ESSENTIAL OILS- vil du bli med på mitt doTERRA eventyr?

Jeg har det siste året brukt oljene fra doTERRA og klarer ikke lenger skjule min begeistring. Hver måned det siste året har det vært en fest å få de ulike oljer lever på postkontoret. Nå går det ikke en dag uten at jeg bruker oljer.

Hva er det som har skjedd? Jeg har alltid vært åpen for naturens healende krefter, med blomstermedisin og homeopatmedisin. Det er mange gode brands der ute, men min opplevelse er at doTERRA oljene kan noe helt spesielt.

Hvorfor har jeg valgt å dele min begeistring om doTERRA? Som alltid søker jeg etter løsninger rundt omkring, så tester jeg de ut selv og levere videre det jeg kan stå inne for virker selv. Derfor velger jeg nå å dele min begeistring for doTERRA med dere. Jeg elsker den terapeutisk virkningen disse oljene har og det går ikke en dag uten at jeg bruke minst en av oljene som støtte til inspirasjon i mitt arbeid eller som en boost i hverdagen.

Jeg opplever oljene som en super måte å nå inn i underbevisstheten og få ryddet opp i «gamle tema» som ofte har en tendens til å være tilbakevendende. Når jeg bruker oljene opplever jeg at gamle tema som jeg gjerne trodde allerede hadde sluppet dukker opp og blir renset ut med oljen.

Hvorfor forteller jeg dette til deg? Fordi etter å ha undersøkt og prøvd ut oljene har jeg virkelig opplevd og sett hvor dyp healing oljene setter i gang og er vilt begeistret over den indre opprydningen de står for.

Samtidig er jeg så begeistret over det arbeidet doTERRA gjør i mange utviklingsland. De samarbeider med dem som lager oljene og sørger blant annet for å få jenter ut av barneprostitusjon. Jeg er veldig opptatt av å gi, at vi skal sørge for en bærekraftig utvikling og derfor har min bedrift bidratt til bygging av barnehjem og skole i Afrika. Når jeg nå har valgt å bruke oljene, så vet jeg at de er et firma som gjør en positiv forskjell i mange utviklingsland.

Hvorfor doTERRA?

Da jeg startet med oljene i fjor i august, tenkte jeg på det som et prøveprosjekt. Jeg tenkte at det høres interessant ut, det kan jeg prøve ut. Jeg hadde ikke forutsatt den store effekten det ville ha på meg og mitt liv. Etter 1 år med oljene, kan jeg ikke la være med å fortelle deg om den fantastiske virkningen jeg opplever de har. Etterhvert har jeg også blitt begeistret over måten de selges på. Du finner de ikke i en butikk, de selges over nettet via network marketing. I begynnelsen var jeg skeptisk til det, mest fordi jeg hadde noen ideer og overbevisninger om hva natwork marketing var, som viste seg å ikke stemme. Jeg syns forretningsmodellen til doTERRA er fantastisk.

I stedet for å ha dyre butikk lokaler, ansatte og en stor distribusjon, selges oljene av kvinner og menn som kjenner til dem og selv elsker å bruke dem. Vi er en stor gjeng som heier på hverandre og hjelper hverandre. Det er mange som lever av doTERRA og det passer fint for dem som vil jobbe hjemmefra samtidig med at man har tid til familie eller brygger opp en business.

Om meg

Jeg er lektor i pedagogikk, coach og leder av SMART akademiet og utdanningsleder på min Coach Mentor Utdannelse

Coaching, undervisning og læring har vært mine store hjertebarn og jeg har reist verden rundt for å lære og dele ut av denne kunnskapen og bevisstheten.

Jeg elsker å finn løsninger og dele de løsningene med andre. Min tilgang er som regel innovativ, min hjerne tenker ofte ut over hva andre tenker er mulig.  Jeg følger som regel min intuisjon og handler på de ideene jeg får. Det har ført meg ut på eventyr jeg ikke i min villeste fantasi hadde kunnet sett for meg. Jeg gjør alt jeg gjør, veldig grundig og når jeg deler noe med andre, er det velprøvd og noe jeg kan stå 100% inne for

For meg er doTERRA oljene en fantastisk måte å nå de dypere lagene som sitter i underbevisstheten. Vi kommer med coaching og bevisstgjøring, men når vi supplerer med oljene når vi mye dypere raskere. Og noe av min natur er å være ville skape forandring nå. Så det er alt etter hva vi ønsker. Jeg er i hvertfall superbegeistret over den snarveien doTERRA oljene har hjulpet meg med

Når jeg nå åpener opp om at jeg jobber med doTERRA, så er det for å invitere deg som har lyst å være en del av et nettverk som er givende og lett og som byr på mange muligheter ut over de fantastiske oljene.

