«SPEILFORMELEN»- få mer indre ro, større tilstedeværelse og kjærlige relasjoner

Beklager, du kom for sent, kurset er fullbooket
Du kan sende mail til maybente@maybente.no og stå på venteliste til neste gang
Er du lei av kranging, mennesker som irriterer deg, mennesker som ikke forstår deg, ikke respekterer deg, ikke anerkjenner deg og relasjoner som støyer? Lengter du etter mer kjærlige og nærende relasjoner hvor du blir sett for den du er, hvor du blir respketert og anerkjent for den du er og hvor

 

Da er du virkelig heldig som har havnet på denne siden. For her deler jeg SPEILFORMELEN med deg 

Hva er speilformelen, lurer du kanskje på? SPEILFORMELEN gir deg snarveien til INDRE RO, STØRRE TILSTEDEVÆRELSE og KJÆRLIGE RELASJONER.

Hvordan da?

Du har sikker opplevd at du den ene dagen kan gå inn på kjøkkenet og det flyter med «rot» og er i godt humør og begynner å rydde. En annen dag skjer det samme, men da er du i et dårligere humør og begynner å skjenne og finne ut av «hvem har gjort dette» kanskje du føler at ingen bryr seg, at du alltid må gjøre alt, ingen respekterer deg osv.? Kjenner du deg igjen?

 

Er det rotet på kjøkkenet som gir deg de ulike reaksjonene? Situasjonen er lik begge dagene, men din indre tilstand er ulik. Det er som å gå inn i et speilkabinett, du vet et slik de har på tivoli. Hvis du går inn i speilkabinettet med røde klær, så vil du se rødt. Slik er det i livet også, det vi ser og opplever vil være et speil av vår egen indre tilstand, våre mønster og overbevisninger. Det nytter lite å stå i speilkabinettet og klage over at du ser rødt, og heller ville sett blått. Det blir først blått når du går ut, tar av de rød klærne og skifter til blå klær. Når du deretter går inn igjen i speilkabinettet, vil du se blått.

På samme måten er det i livet, når du merker noe du ikke liker i dine omgivelser, noe som trigger deg kan du klage over det som skjer, eller personen (på samme måte som du kan klage over at det er rødt i speilkabinettet) men det skjer ingen forandring før du selv gjør noe annet. Før du gjør indre forandringer i din respons, i dine mønster og overbevisninger (som å skifte til røde klær) så vil det skje liten forandring.

 

gratis51. STEG I SPEILFORMELEN- Grunnlaget- oppdag dine overbevisninger og mønster

Første steget i formelen er å forstå at vi har mønster og overbevisninger som vi har lært gjennom oppveksten og når vi lever utenfra og inn så vil vi være opptatt av hva andre gjør og gjerne mene at det er de burde gjort noe annet eller at ting ikke burde være slik de er. Siden verden er som den er, det kan vi ikke gjøre så mye med, så gjør en slik motarbeidelse av virkeligheten at vi kan kjenne på irritasjon, frustrasjon osv.

 

2. STEG I SPEILFORMELEN- YTRE FOKUS- Oppdag hva som TRIGGER deg

Det å oppdage hva som trigger deg er det andre steg i formelen. Du legger mer til noe som trigger deg i den ytre verden. Det kan være noe noen sier, gjør eller noe du legger merke til som aktiverer en følelse av irritasjon, frustrasjon osv. Det betyr at du tolker det du opplever og erfarer på en måte som trigger et mønster inni deg. Hadde du ikke hatt det mønsteret, hadde du heller ikke reagert

 

3. STEG I SPEILFORMELEN- Indre fokus- oppdag dine KVALITETER og FØLELSER

Det tredje steget er å ta ansvar for egne følelser. Det handler om å forstå at du er født uten alle disse mønstrene, du er født uten «dømmehatten» eller en formening om at den burde gjort slik, eller du burde ikke gjort det osv. Når vi er små så lever vi ut fra vår essens, vi lever innenfra og ut. Så det tredje steget handler om å ta ansvar for egne følelser og begynne å leve innefra og ut.

