Det ser vi av statistikken (bare 1 av 10 overlever). For det er her de fleste kaster inn handkledet og gir seg. Eller blir værende i utfordrende situasjoner over tid- og det koster virkelig kassen! Det å fortsette å stange hodet i veggen er et valg. Et annet valg er å søke hjelp til å se nye løsninger og mulugheter og bruke utfordringer som drivstoff til vekst og utvikling.

INNTA LEDERSKAPET I DIN BEDRIFT

 Hva betyr det å ta lederskap i din bedrift? Det betyr å ta ansvar for å skape de resultatene du ønsker deg
Det å ta ansvar betyr å la være å kritisere, klage og komme med unnskyldninger. Hvis du har noen områder i din bedrift du klager over, noen samarbeidspartnere, ansatte eller leverandører du klager over eller kritiserere så vil dine resultater være preget av det.
Å drive business fra et offermindsett (altså ved å tenke klage kritikk tanker eller komme med unnskyldniger) vil ikke gi deg den veksten og det overskuddet du ønsker.
For å skape det overskuddet du ønsker trenger du å ta ansvar, det vil si å la være å klage, kritisere og komme med unnskyldninger og istedet finne løsninger og søke nye muligheter.
På MasterMind 2018 forløpet hjelper vi deg å ta lederskap i din bedrift slik at du kan skape den suksessen du ønsker

FRYKT- STOPPER DE FLESTE

Det er frykt som stopper de fleste fra å innta lederskapet og kunne leve godt av sin forretning. Ofte kaller vi det ikke frykt, men utsettelse, tvil, vente med noe fordi vi tenker hva vi andre si, la være å handle fordi vi er redd avvisning eller at andre ikke skal like sdet, at vi skal få nei, at vi ikke skal lykkes bunner alt sammen i frykt og tar kvelertaket på de fleste bedrifter om eieren ikke lærer å mestre og frykten

Det handler om å lære å

 • handtere tankene og følelsene fordi de danner vibrasjonen bak all handling
 • lære å endre i mønster og ubevisste blokkeringer som stopper vekst og utvikling
 • holde et sylskarpt fokus på dine mål og det du ønsker
 • lære magisk manifestering
 • våge å handler utenfor din komfortsone
 • tro på deg selv også når andre tviler

 

Slik gjør vi det

7 måneder hvor vi hjelper deg å gjøre akkurat de justeringene som skal til for at du kan skape de resultatene du ønsker

7 hele dager sammen, hvor vi arbejder med ditt mindsett, din bedrift og hjelper deg å skape den frihet, inntekt og livsstil du lengter etter (Verdi 75.700 kr)

Personlig støtte og hjelp via en lukket Facebook gruppe, hvor jeg svarer på dine spørsmål og hjelper deg videre når du  står fast (Verdi 19.000 kr)

 • BONUS Onlinekurset Kunsten å manifestere (verdi 9950 kr)

Vanlig pris er 75.700 kr

Ditt SPESIALTILBUD kun  39965 kr

Du kan dele betalingen i 11 x 3965 kr

Du sparer 35.000 kr akkurat nå 

 

(Til sammenligning betaler jeg selv over 30.000 kr for en dag sammen med min mentor, så du ser at du virkelig får FANTASTISK VERDI, støtte og hjelp her)

NB! DET ER BEGRENSET ANTALL PLASSER (flere av plassene er allerede booket)!

 

La oss sammen LØFTE DIN BEDRIFT TIL ET NYTT NIVÅ og hjelpe deg å skape mer FRIHET, tjene FLERE PENGER, få MER TID og utnytte ditt og bedriftens potensiale 

Kolonne 2

MODUL 1.5. spetember  09.00-16.00 Oslo

MODUL 2  26. september 09.00-16.00 Oslo

MODUL 3. 24 oktober 09.00-16.00 Oslo

MODUL 4. 22 november 09.00-16.00 Oslo

MODUL 5 6 desember  09.00-16.00 Oslo

MODUL 6 10 januar 09.00-16.00 Oslo

MODUL 7 7 februar 09.00-16.00 Oslo

 

Modul 1 Oppgrader ditt mindsett – rydd bort det som ikke gir de resultatene du ønsker 