DIN KOMMENDE UPLINE er Christine Eilvig

Min upline, som det heter i doTERRA, er Christine Eilvig.

Christine er leder av det teamet du blir en del av. Hun er har vært en inspirasjon for meg i flere år og når du signer opp hos meg, så vil du få tilgang til Christines Facebook gruppe hvor du kan få sparring, støtte og hjelp. Det er en aktiv gruppe hvor det ligger masse inspirasjon og forretningsmessig hjelp via zoom møter. Det arrangeres også felles gruppehealing med den dyktige healeren Anne Hejselberg.

Facebook gruppen til Christine og hele det nettverket og alt hun og de andre deler er virkelig fantastisk. Christine er en super skarpt og dyktig mentor, en suksessfull forfatter og har nettopp utgitt boken «Magi med Essensielle Oljer»

Vil du bli med meg i doTERRA?

>Jeg er i ferd med å bygge opp et team og vil gjerne invitere deg med i mitt doTERRA eventyr. Jeg søker etter noen som ønsker å enten teste oljenes fantastiske virkning eller noen som ønsker å teste oljene og ser for seg at de vil jobbe sammen med meg og få hjelp til å skape en forretning rundt oljene.

Hvis du allerede er behandler, terapeut, healer, yogainstruktør eller på andre måter jobber innenfor psykisk eller fysisk helse, så vil doTERRA oljene passe perfekt inn. Oljene går inn og støtter og kan være det redskapet som hjelper dine kunder til mer bevissthet, større harmoni og flow i hveragen. Samtidig som det gir deg et solid økonomisk fundament.

Hvis du drømmer om å starte din egen bedrift så er doTERRA en unik mulighet. Samtidig får du meg og min kompetanse i ryggen. Du ville kunne få i gang en forretning ganske raskt. Så enten du kjenner til og elsker de eteriske oljene eller du som meg tenker at det er en for god mulighet til å la være å undersøke det, så vil jeg invitere deg til å bli med i vårt team. «TEAM LAVT GÆRDE» er dansk, og ut fra min erfaring det beste team man kan havne på. Lederen Christine har en høy bevissthet og styrer gruppen slik at offermentalitet lukes ut. Det er et team hvor man hjelper hverandre og blir ivaretatt, får hjelp til å finne oljer ved ulike utfordringer og blir hjulpet til å bygge sin egen forretning rundt DoTERRA. Er du allerede på et annet team, og kjenner at du gjerne vil ha meg og mitt team i ryggen, så send meg en mail, så finner vi ut av det.

Hvis du vil ha en prat om hva doTERRA eventyret går ut på og hvilke muligheter det er for deg å samarbeide med meg, så skriv til meg så tar vi en prat.

 

Min email er: maybente@maybente.no

BONUSGAVE fra meg

Når du signer opp hos meg, så får du noen gaver som kan lette prosessen din for å skape den suksessen du ønsker deg

10 Online undervisnings videoer  (Verdi 3.500 kr)

Som bonus når du signer opp og blir med i mitt doTERRA eventyr får du 10 online undervisningsvideoer til en verdi av 3.500 kr  

