Nettverk gir styrke

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

903564_567082500003570_2104496915_o

Sist uke bli jeg intervjuet i Stavanger Aftenblad i forbindelse med et nettverk for kvinner, Driftige Damer, som jeg er medlem av. I løpet av de siste årene har jeg knyttet til meg mennesker som jobber med det samme som meg. Mennesker som inspirere meg og som jeg kan inspirere. Vi løfter og motiverer hverandre til å gå steg for steg mot våre ønsker og drømmer.

Jeg ble veldig glad da jeg fant et lokalt nettverk fordi mine nettverk har vært utenlandske kvinner og menn som jobber med å realisere sine drømmer. Det er fremdeles nettverk fra USA, England og ellers i Europa jeg er veldig glad for å kunne delta i. Vi hjelper og løfter hverandre.

I tillegg har jeg vært så heldig de siste årene at jeg selv har kunnet lage et online forum for mine kursdeltakere, der de kan nettverke med hverandre. Jeg håper du har et nettverk og noen å støtte deg på.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....