 

gratis14. STEG I SPEILFORMELEN- Handling- forstå din egen og andre handling

I steg 4 du kan bruke andre personer og det som skjer som speil på dine egne mønster og overbevisninger. Hvordan behandler du deg selv og andre? Når andres handlinger trigger deg så vil du oppdage at du også handler på samme måte, sannsynligvis ikke mot ham eller henne, men mot deg selv og sannsynligvis andre. Jo mer en bestemt handling frustrerer deg, desto mer reflekterer det en del av deg som du ikke eier. Hvis du føler at andre behandler deg respektløst, så handler det om å ta anvar for følelsen og se hvem du selv behandler med lignende respektløshet, enten det er en venn, et familiemedlem eller deg selv. Hvis andre kritiserer deg, vil du sannsynligvis oppdage at du er kritisk over deg selv og mest sannsynlig av andre. Hvis du føler at andre ignorerer dine behov, vil du oppdage at du også ignorerer dine egne behov eller andres behov. Etter hvert oppdager du verdien av å bruke speilet og ta ansvar for egen respons når du observerer andres handlinger.

5. Steg E– GJØR ENDRING For å endre dine relasjoner trenger vi å forstå at forholdene dine speiler deg, din tro og dine handlinger tilbake til deg selv. Det er nøkkelen til transformasjon. Vi har alle noen triggere, våre såkalte knapper som, som når de presses, får oss til å handle eller tenke på negative måter alt etter hvilken sinnsteming vi er i. Det handler om å legge merke til at det som i et øyeblikk kan gjøre deg veldig sint, i et annet øyeblikk når du er i bedre humør ikke irriterer deg i det hele. Det handler omå bli kjent med knappene dine.

bonus7

I stedet for å bli frustrert, eller la triggerene ta over ditt handlingsmønter kan du velge å ta ansvar for din respons. Triggerene eller knappene dine er nøkkelen til veksten. I stedet for å be om at de ikke blir presset på eller skylde andre for din repsons, så kan du heller se på knappene dine som alarmvarsler som bringer oppmerksomheten til de delene av bevisstheten som ber om å bli endret

Andre kan trigge følelser og mønster vi har inne i oss. Og hver gang vi lever ut følelser av frustrasjonen o.l. så holder vi liv i mønsteret. Det er først når vi tar ansvar for at det er våre følelser at vi kan skape en endring. Så hvordan kan du ta ansvar for dine følelser? Det kan du gjøre ved å stille deg selv spørsmål ved:

 1. Er dette noe jeg gjør selv? Gjør jeg det samme selv, kommer jeg for sent? Ignorerer jeg mine egne ønsker?
 2. Tillater jeg at andre gjør det? Ta ansvar for å komme på tiden

6. Steg S SELVKJÆRLIGHET Alle dine forhold speiler egentlig din indre verden, din relasjon til deg selv. I kjærlige og støttende forhold vil du oppdage at grunnlaget for at den andres kjærlighet er kjærligheten du har overfor deg selv og mot andre. Når du stoler på deg selv og dermed andre vil du tiltrekke deg pålitelige partnere som er til å stole på. Når du tror på deg selv, vil du møte mennesker som også tror på deg selv. Når du er snill mot deg selv, vil også omverden og andre personer speile det. Når du elsker deg selv og er snill mot deg selv, så vil du tiltrekke mennesker som er kjærlige og snille osv.

Dette er SPEILFORMELEN- Det er en enkel 6 stegs formel. Men som mine kursister sier, så er det en ting å forstå det med hodet, noe helt annet er det å bruke det i det virkelige livet. Her trenger du å trene. Derfor har du nå mulighet til å trene med meg i 6 uker. Vi starter mandag 6 mars med modul 1 hvor vi tar for oss første steg.

Beklager, du kom for sent, kurset er fullbooket
Du kan sende mail til maybente@maybente.no og stå på venteliste til neste gang

Hvordan gjør vi det?

Online opptakUndervisningen foregår i løpet av 6 moduler.

Du får tilsendt en ny modul i 6 uker. Hver Modul består av 3 transformerende undervisningsvideoer med tilhørende oppgaver og øvelser som går dypt inn i din underbevissthet og skaper endringer i tankemønster og dine tillærte overbevisninger.

 

