Sertifisering av ledere

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Etter å ha holdt lederutviklingsprogram med fire kursdager og 2 coachingtimer per leder var det en stor glede for meg å kunne dele ut sertifiseringsbevis til de flinke lederne denne uken. Det har vært en fornøyelse å følge denne gruppen ledere over en to måneders periode og sett dem utvikle seg både personlig og som ledere.

De har imponert meg med sin åpenhet, sitt engasjement og vilje til å gjøre forandringer i seg selv og på sin avdeling. Utrolig takknemlig for deres skjønne tilbakemeldinger om at de hver for seg og samlet i ledergruppen har fått et skikkelig løft.

«Fantastiske og tydelige kursledere. Flinke til å formulere seg og lære fra seg.»

«Veldig lærerikt og kjekt program med engasjerte og kjekke kursledere»

«Jeg har lært hvordan jeg kan sørge for å få det beste ut av medarbeiderne, hvordan vekke tillit og motivere hver enkelt ved å «trykke» på de rette knappene»

Tenk å få gjøre det jeg kan å få dele av de redskaper jeg vet virker og se med egne øyne hvor stor forskjell det kan gjøre i andre menneskers liv. Når lederen forandres og begynner å foksuere på å få frem det beste i seg selv og andre endres hele arbeidsmiljø og avdelinger. Takknemlig og glad for å ha fått være med disse fantastiske menneskene i denne perioden.

 

 

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Å nyte livet

Mitt liv har vært preget av mye vekst det siste året. Det har buldret og braket noe skikkelig...

Spiller du offerrollen?

I går var siste dag på lederutviklingsprogram for en kjekk gjeng ledere. Vi har hatt 4...