Marianne sier hun har fått et skikkelig løft og anbefaler alle å delta på Coach Mentor Utdannelsen

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

 Marianne Strømstad har tatt mange studier, men aldri opplevd en slik forandring som hun fikk ved å delta på Coach Mentor Utdannelsen.

Marianne forteller at hun i løpet av utdannelsen har gått fra å være flink pike til å bli mer tilstede i seg selv. Hun sier at coachingen har gjort at hun kjenner at hunvirkelig er tilstede. Og at hun har med seg coachingen i alle relasjoner i livet. Det gjør at hun kjenner at hun får så mye mer ut av livet.

Forandringen er nesten ubeskrivelig

Det å stille spørsmål og være undrende og ha fokus på den andre og se den fantastiske forandringen som skjer når de andre går fra der de er til der de ønsker å være er helt ubeskrivelig, jeg har nesten ikke ord sier hun Hun sier det er dypt gledelig og at hun er veldig takknemlig for det går an å hjelpe folk på den måten. Med en så enkel metode som coaching er.

Sliten av å være sammen med andre

Hun forteller at hun elsker å være sosial, men at hun i det siste før hun begynte på Coach Mentor Utdannelsen hadde blittt sliten av å være sammen med andre. Hun såg på coaching som en mulighet til å skape nye måter å kommunisere med mennesker på. Hun forstod ikke helt før hvorfor hun ble så sliten av å være sammen med andre. men nå etter utdanningen forstår hun at hun var for opptatt av dem og deres problem og prøvde å hjelpe dem med råd ut fra seg selv og sitt ståsted. Noe av det coachingen har hjulpet henne med er å være tisltede med den andre og ha fokus på den hun er sammen med, stille spørsmål og være undrende og nysgjerrig. Det gir en helt annetn kommunikasjon hvor hun nå opplever å sitte igjen med overskudd og energi

Coach Mentor Utdannelsen åpner for deltakernes eget potensiale.

I løpet av utdannelsen har jeg sett hvordan mine medstudenter har skapt fantastiske resultater. Fra å være litt forknytt, forsiktig unnskyld meg til å kommer mer og omer frem med kraft, høyere stemme, målrettethet og finne veien in og få tro på seg selv og at dette an eg har vært helt fantastisk. De har alle vokst på disse månedene og det er en utvikling jeg ikke hadde drømt om å få oppleve både hos meg selv og mine medstudenter.

Jeg tror ingen kunne ha forutsett den fantastiske reisen Coach Mentor Utdannelsener for deltakerne

Alle de jeg har gått sammen med på Coach Mentor Utdannelsen sitter nå med en kompetanse som coacher som er helt unik. Utviklingen har vært helt enorm hos hver enkelt. Jeg tror nesten ingen kunne forutsett den reisen vi har tatt. Og gjennom det har vi blitt gode coacher alle sammen.

Du kan høre mer ved å klikke på videoen og hvis du vil ha samme læringen som Marianne kan du sikre deg plass på Coach Mentor Utdannelsen her: 

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....