Skru opp din INDRE LYKKETERMOSTAT

og fyll 2021 med mer overskudd, energi og LIVSGLEDE

Skru opp din INDRE LYKKETERMOSTAT
En fantastisk mulighet for deg som vil gjøre 2021 til et BEDRE år

NYTTÅRS RABATT NÅ!

[btnsx id=»47174″]

Er du klar for en ny start?
Gjør 2021 til et bedre år ved å lære deg 3 enkle tips til å skru opp din indre LYKKETERMOSTAT?
Ønsker du deg massivt mer lykke i ditt liv?
Så er det 3 ting du skal lære
 1. Tenker du at du er glad eller FØLER du det? Få mitt beste tips til å gå fra hodet til hjerte så din grunntilstand er GLEDE uanset hva som skjer i ditt liv.
 2. Forskning viser at vi har en indre lykketermostat som er relativt stabil gjennom hele livet hvis vi ikke gjør noe for å endre den. Jeg viser deg hvordan du kan skru opp for din indre lykketermostat og oppleve mer LIVSGLEDE i ditt liv
 3. Hvor stor del av dagen i gjennomsnitt er du på den øverste delen av følelsesskalaen? Jeg lærer dig hvordan du tapper inn i den øverste delen av følelsesskalaen og opplever den MAGIEN det gir det i ditt liv
Jeg har testet ut disse enkle tipsene på mine mange hundre kursdeltakere så jeg VET virker.
Er du klar til å bruke de spesielle tidene vi nå står i til å oppgradere ditt indre mindsett, slik at du kan FØLE glede og ikke bare tenke at du er glad?

NYTTÅRS RABATT NÅ!

[btnsx id=»47174″]

Tilbakemelding fra kursdeltakere:

«May Bente er en fantastisk kursholder som underviser på en helt unik måte. Hun deler raust av sine egne erfaring, og det gjør det lettere å forstå stoffet. Dessuten gir det motivasjon og inspirasjon til å klare å gjennomføre egne erfaringer. Hun har selvskapt noen fantastiske resultater, som absolutt ikke var opplagt. Hun har gjort det ved å bruke de redskapenen hun deler med oss. Det gjør det veldig praktisk og enkelt å følge hennes formel. Det hun kan er bare helt spesielt. Hun er bare rå på coaching underveis i gruppesamlingene. Helt klart en av norges beste coacher etter min mening»

Tusen takk for strålende kurs. Jeg anbefaler virkelig dette kurset med May Bente, for det hun har å lære videre er livsvisdom som hjelper mennesker å oppdage og bryte med negative tanker, mønster og skape positive endringer. Hun hjelper oss til å oppdage og «se» vårt eget potensiale og hjelper oss å heve bevissthetsnivået og bli mer av den vi egentlig er»

Online Clubb med May-Bente Høiland-Lode«Jeg er virkelig imponert over hvordan mitt liv totalt har endret seg i løpet av dette kurset. Hun er en av de beste mennesker til å virkelig landet ting i mitt system. Måten hun har bygget opp kurset på med videoer øvelser og oppgaver gjør at stoffet lander i cellene og teori blir til virkelighet. Målene mine ble så fort realisert at jeg måtte lage nye. May Bente kan virkelig noe magisk. Hun er knivskarp og tar spiritualiteten ned på et nivå som gjør at alle kan heng med. Det er ingen juhu eller engler og krystaller, men jordnær praktisk viten som gir enorme resultater. Jeg har deltatt på utallige kurser, men aldri oplevd en slik dyp transformasjon som på dette kurset hos May Bente. Jeg er evig takknemlig for de store forandringene jeg opplever både privat og i min business.»

 

CMU Modul 7 bilde“Tusen takk for disse fantastiske videoene. Jeg fikk høneskinn og ble virkelig truffet av det du sa. Jeg fikk mange a ha opplevelser og har virkelig oppdaget hvor enkelt det er å gjøre forandringer. Jeg har ryddet ut i så mange ubevisste overbevisninger og mønster og det gir magiske resutalte. Jeg har trodd at det var vanskelig og krevde mye av meg. Jeg har nå fått en formel som virker og jeg bruker den om og om igjen. Det er fantastiske de resultatene som har landet.

Hverdagen min har endret seg. Jeg venter ikke lenger på at andre eller at omstendighetene skal forandre seg. Du har vist meg hvordan jeg kan ta skjeen I egen hand og selv skape de forandringene jeg ønsker. Tusen takk igjen for at du gir meg snarveiene I disse videoene. De har forandret mitt liv.”

