Formel for å realisere ønsker

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Create a life

 

Jeg er for tiden fullt i gang med å legge siste verk på coach/mentor utdannelsen. Jeg gleder meg så utrolig mye til å starte opp om noen uker. Vi er allerede en god gjeng som skal i gang og det blir knallbra. Siden jeg vet at det kanskje er flere der ute som lurer på utdannelsen, så har jeg laget en serie med 3 treningsvideoer. Disse videoene er lagt opp som et foredrag/workshop hvor alle som vil kan delta og bli inspirert.

Jeg deler effektive tips og redskaper til hvordan du kan skape positive forandringer i ditt liv. Den første har allerede blitt publisert og jeg er overveldet over den positive tilbakemeldingen. Nå er video 2 klar og i den gir jeg formelen for å realisere ønsker. 

Enten det er slik at du ønsker å delta på utdannelsen eller ikke kan få mye verdi ut av disse filmenen. Jeg ønsker å inspirere og hjelpe deg med å ta ett skritt videre mot din drøm og det du ønsker deg.

Fra mitt hjerte ønsker jeg deg alt det beste og at du lever ditt beste liv nå og ikke om 5 år  eller om 10 år. Men at du virkelig føler at du lever det livet du ønsker akkurat nå. Hvis du ikke gjør det vil jeg gjerne hjelep deg slik at du kan få ryddet ut i det du ikke ønsker og skape mer av det du ønsker. For det er mulig.

Jeg har prøvd det ut i mitt eget liv og hjelper mennesker og gjøre det samme. Faktisk har jeg skrevet en hel bok om det som kommer ut over nytt år. Så husk at hvis du står fast i noen utefordringer eller problemer så trenger det ikke være slik. Det finnes redskaper og verktøy du kan bruke for å skape det livet du ønsker å leve. Og så er det slik at handling gir forvandling.

Så hvis du vil starte allerede i dag, så har du muligheten ved å logge deg inn og se filmen om hvordan du kan realisere dine ønsker . Du finner den her: www.lifecoachutdannelse.no

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....