VIP KLUBBEN- En enkel formel til å realisere dine ønsker

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

IMG_1400

Temaet i VIP KLUBBEN i april måned er noe jeg selv skulle ønske jeg hadde hatt tilgang til for noen år siden. Jeg strevet mye og hadde mange ønsker og mye jeg ikke ønsket. Samtidig følte jeg at jeg var overlatt til tilfeldighetene og håpet at mine ønsker ville bli realisert.

Kanskje det er slik for deg at du har noe du ønsker deg, kanskje du har ønsket deg det lenge, men så har det ikke landet enda. Det betyr ikke at det ikke er mulig, det finnes en enkel formel for hvordan vi kan realisere våre ønsker. Jeg har selv brukt den til å realisere de villeste ønsker. Etter å ha funnet denne formelen og delt den på mine kurs, vet jeg at den virker like godt for mine mange kursdeltakere som for meg selv.

Oppskriften er enkel, men det er ikke alltid det er like lett å gå veien. For når vi har noen ønsker om noe vi ikke har hatt, vært eller gjort før, så innebærer det at vi skal gjøre noe annet. Det er det denne månedens video handler om. Først og fremst trenger vi klarhet, hva er det egentlig du ønsker deg. Deretter handler det om å fokusere med tanker, ord, bilder og følelser på det du ønsker deg. Til slutt trenger vi å tillate at det vi ønsker oss lander. Det er her jeg ofte opplever at de fleste kan stå litt fast.

Hvordan kan vi tillate at det vi ønsker oss lander. Det å tillate innebærer å fjerne tvilen og de tankene som forteller deg at det ikke går, det er ikke for deg, du kan ikke osv.  Når vi lærer tillatelseskunsten kan vi gå gjennom dagen i full tillit til at ønskene lander og da gjør de det også

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....