 

«Jeg har virkelig hatt et stort utbytte av å delta på dette kurset. Privat har både mann og barn gitt tilbakemelding på at det er en annen ro i heimen med betydelig mindre krangling. På jobben har jeg også fått mye bedre tilbakemeldinger og nå våger jeg å snakke høyt i større forsamlinger. May Bente er en fantastisk kursholder. Et så kunnskapsrikt, inspirerende og motiverende mennesker kan en lete lenge etter. Jeg har gledet meg til hver eneste modul og alltid fått ny energi og pågangsmot. Jeg anbefaler derfor dette kurset til alle for jeg har lært så utrolig mye og ønsker veldig at andre kan få del i den samme innsikten som jeg har fått»

Onlinekurset «Skru opp din INDRE LYKKETERMOSTAT og gjør 2021 til et bedre år»  består av:

6 Moduler hvor du guides gjennom en modul i uken i 6 uker. Hver uke får du tilgang til en ny modul med 3 dyptgående og virkelig transformerende videoer

 • Modul 1 Tirsdag 19 januar– består av 3 læringsvideoer hvor vi avslører det viktigste du trenger å gjøre 2020 til ditt beste år. Du lærer å rydde ut i de ubevisste programmeringene og begrensningen som stopper din flow og hindrer ønskene og drømmene fra å lande
 • Modul 2 Tirsdag 26 januar- Få klarhet i hva det er du ønsker deg. Hva vil du fylle 2021 med? For å kunne fylle året med det du ønsker deg, skape et godt indre klime, trenger du å få klarhet i hva det er du ønsker deg. Her avslører vi hva de fleste gjør feil og hvordan du kan sikre deg at du ikke gjør den feilen og viser deg hva du skal gjøre i stedet. 
 • Modul 3 Tirsdag  2 februar- Kanskje har du noen ønsker og drømmer du lengter etter å realisere. Her ser vi på hvorfor du ikke allerede har realisert det du ønsker deg, hva som stopper deg og hvordan du kan bryte gjennom begrensningene og fylle 2021 med det du ønsker deg 
 • Modul 4 Tirsdag 9 februar – Handling gir forvandling. Forstå når du skal handle og når du skal la være å  handle. Hvis du handler med indre begrensninger og et lavt innstilt lykketermometer, vil det kreve mye avdeg og ofte forsvinne før du rekker å føle gleden og å oppnå det du ønsker deg
 • Modul 5 Tirsdag 16 beburar -Hev din indre lykketermostat- den store hemmeligheten bak manifesteringen som trengs for at resultate skal lande i ditt fysiske unvers
 • Modul 6 Tirsdag 23 februar– Slik setter du en stopper for dine begrensninger

 

I tillegg får du:

 • Facebook Gruppe 24/7 som alltid er åpen og hvor du kan stille dine spørsmål hvis du står fast eller det er noe du lurer på og får svar og hjelp til å gjøre 2021 til et bedre år
 • E-bok på ca 50 sider med inspiasjon, øvelser og oppgaver som gir dype indre forandringer og rydder ut i det som stopper deg

 

3 Bonuser

 • Onlinekurset: Får det som du vil ha det
 • 3 Q and A webinar hvor du kan stille spørsmål og få svar på akkurat det du trenger underveis
 • 3 meditasjonsvideoer som hjelper deg å skape rom for at ønskene og drømmene kan lande

 

Prisen på alt dette er 23.000kr

 • 6 modulers ONLINEKURS (Verdi 10.000 kr)
 • BONUS: 3 meditasjonsvideoer   (Verdi 3.000kr)
 • BONUS: Q and A videoer og svar hvor du får coaching på dine utfordringer underveis (Verdi 3.000 kr)
 • Lukket facebook gruppe hvor du kan stille spørsmål hver dag om du vil og få svar på dine utfordringer underveis (Verdi 3000kr)
 • Onlinekurset : Få det som du vil ha det (verdi 2000 kr)

Til sammen blir det en total verdi på onlinekurset «Hev din INDRE LYKKETERMOSTAT og gjør 2021 til et bedre år»  (Verdi 23.00kr)

Du får det fantastiske, unike og geniale onlinekurset nå til under halv pris kun 11.000kr

 

NB! Akkurat nå får du NYTTÅRSTILDBUD  kun 5.500 

Er det mulig å dele opp betalingen?
Ja, det er mulig å dele opp i rater. Da betaler du enten

a) Hele summen 10.400kr Akkurat nå kun 5.500 kr  

eller

b) Delbetaling 1950 kr x 4 eller  NYTTÅRS RABATT nå 1450 kr x 4 her:

c) Delbetaling 950 kr x 8 eller  NYTTÅRS RABATT nå 750 kr x 8 her:

 

Vil du bli en av gjengen som lærer å heve sin indre lykketermostat og gjør 2021 til et bedre år?

 

Du risikerer ingenting ved å sikre din plass. Vi vil så gjerne gi deg mulighet til å gjøre 2021 til et bedre år og gir deg derfor 14 dagers pengene tilbakegaranti. Du akn trygt sikre deg din plass i dag, for du risikerer ingenting.

NYTTÅRS  TILBUD- NÅ KUN 5500 kr 

Mulighet for delbetaling 1450 kr x 4

Eller 750kr  x 8

[btnsx id=»47174″]

Her er  noen av tilbakemeldingene fra tidligere deltakere 

«Jeg har blitt tryggere på meg selv, tar bedre vare på meg selv fordi jeg har lært å sette grenser og bli tydeligere på en god måte. Dette har gjort at jeg har fått mye bedre relasjoner til min familie. Jeg har også fått det bedre med meg selv, fått bedre selvfølelse og en deilig indre ro. Det har vært fantastisk å ha May Bente som kursleder. Hun er utrolig god til å lære videre, hun har en utrolig glød og iver som inspirerer og har lært meg veldig mye om meg selv.»

