For deg som vil ha tilgang til min inspirasjon og bli løftet hver dag!

Hva er FEELGOOD ONLINEKLUBB?

Dette inneholder FEELGOOD ONLINEKLUBB

Video

videoHver eneste måned får du en ny video med undervisningstips og steg som du kan bruke til å skape det livet du ønsker å leve. Medlemssiden oppdateres hver måned med en ny inspirerende og motiverende undervisningsvideo. Du har til enhver tid tilgang til månedens video og forrige måneds video. Det kommer ny månedsvideo i begynnelsen på hver måned.

 

Din daglige dose inspirasjon

gratis5Du får inspirasjonsvideoer som du kan brukes som din daglige inspirasjon. Mange spør om de kan få meg på blå resept. Dette er en form for blå respekt hvor du kan logge inn og få inspirasjon og bli løftet når du ønsker det. Du kan nytte deg av mine spirituelle redskaper og lytte til hvordan jeg bruker det i min hverdag for å skape de resultatene jeg ønsker meg.

Nedlastbar pdf-fil

nedlastInne på medlemssiden finner du også en herlig pdf fil med 10 enkle tips til hvordan du kan realisere dine ønsker og drømmer. Her handler det ikke om å jobbe mer, kave mer eller gjøre mer. Vi trenger selvsagt handling, men det er handling fra en høy vibrasjon. Alt vi ønsker oss er fordi vi tror det vil gi en god følelse å realisere det. Hemmeligheten er å føle det som du ønsker å føle det allerede nå. Det vil så være på den øverste del av følelsesskalaen og vibrere med en høy frekvens. Last ned pdf filen og lær mer om hvordan du kan gjøre det i ditt liv.

Meditasjoner

5 steg til det du ønsker degDu finner også noen herlige meditasjoner som hjelper deg å tjune inn på deg selv. Livet leves innenfra og ut. Det kan godt hende at det noen ganger oppleves motsatt, at det er andre som gjør deg lei, sint, frustrert eller at du tenker at han eller hun har skyld i at du føler deg slik akkurat nå. Det er ingen andre som kan gi deg følelsen. Den skape du inne i deg selv ut fra hva du tenker. Det er dine tanker om det som skjer som gir deg en følelse. Når vi forstår det og begynner å snu fokuset fra å leve utenfra og inn til å leve innenfra og ut, er det fint å tjune ned. Du finner her meditasjoner som hjelper deg i den prosessen

 

Egen lukket Facebook-gruppe med masse daglig inspirasjon

facebookDu får en eksklusiv tilgang til en lukket Facebook-gruppe hvor du får daglig inspirasjon og motivasjon. Her kan du spørre om alt, og få svar på dine spørsmål.

Ja takk, gi meg det nå

 

BONUSER: I tillegg får du tilgang til disse herlige bonusene:

Lyst å være med? Akkurat nå null risiko

Hvem er jeg?

Hvem er May-Bente?Jeg har de siste 9 årene jobbet på full tid som coach, kurs og foredragsholder og hjulpet hundrevis av mennesker til et nytt og bedre liv. For 12-14 år siden stod jeg fast i utfordringer og hadde problemer både i relasjoner, helsen min var super dårlige, jeg kunne ikke jobbe, kort sagt problemene stod i kø. Jeg var utdannet lektor i pedagogikk og visste egentlig mye med hode, men jeg fikk det bare ikke til å virke i mitt liv. Det tok meg ut på en lang reise.

Jeg reiste verden rundt og lærte av de beste coacher og mentorer i hele verden. Så kom jeg hjem med et gullkorn herifra og et gullkorn derifra. Så begynte jeg etterhvert stille og rolig å skape resultater i mitt eget liv. Relasjonene mine ble bedre, helsen min ble bedre jeg kunne etterhvert begynne å jobbe igjen.

Så begynte mennesker rundt meg å spør om de kunne få lære det jeg kunne. Så på den måten tok jeg steg ut som selvstendig og skapte min egen arbeidsplass.

De siste årene har jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Siden 2014 har jeg hatt kurs for grundere hvor  jeg har hjulpet kvinner med egen business til en bedre hverdag og mer suksess med sin business.

I 2014 kom boken min Lykkekoden ut på Cappelen Damm. Den ble laget fordi jeg fikk spørsmål fra dem jeg coachet og hadde på kurs om jeg ikke kunne skrive ned min metode. Bokens første opplag har nå blitt utsolgt og jeg blir oppringt fra mennesker over hele landet som vil lære denne metoden. Jeg er så glad for å kunne gi dem snarveien og hjelpe dem til å skape de foranringene de ønsker på en brøkdel av tiden jeg selv har brukt.

I 2016 kom ungdomsboken SMART for livet på Cappelen Damm. Det er en guide for ungdommer til

#Sunn og sterk selvfølelse

#Mental styrke

#Aktiv livs og stressmestring

#Rydd bort finn fem feil brillene

#Tro på at du kan

Er FEELGOOD ONLINEKLUBB det du har ventet på?

Bli med i dag og få alt dette for kun 245,- pr. måned. Ingen bindingstid.

Det er ingen risiko: Du får 1. måned gratis slik at du får se om FEELGOOD ONLINEKLUBB er rett for deg.

Ja, takk jeg vil bli med