Dato og organisering 

  • Modul 1 – består av 3 læringsvideoer hvor vi avslører fundamentet for speilformelen og hva som skal til for at du kan skape kjærlige og nærende relasjoner  
  • Modul 2 Du får 3 nye læringsvideoer som gir dyp læring med eksempler og øvelser til det første steget i formelen. Du lærer å rydde ut i de ubevisste programmeringene og begrensningen som stopper din flow og hindrer ønskene og drømmene fra å lande. Her avslører vi hva de fleste gjør feil og hvordan du kan sikre deg at du ikke gjør den feilen og viser deg hva du skal gjøre i stedet.
  • Modul 3 – består av 3 nye læringsvideoer hvor du får dyp læring med konkrete og praktise eksempler og øvelser i det andre steget i formelen. Du forstår hvorfor du opplever å bli irritert og frustert over andre, hvorfor andre ikke forandrer seg selv om du gjerne skulle ønske. Du får noen a-ha opplevelelser som vil overraske deg og gi alt du vil ha allerede, og får et nytt fokus som kanskje vil overraske deg og gi deg en aha-opplevelse når du blir bevisst dette
  • Modul 4  – får du 3 nye læringsvideoer med det magiske stegt som vi ofte glemmer at det er naturlig for oss. Mange av oss har fått et annet perspektiv som gjør at vi strever og sliter med relasjoner og hverdagen. I denne modulen lærer du å se verden på en litt annen måte. Dette er steget som hvis det mangler gjør at du kan jobbe og jobbe uten at du føler deg lykkelig eller får de relasjonene du ønsker. Få vite akkurat hva som skal til for at systemet skal virke
  • Modul 5  -den store hemmeligheten bak speilformelen  som trengs for at resultate skal lande i ditt fysiske unvers
  • Modul 6 – Det som virker som smøring i alle sammenhenger, kjærligheten til deg selv og andre transformerer alle relasjoner og ditt liv. Her lærer du hvordan åpne opp for egenkjrælighet og kjærligheten rundt deg selv og setter en stopper for dine begrensninger

Undervisningen er spesialtilpasset på en måte som gjør at det du lærer lander i dine celler. Du kan laste ned og se videoene når det passer deg. Tidligere deltakere ser videoene om og om igjen, fordi det som formidles lander på nye nivåer hver gang. Det du lærer gjennom videoene er ikke bare noe du forstår med hodet, det lander i dine celler. Definisjonen på læring er en relativt varig atferdsendring, så en læring hvor du forstår prisippene hjelper lite hvis det ikke skaper en indre forandring i ditt system. Det gjør disse videoene og e-boken.

 

Kolonne-3E-bok med tilhørende oppgaver

Du får i tillegg en grundig e-bok med tilpassede øvelser og oppgaver som hjelper deg å ta arbeidshansker på og grave på de rette steder. Det nytter ikke å bare tro at du forstår, for at det skal skje en endring trenger du å gjøre noe annet. Men det er ikke likegyldig hva du gjør. Her får du vite hvilke handlinger som hjelper deg å luke bort det som stopper deg (det som har stoppet deg i åresvis fra å være, gjøre og ha det livet du ønsker)

 

Hva er Master Mind?3 Q og A session 

Min oppgave er å legge tilrette for din forandring og gi deg en steg for steg oppskrift du kan følge. Vi har Q&A sessioner underveis hvor du får mulighet til å stille spørsmål hvis du opplever å stå fast. Det er du selv som gjør forandringene, jeg er din støttespiller gjennon transformasjonen fra den tror du er til den du egentlig er. Uansett hva du opplever å stå fasti kan du stille spørsmål som jeg varer live på. Jeg coacher deg på en måte som går dypt og hjelper deg å se hvor du stopper deg selv slik at du raskt er videre.

 

MasterMind 2015Lukket facebookgruppe

Du blir en del av en lukket facebook gruppe hvor du daglig kan sjekke inn og stille spørsmål og få hjelp i din prosess. Det er super viktig å kunne stille spørsmål når du står fast og ikke minst er det stor læring av å lese de andre deltakernes erkjennelser, spørsmål og de svar jeg gir til dem. Du vil oppleve at mye lander for deg bare ved å lese og være aktiv inne på denne gruppen.

 

[btnsx id=»46690″]

Du får alt dette: Flere pluss dager

 • 6 online workshopper med inspirerende videoer, læring og steg for steg oppskrifter Verdi 10.040 kr
 • Q & A gruppecoachinger Verdi 5000 kr
 • Tilgang til et ekslusivt online forum  Verdi 2030 kr
 • Bonuser Verdi 4000 kr
 • Mulighet til å stille spørsmål og få svar underveis
 • Et supert nettverk

Prisen til sammen for alt dette har en verdi på  20.300 kr

Du får alt dette til halve prisen kun 9.950 kr 

 

 

Våg å være den du egentlig er
Det handler om å være den forandringen du ønsker. Speilformelen er det beste verktøyet jeg har funnet til å virkelig skape den forandringen man ønkser seg.  Du lærer å bruke andre mennesker og situasjoner som speil på dine egne mønster og overbevisninger. Når noen personer eller noe i omgivelsene trigger deg er det fordi du har et mønster eller en tillært overbevisning som blir trigget. Vi lager oss mønster og overbevisninger ut fra våre erfaringer og det vi lærer om oss selv og livet gjennom tilbakemeldinger fra andre. Vi har alle ulike erfaringer og derfor reagerer vi heller ikke likt på de samme personene og situasjonen. I en situasjon hvor det er 5 personer som opplever det samme, kan en bli fryktelig irritert og de andre lure på hvorfor han/hun tar sånn på vei. Det er fordi vi har ulike møsnter og overbevisninger og derfor trigges av ulike ting.

