Sertifiseringsfest – Lykkebobler på den røde løper

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

IMG_2722[1]På tirsdag var siste dag på Coach Mentor Utdanningen. Det er en flott gjeng kvinner som har deltatt på den 9 måneders utdanningen. De oppsummerte dagen og utdannelsen som magisk. Og det var det virkelig på alle måter. Siste modul handlet om hvordan man selv kan skape suksess som Coach Mentor. Det er en viktig del av det å være Coach at man også vet hvordan man kan tiltrekke seg de kundene man synes er kjekke å jobbe med og hvordan man kan skape en business og få suksess som Coach Mentor. Jeg nøt virkelig å dele mine beste redskaper og tips. Det var herlig å være vitne til de mange a-ha opplevelsene som landet denne dagen hos deltakerne.

Etter endt undervisning skiltes vi ad noen timer for å skifte til festantrekk og møttes til sertifiseringsfest kl.19.00. Det ble en virkelig hyggelig kveld som begynte med Champagne og lykkebobler på den rød løper. Deretter hadde vi en god stund i rommet hvor vi har lett, grått og landet så mange erkjennelser dette året, før vi spaserte bort til høyhuset og tok heisen opp til 19.etasje og gikk ut på takterrassen.

IMG_2731[1]

Selv om noen hadde heisfrykt og ikke hadde tatt heis på mange år, ble det til at alle ble med og oppe på toppen med utsikt over hele Jæren fikk vi et helt annet perspektiv. Ting ser annerledes ut på toppen. Det ble som et symbol på utdanningen. Livet ser ikke likt ut for deltakerne nå som det gjorde for 9 måneder siden. De har løftet sitt perspektiv, de ser på ting, mennesker, hendelser på en helt annen måte, det har løftet sitt liv og på den måten var dette en virkelig god symbolsk handling. Vi hadde et herlig måltid på Vidsyn før vi gikk tilbake og spiste lokalprodusert is fra Iskremgården.

Det ble en nydelig oppsummering hvor vi delte erfaringer og erkjennelser. Jeg ble beæret med skjønne ord og gaver og delte høytidelig ut sertifiseringsbevis til de helt ferske coachene og mentorene. Jeg er ydmyk stolt og rørt over hver enkelt deltaker. Det viktigste for meg er at man som Coach klarer å hjelpe andre til å skape den forandringen de ønsker seg. Man kan kun hjelpe andre til det nivå man selv er på. Og de beste coachene er de som har gått veien selv, som har vært villige til å gjøre indre forandringer og løfte sitt liv. Alle har også coachet andre i løpet av året og det rører meg virkelig dypt når de kommer tilbake og forteller hvordan de har hjulpet andre til et nytt og bedre liv. Det føles så riktig og så godt, det er som ringer som brer seg i vannet.

IMG_2787[1]

Jeg er så uendelig stolt over denne flotte gjengen og alt deDe har også gjenn

Etter å ha reflektert over sine egne løft, hvordan livet virkelig føles annerledes nå,

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....