Utdannelses start

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

 

Modul 1 av Coach/Mentor Utdannelsen var virkelig en fest. Det var en magisk dag på alle måter. Jeg er så takknemlig for alle de skjønne deltakerne som er klart til å løfte sitt liv og lære hvordan de kan hjelpe andre å gjøre det samme. For vi snakket mye om det på utdannelsen at de beste coacher og mentorer er de som virkelig «walk the talk». Derfor var det så skjønt å se engasjementet og motet som deltakerne viste. For det krever noe av en å være villig til å åpne seg, vise sin egen sårbarhet og være ærlig tilstede som seg selv. Jeg er virkelig imponert over deltakernes dype visdom, herlige engasjement og store hjerte.  Jeg gleder meg allerede til 21 november og modul 2. I mellomtiden er det skjønt å følge deltakerne online. Jeg er virkelig takknemlig for dette forløpet og alt hva det gir på alle mulige plan.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....