Hva er mulig for deg hvis du har bedre tro på deg selv?

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Julie 23

Jeg møter mange mennesker som står fast i ulike utfordringer og problem. Mennesker som har noen drømmer, mennesker som har lengsler men som lar seg stoppe av den indre stemmen som sier, det går ikke, det kan du ikke, du er ikke god nok.

Etter å ha hatt mange hundre mennesker på kurs og til utdanning har jeg virkelig sett hvilke magiske forandringer som skjer når man lærer å bli glad i seg selv, verdsette seg selv, ha tro på seg selv og føle seg god nok.

Egentlig er det ikke noe man lærer på kurs. Man er født med en helt inntakt sunn selvfølelse. Som barn har vi tro på at vi er gode nok, at vi fortjener at noen kommer å skifter bleie på oss, at vi er gode nok til å spise selv, selv om skjeen går alle andre steder enn inn i munnen. Vi klager ikke på oss selv og sier «dette er pinlig, jeg klarer ikke en gang treffe munnen, tenk hva andre sier når de ser alt dette klisset, jeg kommer nok aldri til å lære å spise, jeg er ikke god nok osv. Barn sier ikke slik til seg selv. De prøver igjen og igjen. De har mennesker rundt seg som heier på dem og sier, dette klarer du.

Etterhvert som vi vokser opp opplever vi å bli sammenlignet med andre, det bør du få til Truls klarer det jo kjempefint, eller vi får kritikk når vi leser noe feil fremfor klasse, vi opplever og bli avvsit og ignorert. Vi begynner å tro på tanker om at jeg er ikke god nok, jeg kan ikke osv. Istedet for å leve ut fra vår inder guide, vår kjerne, essen av den vi er begynner vi å tilpasse oss omgivelsene utenfor.

Så er det mange av oss som upplever å gå rundt med en indre kritiker som forteller oss at vi ikke kan, ikke er gode nok, ikke fortjener, tenk hva andre vil si. Det er ikke sannheten om den du er, hva du kan og hva som er mulig for deg. Det kan hende du er vant til å lytte til denne indre kritikeren, det kan hende du er vant til å la den ytre verden styre din indre respons. Men, det trenger ikke være slik: Det er ikke slik du er født.

Den du er født som, ditt potensiale ligger med slumrende krefter tilgjengelig for deg. Du har en indre guide som er fullt tilgjengelig. Når du lærer deg å konnekte med din indre guide, når du begynner å leve ditt liv innenfra og ut. Det er en annen måte å være livet på. Det føles annerledes og være deg. Mennesker som lærer å leve innefra og ut sier de opplever større ro, tilfredshet og glede i hverdagen. De verdsetter seg selv høyere enn noen gang før, de lytter mer til egne behov og våger å si mer fra. De får mot og styrke til å gå for sine drømmer og ønsker.

Hvis du er klar for å ta deg selv på alvor og styrke din selvfølelse har du akkurat nå en unik mulighet til å få mine gratis videoer om den indre guide her:

 

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....