Lever du din passion?

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

IMG_1683

I går hadde jeg gleden av å stå på samme scene som Janet Attwood i Stavanger. Jeg snakket om min passion, og hun snakket om sin bok «The passion Test som har toppet New York Times bestselgerliste. Testen har og vært i Oprah Winfrey magazin. Janet er en energisk og varmhjertet person. Hun skal på scenen etter meg og jeg ser hun sitter engasjert og lytter til mitt foredrag. Siden det går på norsk har hun kapret seg en hjelper som kan oversette. Hun nikker gjenkjennende og begeistret fra sin plass på sidelinjen. Jeg er først ut som taler denne dagen og får ikke hilst på de andre foredragsholderene før jeg går på scenen. Jeg har møtt de to andre før, men Janet har jeg aldri truffet.

Etter jeg er ferdig kommer hun bort til meg og stråler av begeistring. Du er nydelig, det var amazing å høre på deg, du er virkelig fantastisk. Det er en tydelig passjonert dame og jeg blir oppriktig glad for de fine ordene. Vi skaper en kontakt og jeg lytter ivrig med når hun går på scenen.

Hun tar oss erfarent gjennom «The passion test» Alle deltakerne får mulighet til å bli bedre kjent med sine passioner. For mange er det en ny opplevelse. Målet med å ta «The Passion Test» er å få en dypere klarhet i hva det er vi ønsker å skape på alle områder av livet. Det er ikke noe som er bedre enn annet. Vi oppdager alle at vi har forskjellige passioner. For noen er det å være  den beste forelder en kan være for sine barn, for andre er det å ha frihet til å reise verden rundt og for andre igjen er å skape en godt hjem.

Uansett hva som er vår passion, hva det er som er viktig for oss og gir oss glede i livet er det viktig å ta det på alvor. Det er vårt eget ansvar å finne ut av hva vi bryr oss mest om i livet. Når vi finner frem til vår lidenskap og det som betyr mest for oss og lever etter det gir det livet mening på et dypt nivå.

Og Janet er en dame som praktiserer det hun lærerer. Vi har en skjønn prat etter foredraget hennes hvor jeg intervjuer henne og vi utveksler bilder og adresser. Hun viser meg stolt fine bilder av hennes «lånebarn» og små videosnutter fra familiebegivenheter. Jeg er takknemlig og ydmyk over å få bli kjent med et så nydelig menneske. 

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....