Ydmyk, takknemlig og glad

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

VIP tusen takk

Jeg har hatt en spennende og innholdsrik uke. Jeg har coachet, hatt kurs og jobbet med mine online produkter. På tirsdag hadde jeg siste kveld av jentekurset «Styrk din tro på deg selv». Egentlig hadde jeg tenkt at dette var siste jentekurset jeg skulle holde, men når jeg ser hvor stor innvirkning det har på ungdommene klarer jeg nok neppe å slutte. I stedet har jeg bestemt meg for å bidra mer til ungdommer. Så om et par uker har jeg sagt ja til å være frivillig hjelper på Global Dignity Day som arrangerers rundt på en del vidergående skoler. Det å se at et ungt menneske får mer tro på seg selv, begynner å føle seg god nok som den hun er, får mot til å gå for drømmene og ta gode valg for seg selv er noe som gjør meg ydmyk, takknemlig og glad. Her er noe av de tilbakemeldingene de skjønne jentene jeg hadde på kurs kom med:

  • «Jeg har lært så mye og fått mye sterkere tro på meg selv. Jeg har våget å gjøre ting som har vært utenfor min komfortsone. Blant annet har jeg våget å være mer aktiv i timene på skolen og det har gitt meg en helt annen skolehverdag.
  • «Kurset har gitt meg en forandring i livet som jeg virkelig trengte.» Det jeg har lært er noe jeg kommer til å ta med meg resten av livet.» «Kursholderen var fantastisk. May-Bente er en kjempegod coach. Hun er entusiastisk og har en veldig god måte å formidle ting på. Hun stråler av energi som smitter over på oss. Hun deler egne erfaringer og det gjør at jeg lett kan kjenne meg igjen»
  • «Selv om vi er en gruppe så hjalp hun meg med mine problemer og gav meg det jeg trenger. Hun tar seg tid til hver enkelt.
  • «Jeg har fått tro på at jeg faktisk er god nok»
  • «Kurset har gitt meg bedre livskvalitet» «Jeg stresser mindre enn før. Jeg har lært hvordan jeg kan nå målene mine og fått bedre motivasjon rundt skolearbeidet»

Jeg tar med meg minner om en fin uke, en takknemlig følelse av å få være med å bidra og glede over livet inn i helgen

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....