Du skal kun bli med på dette kurset dersom du VIRKELIG er klar til noen LIVSFORVANDLENDE innsikter og en DYP OG VARIG forståelse og læring om hvordan vi mennesker påvirker og SPEILER hverandre. Jeg får så mange tilbakemeldinger fra deltakere som sier at det er ingen i Norgesom lærer dette og at det har vært livsforvandlende å lære Speilformelen.

Denne speilformelen kan du ikke lære noe andre steder enn her

LytteDu har en unik sjanse til å lære denne LIVSFORVANDLENDE formelen nå. Den finnes ikke noen andre steder i Norge eller verden, fordi den er utviklet etter tusenvis av timer studering, utprøving og integrering av meg selv og mine mange kursdeltakere. Jeg har de siste 10 årene hatt hundrevis av ledere og medarbeidere på kurs. Jeg har utdannet over 100 Coacher og Mentorer, jeg har hatt flere tusen deltakere på mine kurs og coachet og hjelpet utallige mennesker. Den mest livsforvandlende metoden jeg har funnet er speilformelen. Den er dyp og lett å forstå, men desto vanskeligere å integrere. Jeg tar ikke lett på dette og tilbyr deg derfor et 6 ukers onlinekurs, som virkelig går i dypet og gir deg 6 moduler med over 20 transformerende videoer, meditasjonsvideoer, øvelser og oppgaver, teorikompendium og lukket gruppe til å stille spørsmål til meg underveis.

 

Forstå hvordan andre og verden rundt speiler dine tankemønster

Ofte er vi ikke klar over disse mønstrene og overbevisningene. Vi kan merke de når vi reagerer på andre, når vi blir irriterrt eller merker andre følelsesmessige reagsjoner er det som regel fordi et mønster blir trigget. Det er derfor speilteorien er så fin Fordi istedet for å skylde på andre fordi jeg blir irritert tar jeg avsvar for min reaksjon og finner

Det er derfor deltakerne på dette kurset oppnår så FANTASTISKE resultater. Fordi vi videoene i kurset går dypt og gjør at deltakerne skaper varige endringer i det ubevisste og det gir magiske resultater. Så hvorfor ikke bli med og lære å bruke det fantastiske ubrukte potensialet som ligger i ditt ubevisste.

grunder4

Det er det som skiller dette kurset fra andre kurs, sier deltakerne. Det at det skjer disse dype endringene på det ubevisste nivå som gjør at de tenker nye tanker, som gir nye følelser og inspirerer til nye handlinger som gir et nytt resultat. Det er ikke så mye du skal gjøre annerledes. Bare lytte til videoene (det er 3 videoer + meditasjonsvideo til hver av de 6 Modulene, altså ca 20 videoer), og gjøre øvelsene og oppgavene som følger med så skapes varige endringer på cellenivå som gjør forandringen enkelt

 • at de har blitt tryggere i seg selv og fått en indre ro
 • at de har blitt bedre til å ta vare på seg selv og sette grenser
 • at relasjoner til tenåringer og familie har blitt forandret fra å være skikkelig mye krangling og bråk til å bli kjærlige og gode relasjoner,
 • de forteller om stress og kav i familien som har blitt til større ro og nærhet
 • de begynner å leve innenfra og ut, istedet for utenfra og inn
 • de står stødigere i seg selv  og sin indre kraft
 • de våger å være den de egentlig er
 • at de har blitt modig nok til å være seg selv og våge å gå sine egne veier

Hvis du er klar til å transformere dine relasjoner og få mer indre ro og tilstedeværelse i ditt liv kan du sikre deg din plass her
 

 Verdi 20.300 kr

Du betaler halvparten av det, kun 9.995 kr V

Onlinekurset Speilformelen- slik skaper du kjærlige og nærende relasjoner består av 

 • 6 moduler som hver modul går gjennom et av de 6 stegene i formelen
 • 3 Q and A webinar hvor du kan stille spørsmål og få svar på akkurat det du trenger underveis
 • 3 meditasjonsvideoer som hjelper deg å skape rom for de kjærlige og nærende relasjonene
 • Facebook Gruppe 24/7 som alltid er åpen og hvor du kan stille dine spørsmål hvis du står fast eller det er noe du lurer på og får svar og hjelp
 • E-bok på ca 50 sider med inspiasjon, øvelser og oppgaver som gir dype indre forandringer og rydder ut i det som stopper deg

