Tusen takk min snille mann

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

 

Jeg er så takknemlig og glad for å ha så mye støtte og gode mennesker rundt meg. Denne helgen (og utallige timer før det) har min mann sittet med sin computer for å redigere og legge opp videoer for meg. Jeg er så imponert over det fine resultatet.

Det å jobbe sammen med gode mennesker er så utrolig verdifullt. Han er så utholden og samtidig så ærlig. Det føles trygt å jobbe med mennesker som sier sin mening. Det hjelper meg å tenke etter en gang til og så ser jeg at resultatet blir bedre enn hva jeg hadde forestilt meg.

IMG_1695

Vi har fortsatt noen timers redigering igjen. Det kommer til å komme flere videoer, både fra meg og de mange skjønne mennesker jeg er så heldig å møte på min vei. Til da kan du kikke litt rundt på siden og finne noen av de som allerede er lagt opp. Håper du nyter dem like mye som meg. Du er velkommen til å dele dine kommentarer i feltet under  

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....