5. spetember  09.00-16.00 Oslo

Med et nytt suksessmindsett, vil du skape noen helt nye resultater du ikke har sett maken til  Våre tanker skaper vår livsopplevlse. For å skape ytre forandringer i våre grunder5fysiske omgivelser trenger vi først å endre i det indre i våre tankemønster. Når våre overbevisninger matcher våre mål og drømmer lander de raskt i våre fysiske omgivelser. Hvis det er slik at du ikke har de resultatene du ønsker er det her vi skal inn og arbeide. Det er min spesialkompetanse å spotte akkurat der hvor du holder deg selv fast. Hvis vi ikke rydder ut i røttene av våre begrensende overbevisninger vil vi fortsette å ubevisst skape de samme resultatene. Få hjelp til å rydde ut i begrensende tankemønster knyttet til penger og luke ut begrensende pengerøtter slik at du kan tjene mer penger på en enklere måte

• Du skaper din livsopplevelse med dine tanker  er den viktigste faktoren i ditt liv og din business
• Forskjellen på å drive business fra mangelmindsett og overflodsmindsett
• Oppgrader ditt mindsett til en vill Suksess

Modul 2 Ta lederskap og skap de resultater du ønsker 

26. september 09.00-16.00 Oslo

Ved å ta lederrollen i din forretning vil du skape noen helt andre resultater. Så spørsmålet er “driver du business fra et offermindsett eller ansvarsmindsett”? Definisjonen på offer er at man klager, kritiserer eller kommer med unnskyldninger. Hender det at du klager, kritiserer eller unnskylder deg når det gjelder din business?

Uansett hva du kritiserer i din business (om det er en ansatt, om det er ytre omstendigheter, om det er kunder) eller hvilke unnskyldnigner du måtte ha er det symptomer på at du driver din business fra offermindsett. Da sitter du ikke i førersetet av din business og det koster kassen i form av penger, overskudd og energi. Ved å gi gründere støtte og hjelp til å rydde ut i kritikk, klag og unnskyldninger ser jeg gang på gang hvordan bedriften deres skyter fart, omsetningen øker, kundene strømmer på og de opplever å få mye bedre tid og større frihet

• Du er den viktigste faktoren i ditt liv og din business
• Oppdag hvor du stopper ditt flow
• Hvordan integrere det indre lederskap som gjør suksess naturlig

Modul 3 Skap FLOW i din business og ditt liv og opplev friheten det gir å slippe stresset

24 oktober 09.00-16.00 Oslo

Når vi er i FLOW er livet enkelt og resultatene som lander ville. Det hele begynner i det indre. Mange som driver business stagnerer, det stopper opp i noen utfordringer og tenker jeg må avslutte hele dette prosjektet. Undersøkelser viser at de aller fleste som starter opp ikke klarer seg. Det er fordi når vi skal vokse businessen, så trenger vi å vokse i vårt indre, i vår tro på at vi kan, vi trenger å endre i tankemønster. Hvis vi søker hjelp når ting stopper opp, så kan vi raskt være videre i flowet. Mange stopper opp og blir værende i utfordringer uten å søke støtte og hjelp. Da stopper flowen, overskuddet og FRIHETEN. Når vi er i flow så legger ting seg til rett, de rette menneskene dukker opp.

 • Er du lei av å kave, stresse og slite for å få kunder og skape resultater? I denne modulen ser vi på hvordan du kommer i flow mot det du ønske deg
 • Lær hvordan indre klarhet gir ytre vekst
 • Forstå den viktige x faktoren i ditt liv og din business

Modul 4 Forstå hva som skaper stress og opplev friheten det gir å slippe stresset

22 november 09.00-16.00 Oslo

• Forstå hva stress er og hvorfor stress og hardt arbeid ikke nødvendig
• Opplev FRIHETEN det gir å slippe stresset og forstå hva det egentlig koster deg i kroner og øre å stresse
• Når stresset minker, opplever du en klarhet som gjør at nye ideer og innsikter kan lande. 20% av det du gjør skaper 80% av dine resultater. Lær å luke bort det som ikke gir deg det resultatet du ønsker og få MER TID, FRIHET  og OVERSKUDD

Modul 5 Handling gir forvandling

6 desember  09.00-16.00 Oslo

Handling gir forvandling. Men det er ikke all handling som gir den forvandlingen du ønsker. Når vi handler ut fra lave vibrasjoner er det mer av det som er en match til de lave vibrasjonene vi skaper. Tenk hvor fantastisk det vil være å lære å handle fra en høy vibrasjon som raskt gir deg de resultatene du ønsker deg. Hvis du føler at du møter mye motgang, hvis du føler at du skal jobbe mye for å få de resultatene du ønsker, så er det fordi du ikke har knekket handle fra rett vibrasjon koden. Livet blir enklere og business blir mye showere når du forstår når du skal handle og når du skal la være å handle

• Forstå hvorfor ikke all handling gir den forvandlingen du ønsker
• Når er det best å handle? Unngå den fatale feilen de fleste begår.
• Den mest avgjørende nøkkelen når det gjelder handling- hvis du misser den kan du oppleve å bli overveldet og handle uten å få de resultatene du ønsker deg

Modul 6 Mestre manifestering i din business

10 januar 09.00-16.00 Oslo

Det handler om DEG, det handler om ditt mindsett og din synlighet og lederrolle i ditt liv og din business.