Prisen på alt dette er 10.400

 • 6 Moduler med 18 undervisningsvideoer som er dypt transformerende og som går dypere for hver gang du lytter til de (Verdi 9.000 kr)
 • 3 meditasjonsvideoer   (Verdi 2.000kr)
 • 3 Q and A webinar hvor du får coaching på dine utfordringer underveis (Verdi 3.000 kr)
 • Lukket facebook gruppe hvor du kan stille spørsmål hver dag om du vil og få svar på dine utfordringer underveis (Verdi 3000kr)

Til sammen blir det en total verdi på onlinekurset Speilformelen- slik skaper du kjærlige og nærende relasjoner  (Verdi 17.200kr)

Du får det fantastiske, unike og geniale onlinekurset til til KUN 9.995 kr 

 

Er det mulig å dele opp betalingen?
Ja, det er mulig å dele opp i rater. Da betaler du enten

a) Hele summen 9.995kr  

eller

b) Delbetaling 2950 kr x 4 eller  

c) Delbetaling 1550 kr x 8 eller  

 

 

Du skal kun bli med på dette kurset dersom du VIRKELIG er klar til en gang for alle å mestre manifestasjon og skape ditt beste 2019

 

Her er  noen av tilbakemeldingene fra tidligere deltakere 

«Jeg har blitt tryggere på meg selv, tar bedre vare på meg selv fordi jeg har lært å sette grenser og bli tydeligere på en god måte. Dette har gjort at jeg har fått mye bedre relasjoner til min familie. Jeg har også fått det bedre med meg selv, fått bedre selvfølelse og en deilig indre ro. Det har vært fantastisk å ha May Bente som kursleder. Hun er utrolig god til å lære videre, hun har en utrolig glød og iver som inspirerer og har lært meg veldig mye om meg selv.»

 

«Jeg har opplevd å få bli mer respektert av de rundt meg og får mer omsorg av mannen min. Jeg har blitt bedre til å ta vare på meg selv, blitt tydeligere, mer entusiastisk og roligere. May-Bente er veldig dyktig og jeg har glede meg til hver modul. Jeg lærer alltid noe nytt.»

 

«Jeg har blitt mer tydelig, mer leken og glad. Jeg våger mer og får tilbakemeldinger på at jeg virker tryggere og annerledes. Jeg har fått større selvfølelse, våger å stå i meg selv og så har jeg fått mer frem kreativiteten min. May Bente er svært dyktig, viser stor integritet, hun er troverdig og veldig positiv.»

 

«Jeg har fått bedre selvfølelse og mer tro på meg selv. Jeg har fått bedre relasjoner. Jeg opplever større verdsettelse , respekt og positiv holdning fra «folk flest». Jeg har åpnet opp for nye drømmer og nye muligheter. Det er fantastisk å ha May Bente som mentor. Hun er troverdig dyktig og engasjert. Tusen takk for strålende kurs. Jeg anbefaler virkelig dette kurset med May Bente, for det hun har å lære videre er livsvisdom som hjelper mennesker å oppdage og bryte med negative tanker, mønster og skape positive endringer. Hun hjelper oss til å oppdage og «se» vårt eget potensiale og hjelper oss å heve bevissthetsnivået og bli mer av den vi egentlig er»

 «Relasjoner og hvordan vi speiler hverandre har fått en ny betydning for meg. Før var det noe jeg forstod med hodet, jeg forstod at relasjonene speilet mine mønster, men jeg klarte ikke se hvordan jeg kunen gjøre endringer som gjorde det bedre.  Jeg hadde lest utrolig mange bøker og gjort mye innen selvutvikling, men likevel stod jeg fast på flere områder av mitt liv. NÅ forstår jeg hva som var «the missing link» Speilformelen er bare fantastisk. Det har transformert allemine relasjoner og gitt meg mer indre ro, større tilstedeværelse og det beste av alt kjærlige relasjoner.  Jeg får også tilbakemeldinger fra de rundt meg om at jeg ikke hisser meg opp så fort (fra familien)»

«Jeg har blitt mer glad, mindre irritert og har fått mye bedre forhold til min datter. Det har også skjedd positive ringvirkninger på jobben. Jeg har virkelig fått mange a-ha opplevelser og lært å ta vare på meg selv og si nei oftere. Jeg vil virkelig anbefale dette kurset, det har endret mitt liv. May Bente  er en stor inspirasjon, hun deler raust av sin kunnskap og gjør at stoffet lander inn i cellene på en ny måte som gjør at forandringen skjer stille og rolig, neste  av seg selv»