 

«Jeg har opplevd å få bli mer respektert av de rundt meg og får mer omsorg av mannen min. Jeg har blitt bedre til å ta vare på meg selv, blitt tydeligere, mer entusiastisk og roligere. May-Bente er veldig dyktig og jeg har glede meg til hver modul. Jeg lærer alltid noe nytt.»

 

«Jeg har blitt mer tydelig, mer leken og glad. Jeg våger mer og får tilbakemeldinger på at jeg virker tryggere og annerledes. Jeg har fått større selvfølelse, våger å stå i meg selv og så har jeg fått mer frem kreativiteten min. May Bente er svært dyktig, viser stor integritet, hun er troverdig og veldig positiv.»

 

«Jeg har blitt mer glad, mindre irritert og har fått mye  forhold til min datter. Det har også skjedd positive ringvirkninger på jobben. Jeg har virkelig fått mange a-ha opplevelser og lært å ta vare på meg selv og si nei oftere. Jeg vil virkelig anbefale dette kurset, det har endret mitt liv. May Bente  er en stor inspirasjon, hun deler raust av sin kunnskap og gjør at stoffet lander inn i cellene på en ny måte som gjør at forandringen skjer stille og rolig, neste  av seg selv»

NYTTÅRS RABATT NÅ!  [btnsx id=»47174″] 

Hvis du vil ha noen andre resultat så må du gjøre noe annet 

«Galskap er å fortsette å gjøre det samme om og om igjen og forvente et annet resultat« sa Albert Einstein

Han sa også at «Energi er alt, og det er alt som er. Når vi matcher frekvensen til den realiteten vi ønsker kan vi ikke annet enn å få den realiteten. Det kan ikke være på noen annen måte»

Når vi ønsker noen andre resultater trenger vi å gjøre noen endringer. Men dersom vi handler og gjør endringer uten å heve vår indre følesesmessige vibrasjon vil vi fortsette å skape resultater med samme vibrasjon. På den måten er endring først og fremst en indre prosess. En indre bevissthgjøring på hvor du holder deg selv tilbake, hva det er i deg som gjør at du fortsetter å skape de resultatene du ikke er fornøyd med og hvordan du kan heve din følelsesmessige vibrasjon slik at du skaper mer av det du ønsker deg.

 

Hvordan skal ditt 2021 være, hva vil du har mer/mindre av i det kommende året? 

modul3

Er det å

 • være trygg i deg selv
 • vil du skrive en bok?
 • finne ut av hva du ønsker med livet ditt
 • endre karriere?
 • starte for deg selv?
 • reise jorden rundt
 • få ny glød i forholdet
 • få et bedre forhold til tenåringer
 • føle deg god nokå våge å være den du egentlig er
 • vokse din business
 • gå for drømmen din

Vet du hva? Uansett hva drømmen din er så er det noe som ligger i veien for realisering av drømmen din, hvis ikke hadde du gjort det for lenge siden. På onlinekurset «Skru opp din indre lykketermostat og gjør 2021 til et bedre år» hjelper vi deg å fjerne disse ofte ubevisste blokkerningen slik at du også kan oppleve at din ønsker og drømmer blir til virkelighet.

NYTTÅRS RABATT NÅ!  [btnsx id=»47174″]

Dato og organisering 

MODUL 1 Tirsdag 19 januar 2021

gratis5

TEMA: HEV DIN INDRE LYKKETERMOSTAT – MINDSETT DETOX Detox og fjern de tankene som ikke gir de resultatene du ønsker deg 

Allerede i første modul starter opprydningsarbeidet og vi fjerne de tankemønstrene og begrensende overbevisningenesomgjør at du ikke skaper de resultatene du ønsker og hever  DIN INDRE LYKKETERMOSTAT. Det er som regel ubevisste tankemønster og begrensninger som du ikke er klar over. Hvordan kan du vite om du har slike ubevisste begrensninger og tankemønster? Det kan du vite hvis du har noen resultater i ditt liv som du ikke er fornøyd med. Vi sørger for å gjøre ditt mindsett klar for å skape rom for mer av det du ønsker deg i 2021. Hvis du har noen ønsker og drømmer som du ikke har manifestert enda. Da har du tanker og følelser somvibrerer i utakt med ditt ønsker. Grunnen er å finne i de ubevisste tankemønstrene som utgjør 90% av våre tanker. De tankene vi tenker gir følelser, så her handler det om å detoxe og gi slipp på de tankene som ikke gir de resultatene du ønsker deg.

