Du er verdifull og god nok!

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Mitt bilde

Har du tenkt over din egen verdi? Hvor viktig du faktisk er? Hvor stor forskjell du kan gjøre? Og hvor meningsfullt det er at nettopp du er her på denne jorden akkurat på denne tiden?

Vi er alle verdifulle mennesker som har uante ressurser. Vi har noe unikt å bidra med til oss selv, andre og verden. Noen ganger holder vi oss selv nede ved å fokusere på det vi ikke kan, hva andre vil si, eller tenk hvis eller jeg burde osv. Tenk på hva du kunne gjort, hvor mye du kunne bidratt med i ditt eget og andres liv hvis du ikke hadde hatt alle disse begrensende tankene?

Hadde det ikke vært deilig å kunne satt dem på pause og i stedet kjent etter hva som er viktig for deg? Hadde det ikke vært fint å ha en følelse av å være verdifull som den du er, ikke for det du gjør eller har, men fordi at du er akkurat den du er? Det er mulig og du har sikkert kjent det selv innimellom. Så hva gjør vi når stemmen som forteller oss at vi ikke er gode nok, at vi ikke kan eller at vi burde vente til det eller det skjer dukker opp?

Tar vi det som et signal på at nå er det på tide å stoppe opp, eller går vi inn i oss selv og undersøker med oss selv. Er dette noe jeg virkelig vil, er det noe jeg føler mitt hjerte sier YES til eller er det noe jeg tror vil være fornuftig? Hvis du merker inni deg at hjertet ditt sier YES, at det gir en indre glede så er neste steg å snu den indre dialogen. Den indre gleden lyver ikke. Tankene våre kan gi uttrykk for våre begrensende overbevisninger og mønster, men følelsene våre lyver ikke.

Så et YES fra hjertet, farget med glede er ditt klarsignal til å begynne å rydde i de tankene som forteller deg at du ikke kan, ikke er god nok osv. Lykke til med din indre opprydningsprosess

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....