 «May Bente er en fantastisk kursholder som underviser på en helt unik måte. Hun deler raust av sine egne erfaring, og det gjør det lettere å forstå stoffet. Dessuten gir det motivasjon og inspirasjon til å klare å gjennomføre egne erfaringer. Hun har selvskapt noen fantastiske resultater, som absolutt ikke var opplagt. Hun har gjort det ved å bruke de redskapenen hun deler med oss. Det gjør det veldig praktisk og enkelt å følge hennes formel. Det hun kan er bare helt spesielt. Hun er bare rå på coaching underveis i gruppesamlingene. Helt klart en av norges beste coacher etter min mening»

«Jeg har virkelig hatt et stort utbytte av å delta på dette kurset. Privat har både mann og barn gitt tilbakemelding på at det er en annen ro i heimen med betydelig mindre krangling. På jobben har jeg også fått mye bedre tilbakemeldinger og nå våger jeg å snakke høyt i større forsamlinger. May Bente er en fantastisk kursholder. Et så kunnskapsrikt, inspirerende og motiverende mennesker kan en lete lenge etter. Jeg har gledet meg til hver eneste modul og alltid fått ny energi og pågangsmot. Jeg anbefaler derfor dette kurset til alle for jeg har lært så utrolig mye og ønsker veldig at andre kan få del i den samme innsikten som jeg har fått»

 

Hvis du vil ha noen andre resultat så må du gjøre noe annet 

«Galskap er å fortsette å gjøre det samme om og om igjen og forvente et annet resultat« sa Albert Einstein

Han sa også at «Energi er alt, og det er alt som er. Når vi matcher frekvensen til den realiteten vi ønsker kan vi ikke annet enn å få den realiteten. Det kan ikke være på noen annen måte»

Når vi ønsker noen andre resultater trenger vi å gjøre noen endringer. Men dersom vi handler og gjør endringer uten å heve vår indre følesesmessige vibrasjon vil vi fortsette å skape resultater med samme vibrasjon. På den måten er endring først og fremst en indre prosess. En indre bevissthgjøring på hvor du holder deg selv tilbake, hva det er i deg som gjør at du fortsetter å skape de resultatene du ikke er fornøyd med og hvordan du kan heve din følelsesmessige vibrasjon slik at du skaper mer av det du ønsker deg.

 

Tilbakemelding fra kursdeltakere:

Jeg følte meg fanget i min jobbsituasjon. Jeg hadde egentlig lyst å slutte i jobben, men så ingen andre muligheter enn å måtte være i den jobben fordi jeg hadde ingen annen jobb som ventet på meg. Jeg hadde mye frykt rundt det å følge hva jeg egentlig ville, og var enormt frustrert og sinna. 

Etter hvert forsto jeg at jeg MÅTTE høre på magefølelsen min om å slutte. Det stoppet seg selv, kunne ikke gå på jobb lenger å være helt utslitt og sur. Da jeg delte dette med min samboer opplevde jeg han som veldig skeptisk til at jeg skulle si opp jobben min. Han repeterte at det er vanskelig å få en annen jobb og at det er risikabelt å si opp en fast jobb. 

 Jeg ble kjempesinna på min samboer, frustrert og veldig lei meg for at han ikke så mulighetene. Frustrert over at han ikke så hvor tøff og modig jeg er som ville følge magefølelsen min. Og at han ikke så at jeg prøvde å ta vare på meg selv og ikke hadde tro på meg.

May-Bente minnet meg på at dette er speiling av mine egne overbevisninger. Hun minnet meg på at hans skepsis og motvilje reflekterte hva jeg tenkte. Dette var en påminnelse jeg virkelig trengte.

 Etter det ble det klart for meg. Jeg måtte endre mine egne overbevisninger. Jeg kunne ikke forvente at min samboer skulle tro på meg når jeg ikke engang trodde på meg selv. Jeg ser nå klart hvordan vi kan lære av å speile oss i andre. Det kan være en nyttig GPS for å bli bevisst på uønskede mønstre vi er inne i. 

Det som er så veldig moro er at jeg merket forskjell på min samboer dagen etter. Etter å ha tenkt over hva jeg ønsker å tro på og funnet tilbake til gnisten og troen på meg selv og tilliten til min egen magefølelse smittet det over på ham. Som natt og dag! Nå støtter han meg og jeg merker at han faktisk beundrer meg for den jobben jeg gjør ovenfor meg selv. 

