Jeg letter litt på sløret

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

IMG_0051[1]

Så er jeg i full gang med å gjennomgå manuset til min kommende bok. Det er virkelig en spennende prosess. Jeg gleder meg så til å dele mer med dere etter hvert. Hvis du lurer på hva du skal gi til julegave kan jeg gi deg litt hjelp. Det kommer til å bli mulig å forhåndsbestille boken i slutten av november/begynnelsen av desember. Jeg gleder meg supermye til å dele mer med dere.

Frem til da vil jeg gi en liten smakebit på noe av det dere kan forvente dere:

Håper det er til inspirasjon i høstmørket:) Ha en fantastisk uke videre.

Varme og kjærlige hilsener May Bente

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....