Nytt tema i VIP KLUBBEN

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.Jeg elsker den muligheten VIP klubben er til å dele mitt budskap med mennesker over hele Norge og rundt om i verden. At andre kan sette seg ned med en kaffe eller te kopp og stille og rolig lytte til mine månedlige mini workshopper og på den måten få inspirasjon og påfyll i hverdagen er en gave også for meg.

Jeg elsker den dynamikken det gir og koser meg hver gang det er en ny måned og jeg kan dele et nytt tema. Spesielt hyggelig er det med alle de skjønne tilbakemeldingene fra mennesker rundt om kring som takker for at jeg hjelper dem å se verden, seg selv og sitt liv på en ny måte. Det gir så mye mening å kunne hjelpe mennesker til å løfte sitt liv også på denne måten.

Nå er det ny måned og det betyr nytt tema i VIP klubben. Du kan fremdeles få med deg oktober måneds tema:

Medlemmer finner det inne på medlemssiden

Ikke medlem? Det kan bli her:Når https://maybente.no/onlineklubb/

 

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....