Selvfølelse 6

 

«Jeg valgte May-Bente fordi jeg opplever at hun har en tilstedeværelse og ro som jeg også ønsker. hun har våget å gå for drømmene sine og er en stor inspirasjonskilde for meg. Jeg tenker at når hun kan, så er det også mulig for meg. hun viser vei med sin måte å ta steg for steg mot sine drømmer.   Hun kan virkelig sitt fag. Jeg er absolutt mektig imponert over kunnskapen, tydeligeheten og den unike evnen hun har til å lande stoffet i mine celler. Etter å ha lyttet til videoene og gjort oppgavene har livet mitt endret seg. Jeg har begynt å leve innefra og ut, istedet for slik jeg gjorde før utenfra og inn. Sppeilformelen og den steg for steg læringen har gitt meg konkrete og effektive redskaper til å transformere mine relasjoner innen fra og ut. Det har vært en reise i meg selv og mine mønster, og når jeg har sett mine egne mønster og gjort endringer i dem har også de rundt meg endret seg. Det føles som magi. 

 

May Bente er fantastisk dyktig. Jeg er veldig takknemlig for å kunne lære av en så varm omsorgsfull og inspirerende kvinner. Hun får de varmeste anbefalinger.

 

Online Clubb med May-Bente Høiland-Lode«Jeg er virkelig imponert over hvordan mitt liv totalt har endret seg i løpet av dette kurset. Hun er en av de beste mennesker til å virkelig landet ting i mitt system. Måten hun har bygget opp kurset på med videoer øvelser og oppgaver gjør at stoffet lander i cellene og teori blir til virkelighet. Jeg opplever å være mer tilstede i mitt liv, jeg har en større indre ro og relasjonen til mine barn har blitt mye bedre og mer kjærlige.  May Bente kan virkelig noe magisk. Hun er knivskarp og tar spiritualiteten ned på et nivå som gjør at alle kan heng med. Det er ingen juhu eller engler og krystaller, men jordnær praktisk viten som gir enorme resultater. Jeg har deltatt på utallige kurser, men aldri oplevd en slik dyp transformasjon som på dette kurset hos May Bente. Jeg er evig takknemlig for de store forandringene jeg opplever både privat og i min business.»

 

CMU Modul 7 bilde“Tusen takk for disse fantastiske videoene. Jeg fikk høneskinn og ble virkelig truffet av det du sa. Jeg fikk mange a ha opplevelser og har virkelig oppdaget hvor enkelt det er å gjøre forandringer. Jeg har ryddet ut i så mange ubevisste overbevisninger og mønster og det gir magiske resutalte. Jeg har trodd at det var vanskelig og krevde mye av meg. Jeg har nå fått en formel som virker og jeg bruker den om og om igjen. Det er fantastiske de resultatene som har landet.

Hverdagen min har endret seg. Jeg venter ikke lenger på at andre eller at omstendighetene skal forandre seg. Du har vist meg hvordan jeg kan ta skjeen I egen hand og selv skape de forandringene jeg ønsker. Tusen takk igjen for at du gir meg snarveiene I disse videoene. De har forandret mitt liv.”

 

Tidligere deltakeren har blitt med på kurset fordi de har ønsket seg

 •  kjærlige og nærende relasjoner
 • mer mot til å våge å gå utenfor komfortsonen og gjøre det de ønsker seg
 • mer overskudd og hverdagsglede
 • klarhet i hva det egentlig er de ønsker seg
 • bedre selvfølelse og tro på seg selv
 • mot til å gå for sine ønsker og drømmer

Ønsker du det samme, er dette kurset for deg.

 «Tusen takk May-Bente, dette kurset gir meg akkurat de verktøyene jeg har manglet for å komme videre. Jeg har visst at vi skaper vår egen virkelighet og at tankene skaper mine resultat, men ikke funnet ut av hva som likevel gjorde at jeg ikke klarte å skape det jeg ønsker meg. Jeg følte det var noe galt med meg, noe jeg ikke hadde forstått at jeg gjorde noe feil.

Det jeg har forstått, takket være disse fantastiske videoene og læringen du deler med oss her at det er det jo ikke. Jeg har gjort en stor oppdagelse allerede her i første modul. Det er ikke noe jeg har gjort feil, men jeg har hatt noen ubevisste tankemønster. Og de har virkelig vært ubeivsste og tusen takk for dette kurset og denne gruppen, uten denne støtten hadde jeg aldri funnet frem til den dype indre overbevisningen om jeg jeg ikke fortjener å ha det bra og at det alltid skjer noe dårlig når jeg har det godt.