  • Video 1 Gjør 2020 til ditt beste år Du får en inspirerende undervisningsvideo med gode tips og verktøy til å gjøre 2020 til ditt beste år
  • Video 2 Stå i din essens og vær den du egentlig er Det å kunne stå i sin egen essens og være den du egentlig er, er for mange veldig skremmende. Vi har ikke blitt støtte i å være oss selv, i stedet har vil tilpasset oss andre og prøvd å passe inn. I denne videoen får du vite hvordan du kan ta et oppgjør med det og slutte å «passe inn» og i stedet følge ditt hjerte og være den du egentlig er
  • Video 3 Skap kjærlige og nærende relasjoner Mange strever med relasjonene sine. Her får du vite hvordan du kan bruke relasjoner og omgivelsene til å speile dine egne mønster og overbevisninger,  slik at du kan ta valg og sette grenser for deg selv på en måte som hjelper deg å skape nærende relasjoner i ditt liv.
  • Video 4 Hev din bevissthet og ta styringen på ditt liv  Vi gjør alle det beste vi kan ut fra de forutsetningene vi har. Når vi får vite noe annet, når vi får en a-ha opplevelse så endres vår måte å se verden på. Endringer skjer ikke av at endre handlinger, varige endringer skjer ved at vi hever vår bevissthet. Da ser vi annerledes på oss selv og verden og det blir naturlig å gjøre endringer. Endringer som kommer innenfra
  • Video 5 Åpne opp for dine indre kvaliteter og egenskaper I denne videoen lærer du å åpne opp for dine egne indre kvaliteter og egenskaper. Vi har alle noen iboende egenskaper og kvaliteter som vi ikke alltid er klar over, fordi de ikke ble verdsatt eller i varetatt når vi voks opp. Vi tilpasser oss våre omsorgspersoner og de vi har rundt oss og gjør mer av det vi får tilbakemelding på. Hvis vi ikke ble anerkjent på våre egenskaper, kan de ligge der som en gullkiste med ubrukte ressurser. I denne videoen ser vi på hvordan du kan åpne denne «gullkisten» og åpne for dine indre kvaliteter og egenskaper.
  • Video 6 Lær å bruke visualisering til å få det du ønsker deg Visualisering er som en tryllestav når di vet hvordan du bruker den. I denne videoen får du vite hvordan du kan bruke denne «tryllestaven» til å få det du ønsker deg.
  • Video 7 Få MOT til å være deg selv og skape det du ønsker deg Mange mennesker gjør det som forventes av de og lar være å handle på det de egentlig ønsker seg. I denne videoen ser vi på hvordan du kan finne motet i deg selv til å være, gjøre og ha det du ønsker deg.
  • Video 8 Vær deg selv, oppdag dine historier og forstå hvordan endre de Vi har alle historier om oss selv og andre som vi lever ut fra. Når disse historiene er gode, gir det gode følelser i øyeblikket. Når disse historiene er negative, gir det negative følelser i øyeblikket.  Øyeblikket er det eneste vi har Fortiden er over og fremtiden har ingen sett. Det eneste vi har er øyeblikket her og nå. Det vi fyller øyeblikket med, skaper vårt liv. Når vi oppdager de historiene vi fortelle, så kan vi endre de. Når vi endrer historiene endres vårt liv
  • Video 9 Lær å manifestere det du ønsker deg I denne videoen lærer du manifestering og hvordan du kan manifestere det du ønsker deg. Jeg elsker manifesteringens kunst og har selv manifestert utallige øyeblikk, ting og opplevelser. Det er samme formelen som gjelder hver gang. I denne videoen lærer jeg deg hvordan manifestere det du ønsker deg.
  • Video 10 Slipp gleden løs Vi er født med en indre glede, som mange av oss gjennom årenes løp har lært seg å legge lokk på. Det betyr ikke at gleden ikke finnes, den finnes inne alle mennesker. Det er ikke ting, eller andre mennesker som kan gi deg glede Du har den inni deg. I denne videoen viser jeg deg hvordan du kan slippe løs din indre glede ,

Hvis du vil bli med meg på dette eventyret, enten som kunde eller at du selv har lyst å ha det som en jobb enten ved siden av det du gjør eller på fulltid, så vil jeg gjerne at du skal ha de beste forutsetninger for å lykkes og vil derfor gi deg disse online undervisningsvideoene gratis som en bonus.

Jeg vil også gi tilgang til andre kurs underveis og støtte med sparring og hjelp i gruppen underveis. Det er en gave til deg som er seriøs med å signe opp til doTERRA.

Vil du bli med meg på mitt nye doTERRA eventyr?

Ta kontakt med meg hvis du vil høre mer om doTERRA eller vil bli med på mitt nye eventyr på mail maybente@maybente.no