Feelgood Onlineklubb

Dette inneholder FEELGOOD ONLINEKLUBB

Video

videoHver eneste måned får du en ny video med undervisningstips og steg som du kan bruke til å skape det livet du ønsker å leve. Medlemssiden oppdateres hver måned med en ny inspirerende og motiverende undervisningsvideo. Du har til enhver tid tilgang til månedens video og forrige måneds video. Det kommer ny månedsvideo i begynnelsen på hver måned.

 

Din daglige dose inspirasjon

gratis5Du får inspirasjonsvideoer som du kan brukes som din daglige inspirasjon. Mange spør om de kan få meg på blå resept. Dette er en form for blå respekt hvor du kan logge inn og få inspirasjon og bli løftet når du ønsker det. Du kan nytte deg av mine spirituelle redskaper og lytte til hvordan jeg bruker det i min hverdag for å skape de resultatene jeg ønsker meg.

Nedlastbar pdf-fil

nedlastInne på medlemssiden finner du også en herlig pdf fil med 10 enkle tips til hvordan du kan realisere dine ønsker og drømmer. Her handler det ikke om å jobbe mer, kave mer eller gjøre mer. Vi trenger selvsagt handling, men det er handling fra en høy vibrasjon. Alt vi ønsker oss er fordi vi tror det vil gi en god følelse å realisere det. Hemmeligheten er å føle det som du ønsker å føle det allerede nå. Det vil så være på den øverste del av følelsesskalaen og vibrere med en høy frekvens. Last ned pdf filen og lær mer om hvordan du kan gjøre det i ditt liv.

Meditasjoner

5 steg til det du ønsker degDu finner også noen herlige meditasjoner som hjelper deg å tjune inn på deg selv. Livet leves innenfra og ut. Det kan godt hende at det noen ganger oppleves motsatt, at det er andre som gjør deg lei, sint, frustrert eller at du tenker at han eller hun har skyld i at du føler deg slik akkurat nå. Det er ingen andre som kan gi deg følelsen. Den skape du inne i deg selv ut fra hva du tenker. Det er dine tanker om det som skjer som gir deg en følelse. Når vi forstår det og begynner å snu fokuset fra å leve utenfra og inn til å leve innenfra og ut, er det fint å tjune ned. Du finner her meditasjoner som hjelper deg i den prosessen

 

Egen lukket Facebook-gruppe med masse daglig inspirasjon

facebookDu får en eksklusiv tilgang til en lukket Facebook-gruppe hvor du får daglig inspirasjon og motivasjon. Her kan du spørre om alt, og få svar på dine spørsmål.

[maxbutton id=»28″]