MODUL 2 Tirsdag 26.januar 2021

TEMA: FÅ KLARHET I HVA DET ER DU ØNSKER DEG

Det kan godt være du vet hva du ønsker deg, eller er det bare slik at du vet at dette ønsker jeg meg ikke? Hvis ditt ønske ikke har landet eller du føler at du ikke er helt fornøyd selv om du har «alt»,  så kan en av grunnene være at du ikke har vært klar på hva det er du ønsker deg. Mange er mer opptatt av hva det er de ikke ønsker seg og fokusere på det eller klager, kritiserer eller kommer med unnskyldnigner for hvorfor de ikke har det de ønsker seg. Det er faktisk mer normalt enn du kanskje tror. De fleste gjør det mer eller mindre ubevisst. Det som er synd med en slik tankeganger at det skaper mer av detdu ikke ønsker deg.

Så begynn å legge merke til om det hender at du kritiserer, klager eller kommer med unnskyldningen enten verbalt eller i tankene dine? Hvis du merker kritikk tanker (jeg burde ikke gjøre det, hvorfor sa jeg det, han burde ta seg sammen, hvorfor har hun den teite hatten osv), da bruker du tankekapasiteten din MOT DEG SELV. Du jobber mot dine egne ønsker.

Tenk for en forskjell det vil gjøre for det å komme ut av en slik offertankegang og i stedet bruke din energi på å begynne å realisere dine ønsker? Modul 2 er spesialdesiget både med videoer og øvelser til å hjelpe deg å gi slipp på offertankegangen og få klarhet i hva det er du øsnker deg.

 

MODUL 3. Tirsdag 2 februar 2021

gratis1TEMA: VÆR SPESIFIKK- SE DET FOR DEG 
Vi skaper hele tiden. Noen er opptatt av å bekymre seg for fremtiden hva som kan skje eller de prøver å kontrollere seg til resultatene. Andre har mange historier om hvorfor ting ikke er mulig for dem på grunn av ting som har skjedd i fortiden. I denne modulen hjelper vi deg inn i øyeblikket. Det eneste stedet vi noen sinne kan være i. Vi kan bruke tankene til å tenke på noe som kommer i fremtiden eller noe som har skjedd i fortiden, men øyeblikket her og nå er det eneste som finnes.

Så for å virkelig lære å bruke din mentale tryllestav for å skape det du ønsker deg, så handler om å være tilstede i øyeblikket. Her er det så lett å gå seg bort. Du kan sitte i åresvis å se for deg og visualisere det du ønsker deg hvis du mister den viktige lærinen i denne modulen. Det du lærer i denne modulen er knivskarpt avslipt og akkurat det som skal til for at du skal kunne skape de resultatene du ønsker deg.

 

bonus4MODUL 4. Tirsdag 9 februar 2021

POSITIVE FORVENTNINGER – bruk kraften i forventningene til å HEVE din INDRE LYKKETERMOSTAT og gjøre 2021 til et bedre år. Forvetningene våre er som selvoppfyllende profetier. Det har en tendens til å skje det vi forventer på godt og vondt. Hvis du har positive forvetninger og tror at dette kan jeg få til så får du det til. Hvis du har negative forvetninger og tviler på at du kan få det til, så vil det være din selvoppfyllende profeti. Derfor lærer du i denne modulen å bruke positive forventninger. Det er ulike koder og elementer som er avgjørende for å skape de resultatene du ønsker deg.

 

MODUL 5. T1rsdag 16 februar 2021

TEMA: HANDLING GIR FORVANDLING

bonus6Vi handler ut fra de tanker vi tenker og det vi føler i øyeblikket. Når vi hever vår INDRE LYKKETERMOSTAT og handler fra en høy vibrasjon (høyt på følelsesskalaen ) så gir det et resultat. Når vi handler ut fra en lav virbasjon gir det et annet resultat. Alt er vibrasjon. Så i denne modulen lærer du å mestre vibrasjone bak, slik at du kan handle fra en høy vibrasjon og skape de resultatene du ønsker (og ikke alt du ikke ønsker). Fra det punktet du mestrerer vibrasjonen blir manifestering lett.

 

 

 

MODUL 6. Tirsdag 23 februar 2021

bonus7

TEMA: Vi sikrer at oppskriften og formelen blir en del av deg

Du manifestere hele tiden. Her ser vi på det du allerede har manifestert i ditt liv. Er du fornøyd med det eller ønsker du andre resultat. Vi ser på dine suksesser, feirer det du har manifestert og hjelper deg til hvordan du kan fortsette å skape samme positive resultat også i fremtiden.
For formelen virker hver gang. Når du først har fått landet den i dine celler kan du bruke den om og om igjen hele livet.  Hvis du drømmer om kjærlige relasjoner, god helse og mot og styrke til å gå for dine drømmer og ønsker så får du her en genial prosess og en oppskrift som virker.

 

 

Hvordan gjør vi det?

Online opptakUndervisningen foregår i løpet av 6 moduler.

Du får tilsendt en ny modul i 6 uker. Hver Modul består av 3 transformerende undervisningsvideoer med tilhørende oppgaver og øvelser som går dypt inn i din underbevissthet og skaper endringer i tankemønster og dine tillærte overbevisninger.