Det er helt utrolig å oppdage at jeg har gått rundt med denne overbevisningen uten å vite det. Det er helt vilt hvor mye den har stoppet meg og hvor frigjørende det er å oppdage den og gi slipp på den. Det har endret hele mitt verdensbilde og gjort at jeg har kommet inn et et helt annet flow hvor ting begynner å lande allerede.

Jeg er så takknemlig. Dette kurset gir meg akkurat de riktige verktøyene! Skjemaene og forklaringene er så enkle og klare at hode og kropp henger med. Livet er faktisk magisk om dagen. Gleder meg til fortsettelsen.»

 

Flere tilbakemeldinger:

«Dette kurset har lær meg alt jeg trenger for å få det som jeg vil ha det. Tusen takk for at du deler dette. Terningskast 6! Det du deler i dette kurset er bare helt fantastisk. Jeg har fått redskaper og verktøy som har gitt meg magiske resultater i mitt liv.»

«For en gavepakning detter er. De enkle stegene har hjulpet meg til å skape de forandringene jeg ønsket meg. Tusen takk.»

«Det du kan er virkelig unikt. Du gir redskaper som transformerer. Disse videoene har hjulpet meg å komme mer i kontakt med meg selv og den jeg egentlig er. Jeg er så glad for at jeg fant deg og dette onlinekurset. Det har løfte meg og min hverdag til et helt nytt nivå.»

«For en deilig reise dette kurset har vært. Livet mitt har blitt totalt forandret ved at jeg selv har lært meg å definere for meg selv hva det er jeg ønsker, hva som er viktig for meg og hvorfor. Jeg har lenge vært som en båt som hvor andre har stått med roret. Nå har jeg intakt roret selv og styrer livet mitt dit jeg ønsker. Det føles som magi. Tusen hjertelig takk for deg og disse verktøyene og redskapene.»

«Jeg er så takknemlig for den fantastiske formelen og de smarte redskapene jeg har lært på dette onlinekurset. Jeg bruker dem til å gjøre endringer inni meg selv og rundt meg hele tiden. Det som er så fint er at jeg kan se videoene om og om igjen og hver gang lander det på nye nivåer. Det kan virke som om jeg ikke har sett videoen før, fordi når jeg ser den igjen hører jeg noe nytt. Det er fordi jeg er på et nytt nivå. Så tusen takk for dette fantastiske kurset som har hjulpet meg og mitt liv opp på et helt nytt nivå. Livet ser annerledes ut. Jeg har redskap og verktøy til å skape det livet jeg ønsker å leve og resultatet er magisk.»

«Jeg har fått fantastiske redskaper til å skape det livet jeg ønsker. Før kunne jeg stå fast i utfordringer og problem og ønsket virkelig at noen kunne kommet å redde meg. Det har du på mange måter gjort med dette kurset. Du har gitt meg verktøy til å hjelpe meg selv. Verktøyene er bare fantastiske og jeg bruke dem om og om igjen. Nå vet jeg at jeg ikke trenger å stå fast i utfordringer og problem. Jeg har fått magiske verktøy til å skape den forandringen jeg ønsker når jeg ønsker.»

«Tusen takk for dette supre online kuser. Det har gitt livet mitt en helt annen dimensjon. Jeg er sterke, tydeligere og har MYE bedre tro på meg selv. Jeg vet at jeg kan det jeg vil. Jeg bruker formelen for å snu fouset fra «de andre og den ytre verden» og over til meg selv og hva jeg ønsker. Da blir jeg mer oppmerksom på hvor jeg selv holder meg tilbake og kan gjøre de endringene istedet for å bli stående fast i utfordringer og problem . Jeg er så  glad for at du gjorde meg oppmerksom på alle de måter jeg holder meg tilbake på og ikke minst at du gav meg redskaper til å skape nye og mer nærende resultater i mitt liv. Jeg vil  alltid være takknemlig for alt jeg har lært på dette onlinekurset. Det har gitt meg et nytt liv.»

 

12 samlinger

Det er ditt valg

Hvordan er livet ditt om et fra nå? Er du klar for en skikkelig oppgradering? har du lyst å leve innefra og ut istedet for utenfra og inn?  

 

 Verdi 20.300 kr

Du får det til halvparten av den prisen, kun 9.995 kr

 

NB! 14-dagers angrerett

Jeg er så sikker på at du blir fornøyd med kurset. Derfor får du 14 dagers angrerett. Gir du beskjed innen 14 dager gir jeg deg pengene tilbake.