Jeg anbefaler det på det varmeste

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Mentorfoløp

Det har vært en fornøyelse å følge de skjønne kvinnene som har deltatt på kurset «Få suksess med din business» disse to siste dagene. De driver alle sin egen business og hadde som intensjon å ta sin business til et høyere nivå. Det var to innholdsrike dager.

Vi har gjort øvelser, utforsket og undersøkt bevisste og ubevisste tanker og overbevisninger. Kursdeltakerne har lært å oppdage hvordan disse påvirker dem i hverdagen og i businessen. Vi har også foretatt en grundig utrydning og luket ut de overbevisningene som begrenser og fylt på med støttende tanker og overbevisninger.

For meg var det en fryd å være kursleder for disse engasjerte og driftige damene. De har fått formler og redskaper til å skape mer suksess i sin business og sitt liv. Jeg er ydmyk og takknemlig for dere flotte tilbakemeldinger. Deler noen av dem med dere:

– Har hatt to fantastiske dager på kurs med May-Bente Høiland Lode.  Du trenger slettes ikke reise land og strand for å møte de beste kurslederne, så lenge de finnes i en by nær deg;-) Anbefales på det varmeste for alle som ønsker å bli ditt beste deg:-

-Har vært på 2 dagers kurs hos coach og inspirator May-Bente Høiland Lode – imponerende dyktig og innsiktfull!! Har derfor fått øynene opp for en helt ny verden  Anbefales på det varmeste!

– Kurset var 100%!

– Jeg har fått supre formler og en effektiv oppskrift på suksess som gjør det enkelt for meg å ta min business opp på et høyere nivå

– Jeg har lært å sette ønskene og drømmene mine i system

-Kurset har gitt meg redskaper og verktøy til rydde ut i det som ikke støtter meg og fylle på med mer av det jeg ønsker både privat og i min business

– Det jeg har fått med meg på disse to dagene har gitt meg mot og motivasjon til å skape det livet jeg ønsker meg

– Jeg har vært på mange kurs opp gjennom årene, men sjelden har jeg møtt en så varm, tydelig og klar person som deg. Du motiverer meg og gir meg mot til å våge å gå for mine drømmer

-Jeg har fått mye verdi for pengene og anbefaler virkelig kurset til andre på det varmeste

 

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....