Å nyte livet

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Mitt liv har vært preget av mye vekst det siste året. Det har buldret og braket noe skikkelig innimellom. Mulighetene til å synke ned og si dette går ikke, jeg må gi meg har vært mange. Vekst, det å utvikle seg som mennesker kan virkelig støye innimellom.

Når vi har ønsker og drømmer så innebærer det som regel å gå utenfor komfortsonen og gjøre noe vi ikke har gjort før. Det innebærer også å være utholdene og holde fast i visjonen og ønsket selv om vi opplever å møte motstand. Motstand og feil er egentlig bare feedback til å justere kursen.

Før var det slik at jeg brukte det som unnskydning til å «rakke ned på meg selv». Nå vet jeg at det er en naturlig del av prosessen. Å virkelig nyte denne delen av prosessen og ta motstand og læring som en kjærlig feedbak om å gjøre en liten justering og så prøve igjen.

Det er slik jeg lever mitt liv nå. Hvis jeg opplever at det ikke blir slik jeg ønsker i første omgang, betyr det ikke at ønsket ikke lar seg gjennomføre. Det betyr bare at jeg trenger å endre det i meg selv som holde meg fra å være, gjøre og ha det jeg ønsker meg.

Veldig ofte er det mine egne overbevisninger og mønster som holder meg tilbake. Motstanden er ofte et uttrykk for mine egne begresende overbevisninger og mønster. Når jeg velger å skifte perspektiv fra kaoset, motstanden og «offerhistoriene» og over til kjærlighet, nytelse og egenomsorg lander ønskene mine mye hurtigere.

Så nå gleder jeg meg til å være i dette giret i noen uker. Kanksje det kommer noen oppdateringer på bloggen eller kanskje ikke. Jeg vet ikke hvor min ferd går, vi reiser til Thailand og har booket noen netter når vi lander. Ellers har vi valgt å gå med flowen og se hva som skjer. Jeg virkelig nyter det.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Spiller du offerrollen?

I går var siste dag på lederutviklingsprogram for en kjekk gjeng ledere. Vi har hatt 4...