Modul 2 på utdannelsen

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

           Bilde modul 2

Jeg hadde en fantastisk undervisningsdag på modul 2 på Coach/Mentor Utdannelsen i denne uken. Jeg er så takknemlig for de skjønne menneskene som allerede er i gang med å løfte seg selv og sitt liv. De fortsetter å imponere meg med sin åpenhet, raushet og deilige engasjement. At de også uttrykker at de føler tilhørighet og kjenner på trygghet i gruppa varmer

Deres glade engasjement og utsagn om at «det har vært en super dag med energi, kunnskap og inspirasjon dosert med en god porsjon humor gjør meg så takknemlig». Jeg føler meg så heldig som kan gjøre det jeg elsker og samtidig løfte og inspirere andre mennesker.

Temaet for dagen var «Slik realiserer du dine ønsker og drømmer». Det var virkelig skjønt å dele formelen for å realisere ønsker med deltakerne å se nye erkjennelser lande på rekke og rad.  Min erfaring med disse verktøyene deltakerne har fått i dag er at ønsker lander og ting dukker opp på de mest magiske vis. Så jeg gleder meg til å høre om ønsker og drømmer etter hvert som de realiseres.

Vi gikk også igjennom Stjerneformelen og deltakerne fikk prøve den ut ved å coache hverandre. Det gav dem mange aha opplevelser og en virkelig stor innsikt i at vi speiler hverandre. Det gav deltakerne en dyp erkjennelse av deres unike rolle og de virkelig store mulighetene for vekst og utvikling som ligger i coaching.  

Jeg koste meg virkelig i rollen som mentor i denne prosessen og fikk igjen bekreftelse på at det er noen skjønne hjertemennesker som er deltakere på utdannelsen. Det er en gave å få være reiseleder for disse flotte menneskene i denne prosessen.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....