Undervisningen er spesialtilpasset på en måte som gjør at det du lærer lander i dine celler. Du kan laste ned og se videoene når det passer deg. Tidligere deltakere ser videoene om og om igjen, fordi det som formidles lander på nye nivåer hver gang. Det du lærer gjennom videoene er ikke bare noe du forstår med hodet, det lander i dine celler. Definisjonen på læring er en relativt varig atferdsendring, så en læring hvor du forstår prisippene hjelper lite hvis det ikke skaper en indre forandring i ditt system. Det gjør disse videoene og e-boken.

 

Kolonne-3E-bok med tilhørende oppgaver

Du får i tillegg en grundig e-bok med tilpassede øvelser og oppgaver som hjelper deg å ta arbeidshansker på og grave på de rette steder. Det nytter ikke å bare tro at du forstår, for at det skal skje en endring trenger du å gjøre noe annet. Men det er ikke likegyldig hva du gjør. Her får du vite hvilke handlinger som hjelper deg å luke bort det som stopper deg (det som har stoppet deg i åresvis fra å være, gjøre og ha det livet du ønsker)

 

Hva er Master Mind?3 Q og A session 

Min oppgave er å legge tilrette for din forandring og gi deg en steg for steg oppskrift du kan følge. Vi har Q&A sessioner underveis hvor du får mulighet til å stille spørsmål hvis du opplever å stå fast. Det er du selv som gjør forandringene, jeg er din støttespiller gjennon transformasjonen fra den tror du er til den du egentlig er. Uansett hva du opplever å stå fasti kan du stille spørsmål som jeg varer live på. Jeg coacher deg på en måte som går dypt og hjelper deg å se hvor du stopper deg selv slik at du raskt er videre.

 

MasterMind 2015Lukket facebookgruppe

Du blir en del av en lukket facebook gruppe hvor du daglig kan sjekke inn og stille spørsmål og få hjelp i din prosess. Det er super viktig å kunne stille spørsmål når du står fast og ikke minst er det stor læring av å lese de andre deltakernes erkjennelser, spørsmål og de svar jeg gir til dem. Du vil oppleve at mye lander for deg bare ved å lese og være aktiv inne på denne gruppen.

 

Tidligere deltakere sier at:
«Jeg har konkret fått oppfylt mitt ønske om
– turer med familien
– ny bil
– sunnere og sterkere selvbilde
– lønnsforhøyelser
– mitt første onlinekurs
”May Bente er fantastisk dyktig. Jeg er veldig takknemlig for å kunne lære av en så varm omsorgsfull og inspirerende kvinner. Hun får de varmeste anbefalinger
” Jeg er virkelig imponert over hvordan mitt liv totalt har endret seg i løpet av dette kurset. Hun er en av de beste mennesker til å virkelig landet ting i mitt system. Måten hun har bygget opp kurset på med videoer øvelser og oppgaver gjør at stoffet lander i cellene og teori blir til virkelighet.
Målene mine ble så fort realisert at jeg måtte lage nye. May Bente kan virkelig noe magisk. Hun er knivskarp og tar spiritualiteten ned på et nivå som gjør at alle kan heng med.
Det er ingen juhu eller engler og krystaller, men jordnær praktisk viten som gir enorme resultater. Jeg har deltatt på utallige kurser, men aldri oplevd en slik dyp transformasjon som på dette kurset hos May Bente. Jeg er evig takknemlig for de store forandringene jeg opplever både privat og i min business.»
 Hverdagen min har endret seg. Jeg venter ikke lenger på at andre eller at omstendighetene skal forandre seg. Du har vist meg hvordan jeg kan ta skjeen I egen hand og selv skape de forandringene jeg ønsker. Tusen takk igjen for at du gir meg snarveiene I disse videoene. De har forandret mitt liv.”
Er det din tur nå? I såfall kan du sikre deg dette fantastiske dyptgående kurset onlinekurset til halv pris her:

NYTTÅRS RABATT NÅ! [btnsx id=»47174″]

 

 

Du risikerer ingenting ved å sikre din plass. Vi vil så gjerne gi deg mulighet til å gjøre 2021 til et bedre år for deg og in familie og gir deg derfor 14 dagers pengene tilbakegaranti. Du kan trygt sikre deg din plass i dag, for du risikerer ingenting.

Så hvis du er klar for å HEVE din INDRE LYKKETERMOSTAT og gjøre 2021 til et bedre år, har du muligheten til å sikre deg støtte og hjelp til det her: 

NYTTÅRS RABATT NÅ!  [btnsx id=»47174″] 

 

BONUS 1 Onlinekurset «Få det som du vil ha det» (Verdi 2030 kr) 

Online kuset Få det som du vil ha det er bygget opp med 3 herlige moduler som hver I sær fokuserer på ulike deler av prosessen med å realisere ønsker og drømmer.