Online Clubb med May-Bente Høiland-LodeJeg har hjulpet gründere som deg de siste 4 årene til økt omsetning, flere kunder (kundemagnet), få mer overskudd, frihet og til å drive business fra flow. Har du lyst å få mine snarveier og lære de samme redskapene og businessmodellene jeg har brukt for å gå fra 0 i omsetning til nå å drive en million business med frihet til å reise og gjøre det jeg liker aller best samtidig med at jeg inspirerer og løfter hundrevis av mennesker i samme slengen?
• Vi manifestere hele tiden. Lær å manifestere det du ønsker deg
• Oppdag hva det er som stopper deg og få hjelp til å luke det bort
• Den avgjørende manifesteringsnøkkelen som gir umiddelbar manifestasjon

Modul 7 Vi feirer dine resultater 

Online opptakMODUL 7 7 februar 09.00-16.00 Oslo

 • Vi feirer dine ville resultater
 • Slik sikrer du din fortsatte suksess
 • Lev godt av din business og fortsette å løfte dine resultater til nye høyder

Vi har vært gjennom 7 måneder og din business har virkelig fått seg et løft. Du har økt omsetningen din noe vanvittig, fått bedre tid og mer FRIHET. Du har en metode og noen verktøy som du kan bruke om og om igjen for å fortsette din vekst.Er du klar til å bli med på løftet og gjøre det å drive buisiness så spennende, givende, morsomt og lystbetont som mulig?

 Ja takk, jeg er klar til å ØKE MIN OMSETNING, FÅ MER FRIHET OG UTNYTTE MITT & BEDRIFTENS POTENSIALE  

«Galskap er å gjøre det samme om og om igjen og forvente et annet resultat” Albert Einstein

“May-Bente er den råeste jeg vet til å spotte akkurat der jeg står fast og på en rask og effektiv måte hjelpe meg videre. Hun har virkelig en unik gave. Enten hun coacher enkeltvis eller i gruppe, skjer det store og dype transformasjoner når hun er i gang. Etter min mening er hun i verdenstoppen på det hun gjør, ihvertfall Norges beste coach, slik jeg ser det” Hun har hjulpet meg til å forstå at det å drive bedrift er en hel vitenskap. Hun kan det til fingerspissene. Hun har en enorm kunnskap og det at hun selv har skapt resultater har motivert meg til gå for mål jeg ikke trodde var mulige i min bedrift”

“Jeg er så glad for May Bente`s hjelp. Jeg startet min bedrift fordi jeg gjerne ville hjelpe så mange som mulig, jeg ville holde kurs og foredrag. Jeg forstod fort at det å drive en bedrift handler om mer enn å holde kurs. Det å holde kurs er bare en liten del. I tillegg må vi vite noe om å tiltrekke kunder (jeg trodde de ville komme når jeg inviterte) May Bente har vært helt fantastisk å spotte hvor jeg selv har holdt meg tilbake. Hun har rett når hun sier at du er den viktigste faktoren i din bedrift. De fleste av oss styrer bedriften etter ubevisste tillærte begrensninger. Der er hun helt fantastisk til å se akkurat hvor hver enkelt holder seg tilbake. Ting jeg har strevd med i åresvis har blitt løst på kort tid under hennes skarpe blikk. Hun er virkelig den dyktigste jeg vet til å hjelpe oss videre når vi står fast. Jeg vet at jeg ikke hadde vært der og opplevd den suksess jeg gjør nå i min bedrift uten hennes hjelp”

 

Hva er Master Mind?“Jeg har drevet bedrift i flere tiår, men søkte hjelp hos May Bente fordi jeg opplevde at veksten i min bedrift stoppet. Jeg har 30 ansatte og istedet for å øke omsetningen begynte vi å streve og gå med underskudd. Vi klarte ikke lukke avtaler, og mistet en del gode folk. Hun hjalp meg å se at det ikke handler så mye om de ytre omstendighetene, hva som skjer i markedet, det handler om mitt mindsett. Det er alltid noen som lykkes selv i nedgangstider. Hun er helt rå på å hjelpe meg hver gang jeg står fast i utfodringer. Det koster virkelig mye å kverne rundt i utfordringer. Når jeg presentere utfordringen for May Bente hjelper hun meg raskt videre. Det er en helt vanvittig stor befrielse og gir stor gevinst til bedriften.”

