VIP KLUBBEN

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

VIP klubben

Jeg er super glad for at VIP klubben fungerer så fint og for alle de gode tilbakemeldingene jeg får fra mennesker som koser seg med videoene både hjemme på jobb og ute på ferie.

Her er noen av de tilbakemeldingen jeg har fått denne uken: «Tusen takk for videoen. Det var akkurat det jeg trengte nå» «Jeg koser meg og hører videoen om og om igjen. Det er som om jeg hører noe nytt hver gang. Jeg tar på meg ørepropper og lytter til de herlige budskapene mens jeg gjør rutinejobber. Det gir støvsuging og husarbeid mye kjekkere»

«Videoen i VIP klubben var så utrolig  inspirerende, nå skal det «jobbes» både morgen og kveld ;)) gleder med til å komme i gang. Det beste av det hele, er at mannen min og jeg har inngått en avtale. Vi skal gjøre dette sammen. Hvis mannen min(skeptiker) ikke har noe utbytte av dette kan han slutte.Tenker det tar han kort tid, så vil han innrømme at han faktisk ser, kjenner og føler at ting er annerledes og høster «goder» av engasjementet :)) Vi går en spennandes tid i møte :)Varm, dog noe solbrent klem fra Tyrkia ;))»

Du kan la deg inspirere med denne lille smakebiten på denne månedens tema «Skriv din historie om»


p>

 

 

 

 

 

 

 

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....