MODUL 1 Slik kan du realisere dine ønsker
Happy(Minikurs og undervisning på video med varighet på tilsammen 40 minutter)

 • Du får formelen til å realisere alle dine ønsker små og store.
 • Du lærer en enkel måte å få klarhet i hva det egentlig er du ønsker deg.
 • Egentlig er det lett å realisere ønsker, du lære å fjerne tvil og får enkle tips til hvordan du kan komme ut fra kav og strev mentaliteten og over i tillatelsesmodus.
 • Det vi fokuserer på blir det mer av. Lær hvordan du kan fokusere på det du vil ha mer av.
 • Du får enkel oppgaver du kan laste ned.

MODUL 2 Snarveien fra der du er nå til der du ønsker å være
Stressmestring(Minikurs og undervisning på video med varighet på tilsammen ca 30 minutter)

 • Du får innsikt i hvor er du nå og lærer å bryte gjennom hindringer eller det som eventuelt stopper deg.
 • Du lærer å bruke livshjulet for å få en oversikt over hvordan det star til i livet ditt akkurat nå.
 • Lær en enkel formel å sette gode mål, som virker som en magnet, slik at du trekkes mot det du ønsker deg.
 • Få 7 enkle snarveier med enkle øvelser til å komme fra der du er til der du ønsker å være.
 • Få hemmeligheten til å realisere ønsket raskere enn du trodde var mulig.

MODUL 3 Oppdag hva det er som begrenser deg og få 5 enkle tips til å endre dine begrensende overbevisninger 
Happy(Minikurs og undervisning på video med en varighet på ca 30 minutter)

 • Forstå hva det er som hindrer deg i å leve det livet du ønsker akkurat nå.
 • Oppdag dine overbevisning er og forstå hvordan overbevisningene styrer ditt liv.
 • Få 5 enkle tips til å endre dine begrensende overbevisninger.
 • Lær hvordan du kan erstatte de overbevisningene som ikke gir deg det du ønsker deg med positive overbevisninger som støtter deg i å skape det livet du ønsker deg.

 

 

BONUS 2 Onlinekurset: Hva er forandring og hvordan kan du skape den forandringen du ønsker og drømmer om uten å sabotere deg selv?  

grunder5Få onlinekurset som avslører det du ikke visste om forandring. Lær hvordan du kan skape den forandringen du ønsker og drømmer om uten å sabotere deg selv

Du får 4 enkle men effektive steg til å skape forandring

Du får alt dette: Flere pluss dager

 • 6 online workshopper med inspirerende videoer, læring og steg for steg oppskrifter Verdi 11.000 kr
 • Q & A gruppecoachinger Verdi 3000 kr
 • Tilgang til et ekslusivt online forum  Verdi 3000 kr
 • Bonuser Verdi 5000 kr
 • Mulighet til å stille spørsmål og få svar underveis 2000 kr
 • Et supert nettverk

Prisen til sammen for alt dette har en verdi på  24.000 kr

 NYTTÅRS  TILBUD- NÅ KUN 5500 kr 

Mulighet for delbetaling 1450 kr x 4

Eller 750kr  x 8

[btnsx id=»47174″]

 

 

Du risikerer ingenting ved å sikre din plass. Vi vil så gjerne gi deg mulighet til å heve din INDRE LYKKETERMOSTAT og gjøre 2021 til et bedre  år og gir deg derfor 14 dagers pengene tilbakegaranti. Du akn trygt sikre deg din plass i dag, for du risikerer ingenting.

Hvis du kan si ja til en av disse er dette kurset for deg. 

 [btnsx id=»47174″]

 «Tusen takk May-Bente, dette kurset gir meg akkurat de verktøyene jeg har manglet for å komme videre. Jeg har visst at vi skaper vår egen virkelighet og at tankene skaper mine resultat, men ikke funnet ut av hva som likevel gjorde at jeg ikke klarte å skape det jeg ønsker meg. Jeg følte det var noe galt med meg, noe jeg ikke hadde forstått at jeg gjorde noe feil.

Det jeg har forstått, takket være disse fantastiske videoene og læringen du deler med oss her at det er det jo ikke. Jeg har gjort en stor oppdagelse allerede her i første modul. Det er ikke noe jeg har gjort feil, men jeg har hatt noen ubevisste tankemønster. Og de har virkelig vært ubeivsste og tusen takk for dette kurset og denne gruppen, uten denne støtten hadde jeg aldri funnet frem til den dype indre overbevisningen om jeg jeg ikke fortjener å ha det jeg ønsker meg, at det kan være farlig.

Det er helt utrolig å oppdage at jeg har gått rundt med denne overbevisningen uten å vite det. Det er helt vilt hvor mye den har stoppet meg og hvor frigjørende det er å oppdage den og gi slipp på den. Det har endret hele mitt verdensbilde og gjort at jeg har kommet inn et et helt annet flow hvor ting begynner å lande allerede.

Jeg er så takknemlig. Dette kurset gir meg akkurat de riktige verktøyene! Skjemaene og forklaringene er så enkle og klare at hode og kropp henger med. Livet er faktisk magisk om dagen. Gleder meg til fortsettelsen.»