 “Det er utrolig hva May-Bente kan få til. Etter endt kurs har livet mitt tatt en 180 graders snu i rett retning. Herlig å være i føresetet av mitt eget liv. Jeg har landet kontrakter og økt min omsetning med flere hundre tusen kroner”

 

Så spør deg selv

Har du råd til å la være?

Online Clubb med May-Bente Høiland-LodeSå spør deg selv…

 • Hva vil det være verdt for deg å få mer FRIHET? 
 • Hva vil det være verdt for deg å ha støtte, hjelp å oppbakking slik at de steg du har gir de resultater du ønsker?
 • Hva vil det være verdt for deg å få en strategi som kan doble din omsetning hvert år fremover og sikre en solid inntekt du kanleve godt av mens du har tid til det du ønsker? 

Uansett hva du drømmer om og lengter etter, så vit at du IKKE er alene

Det finnes mange gründere med drømmer, ønsker håp og lengsler. Det er fantastisk synes jeg. Det som er trist er å lese statistikken som forteller at 90% gir seg de første årene. Slik trenger det ikke være. Etter snart 10 år som selvstendig og etter å ha hatt forløp for selvstendige de siste 5 årene har jeg sett at den avgjørende faktoren er om man skaffer hjelp. Vi kunne endret denne statistikken om flere hadde søkt støtte, hjelp og fått mentoring på veien.

 

Derfor tilbyr jeg deg en plass på Master Mind

Slik at du kan få den støtte og hjelp du ønsker i ditt liv og din business

Vi trenger slik som deg, som er villige til å satse. Jeg vet hva det kan koste å virkelig satse, jeg har kjent på smerten det er å stå fast og ikke vite hva gjør jeg nå. Følelsen av å være overveldet og ikke vite hva som vil være det beste neste steget. Frykten for å ikke være god nok, frykten for å ikke klare det, frykten for å være synlig, frykten for ….. Du kjenner det nok. Min viktigste suksessfaktor er at jeg har vært villig til å hente hjelp hver gang jeg har stått fast. Hadde jeg ikke gjort det hadde jeg også gått inn som en del av statestikken

Så spørsmål til deg er vil du være en del av stastistikken, eller vil du få støtte, hjelp og mentoring til å løfte ditt liv og din business til et nytt nivå?

 

 

 

 

Tilbakemelding fra kursdeltakere:

Selvfølelse 6«Jeg valgte May-Bente for jeg kunne se at hun hadde manifestert noen resultater i sitt liv og sin business som jeg også kunne ønske meg. Hun kan virkelig sitt fag. Jeg er absolutt mektig imponert over kunnskapen, tydeligeheten og den unike evnen hun har til å lande stoffet i mine celler. Hun snakket meg ikke etter munnen, hun stiller spørsmål og utfordret på et nivå som gjør at ting endrer seg innenfra. Etter hver dag sammen skjer det endringer i meg som gjør at jeg går hjem og gjør endringer i min bedrift. Jeg vet ikke hva jeg skulle ha gjort uten denne hjelpen. Mitt liv, min business og min intjening har økt noe helt vanvittig etter at jeg har deltatt på Master Mind programmet 

 

.“Dette kurset er det beste jeg har prøvd. Mange kurs lover deg drømmebusinessen og så er du overlatt til deg selv. Her har jeg blitt ivaretatt og hjulpet på en måte som har gjort at både jeg og min bedrift har fått en solid vekst. May Bente er en av de beste mennesker til å virkelig landet ting i mitt system. Det at vi møtes en hel dag hver måned har vært avgjørende for min suksess. Faktisk har mine mål blitt så  fort realisert at jeg har måtte lage nye.

May Bente er super dyktig på business og kan virkelig sitt fag. Hun er knivskarp og går rett til kjernen av problemet og får meg ut av mineOnline Clubb med May-Bente Høiland-Lode utfordringer utrolig raskt. Ved hjelp av en høy tilstedeværelse og skarp intuisjon går hun direkte til sakens kjerne på en slik måte at det gir meg nye erkjennelser og a-ha opplevelser hver gang. Hun har en helt unik evne til å kombinere det indre landksap med jordnær praktisk viten på en måte som gir enorme resultater for meg som kursdeltaker. Jeg har deltatt på utallige kurser, men aldri oplevd en slik dyp transformasjon og store konkrete resultater som på dette kurset hos May Bente. Jeg er evig takknemlig for de store forandringene jeg opplever både privat og i min business.”

 

Ja, jeg vil ha spesial rabatten