Hvor god er du til å motta

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Skottland

Jeg har hatt noen nydelige dager i Skottalnd. Jeg har møtt igjen noen skjønne mennesker som jeg var sammen med på Success Coacing utdannelse i London for 1,5 år siden. Jackline, som jobber som skolesjef i en kommune utenfor Edinburg og hennes kollega Niel og Sandy. Jeg og min kollega fikk være med dem to arbeidsdager og se hvordan de driver coachingprogram for rektorer og andre ledere. Det har vært noen absolutt fantastiske dager. Vi har fått så utrolig mye materiale, bøker og manus til nye kurs. Så nå er det bare å gå hjem og oversette til norsk. Jeg er utrolig takknemlig og ydmyk overfor alt det jeg har fått lære på disse dagene. Takknemlig for alt materiale jeg har fått og muligheten til å
få være med inn i hjertet av skoleadministrasjonen og få delta på avsluttende coachingutdannelser og lederprogrammer. Jeg merker at intrykkene har vært mange, så jeg gleder meg til å sortere og la det synke inn litt etter hvert. En av mine kanskje største læringer er evnen til å kunne motta så mye, og føle at jeg ikke får gitt igjen.

Jeg har møtt noen virkelig generøse mennesker som har gitt både av sin gjestfrihet, av sin kompetanse og sitt hjerte. Det har vært en
opplevelse å få være i et skottsk hjem og være med på jobb og bli så utrolig godt mottatt og ivaretatt. I dag reiser jeg hjem, med store intrykk og en dyp takknemlighet. Jeg er også litt forundret over hvor vanskelig jeg synes det har vært å motta all denne omsorg, tillit, deling av alt materiale uten å forvente å få noe tilbake. Jeg merker at jeg hele tiden ønkser å gi tilbake.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....