 

[btnsx id=»47174″]

 

 

Hvem er jeg? Jeg
 • har skapt meg en jobb med frihet til å jobbe hvor jeg vil
 • har de siste 10 årene reist verden rundt alene, med familien og gode venner og besøkt 50 land og 4 verdensdeler
 • er forfatter av «Lykkekoden» og «SMART for livet» (begge utgitt på Cappelen Damm)
 • har grunnlagt min egen Coach Mentor Utdannelse og utdannet 10 kull egne coacher
 • er blitt intervjuet i alle ukeblader, VG, Dagbladet, aviser, Radio og TV
 • har kjøpe hytte på Sørlandet, bil, utallige ting som jeg tidligere bare drømte om
 • har fått mulighet til å jobbe hjemmefra mens jentene gikk gjennom ungdomstiden og nå har blitt/er i ferd med å bli voksne (de er 17,20,23 år)
 • grunnlagt SMART akademiet for å hjelpe ungdommer og de som jobber med ungdommer å skape robuste ungdommer med tro på seg selv og en forståelse for at det er måten vi tenker om det som skjer som skaper livsopplevelsen (growt mindsett)
 • har 8 års universitetsutdannelse med hovedfag i pedagogikk og master oppgave om motivasjon
 • grunder av egen bedrift som jeg har levd godt av siden 2008
 • har kurs og foredrag rundt om i hele Norge og  Europa
Mange sier til meg, ja men det er lett for deg. Når jeg spør hvorfor, svarer de du har jo drømme jobben, du reiser hvor du vil og har tid og mulighet til å gjøre det du ønsker deg. Det er jo ikke slik at jobben min fantes da jeg startet opp. Den har jeg skapt underveis. Det er ikke slik at jeg ikke har møtt utfordringer og problem i livet mitt. Det var en tid da jeg vasset i utfordringer og problem. SÅ de som sier «det er lett for deg, har virkelig ikke har peiling.
De vet ikke at det hele startet i en krisesituasjon hvor mitt liv og hele vår livssituasjon var mørk vanskelig og kunne virke håpløs. Det var en ekstremt vanskelig tid, men det er nettopp denne erfaringen som gjør at jeg vet at til og med det som kan virke umulig kan være mulig. Det er min evne til å søke løsninger som førte meg ut i verden, hvor jeg lærte av de beste coachene og mentorene og tok med meg tilbake til Norge og Jæren det jeg lærte og begynte å integrere det i mitt liv. Gradvis begynte livet mitt og endre seg. De rundt meg ble nysgjerrige og begynte å spør om jeg kunne lære det jeg hadde lært til dem. Resultatet ble Lykkekoden (Cappelen Damm) og en rekke kurs, utdanning og foredrag.
De som deltar på mine kurs får de samme resultatene. De starter bedrifter, de våger å satse på drømmene sine, de sier de får et nytt liv og de gjør de utroligste ting. De sier det er fordi jeg tror  på de, fordi jeg deler raust av min kunnskap, utfordrer dem og kjærlig viser dem veien.
Nå vil jeg vise deg veien. Du kan oppleve akkurat de samme resultatene som mine tidligere deltakere
De forteller at de
✅ i løpet av den første uken fikk inn 200.000 kr penger og gaver har landet på magisk vis
✅ fra å ha store problemer i relasjoner til å oppleve NY GLØD i ekteskap
✅ endelig realisert drømmen om å reise til Thailand med hele familien
✅ gått fra en stresset hverdag, til å oppleve INDRE RO og blitt tryggere på seg selv
✅ hatt utfordringer og stress og kav i familien, og opplevd å manifestere en helt annen ro og harmoni og kjærlig tone
✅ følt at de har stagnert i sin business og i løpet av kurset tatt nye løft og steg i retning av mer suksess og overskudd
✅ at de endelig har gjort ferdig sitt bokprosjekt
✅ forteller at de holdt på å gå på veggen før kurset, og har opplevd i løpet av kurset å få «et nytt liv”

 

 

 

Flere tilbakemeldinger:

«Dette kurset har lær meg alt jeg trenger for å få det som jeg vil ha det. Tusen takk for at du deler dette. Terningskast 6! Det du deler i dette kurset er bare helt fantastisk. Jeg har fått redskaper og verktøy som har gitt meg magiske resultater i mitt liv.»

«For en gavepakning detter er. De enkle stegene har hjulpet meg til å skape de forandringene jeg ønsket meg. Tusen takk.»

«Det du kan er virkelig unikt. Du gir redskaper som transformerer. Disse videoene har hjulpet meg å finne frem til hva det egentlig er jeg ønsker meg. Det har vært en spennende prosess som har hjulpet meg å realisere mine ønsker i stor skala. Det første ønsket landet allerede dagen etter. De redskapene du deler i dette kurset hjelper meg å sette fokus på det som er viktig for meg og gir meg oppskriften steg for steg til å realisere mine ønsker og drømmer. Jeg er så glad for at jeg fant deg og dette onlinekurset. Det har løfte meg og min hverdag til et helt nytt nivå.»

«For en deilig reise dette kurset har vært. Livet mitt har blitt totalt forandret ved at jeg selv har lært meg å definere for meg selv hva det er jeg ønsker, hva som er viktig for meg og hvorfor. Jeg har lenge vært som en båt som hvor andre har stått med roret. Nå har jeg intakt roret selv og styrer livet mitt dit jeg ønsker. Det føles som magi. Tusen hjertelig takk for deg og disse verktøyene og redskapene.»

«Jeg er så takknemlig for den fantastiske formelen og de smarte redskapene jeg har lært på dette onlinekurset. Jeg bruker dem til å gjøre endringer inni meg selv og rundt meg hele tiden. Det som er så fint er at jeg kan se videoene om og om igjen og hver gang lander det på nye nivåer. Det kan virke som om jeg ikke har sett videoen før, fordi når jeg ser den igjen hører jeg noe nytt. Det er fordi jeg er på et nytt nivå. Så tusen takk for dette fantastiske kurset som har hjulpet meg og mitt liv opp på et helt nytt nivå. Livet ser annerledes ut. Jeg har redskap og verktøy til å skape det livet jeg ønsker å leve og resultatet er magisk.»

«Jeg har fått fantastiske redskaper til å skape det livet jeg ønsker. Før kunne jeg stå fast i utfordringer og problem og ønsket virkelig at noen kunne kommet å redde meg. Det har du på mange måter gjort med dette kurset. Du har gitt meg verktøy til å hjelpe meg selv. Verktøyene er bare fantastiske og jeg bruke dem om og om igjen. Nå vet jeg at jeg ikke trenger å stå fast i utfordringer og problem. Jeg har fått magiske verktøy til å skape den forandringen jeg ønsker når jeg ønsker.»

«Tusen takk for dette supre online kuser. Det har gitt livet mitt en helt annen dimensjon. Jeg er sterke, tydeligere og har MYE bedre tro på meg selv. Jeg vet at jeg kan det jeg vil. Jeg bruker formelen for å få det som jeg ønsker det daglig og er så glad for at du gjorde meg oppmerksom på alle de måter jeg holder meg tilbake på og ikke minst at du gav meg redskaper til å skape nye og mer nærende resultater i mitt liv. Jeg vil  alltid være takknemlig for alt jeg har lært på dette onlinekurset. Det har gitt meg et nytt liv.»

 

 

Setter du deg selv og ditt liv på vent? 

Kolonne 2Hvor viktig er det for deg å levet ditt liv? Det livet du egentlig ønsker deg?  Er det noe du vil utsette enda en stund eller er det noe du gjerne vil realisere NÅ! Uansett hva du drømmer om handler det om å beslutte seg. Du vil fortsette å møte utfordringer og problem og livet vil komme i veien, unnskydningene stø vil stå i kø frem til du bestemmer deg.

Spør deg selv, er jeg villig til å fortsette å prøve å realisere mine ønsker og drømmer eller vil jeg være med på et opplegg som virker. Eller kanskje er du redd for å realisere dine drømmer? For hvem er du da? Det er det som er den støreste frykten, vi er redd for hvem vi er når ønsket er realisert. For det er en annen person enn det vi er nå. Jeg er en annen person nå enn før jeg var forfatter, jeg er en annen person nå enn før jeg drev egen business, jeg er en annen person nå enn før jeg hadde hytte på sørlandet, jeg er en annen person nå enn før jeg hadde 80-90 fighter i året.

De fleste av oss er redd for forandringsprosessen. Det er her vi trenger hjelp. Vi trenger hjelp for å rydde ut i begrensninger. De begrensende tankene og mønstrene viser som som unnskyldninger.

 • det passer ikke nå
 • jeg kan klare det selv
 • jeg har ikke råd
 • jeg har ikke tid
 • tenk hvis jeg ikke får det til
 • osv.

Det eneste unnskyldningene dine gjør er å holde deg der du er nå. Hvis du har bestemt deg er det ingen av dine unnskyldninger som kan få deg fra å realisere det du drømmer om.

Handling gir forvandling. Hvis vi fortsetter å gjøre de samme tingene som vi alltid har gjort så fortsetter vi å få de samme resultatene. Er du klar til noen nye resultater i ditt liv. Er det på tide at du også kan leve det livet du drømmer om. Hvis du drømmer om kjærlige relasjoner, god helse og mot og styrke til å gå for dine drømmer og ønsker så får du her en genial prosess og en oppskrift som virker.

 

12 samlinger

Det er ditt valg

Hvordan er livet ditt om et fra nå? Hvordan er livet ditt 10 år fra nå hvis det fortsetter som nå? Hvordan er dine relasjoner? Hvordan er det med dine drømmer? Hvordan er din økonomi?  Visste du at en av de tingene døende mennesker angrer mest på er at de ikke våget å gå for sine drømmer men istedet satte livet på vent og at det var for sent   

 [btnsx id=»47174″]NYTTÅRS RABATT NÅ!  

NB! 14-dagers angrerett

Jeg er så sikker på at du blir fornøyd med kurset. Derfor får du 14 dagers angrerett. Gir du beskjed innen 14 dager gir jeg deg pengene tilbake.