Å få gjøre en forskjell i andre menneskers liv

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

IMG_0999Jeg elsker å treffe nye grupper og være kursleder for foreskjellige typer mennesker og observere og legge merke til den gruppedynamikken og transformasjonen som oppstår i løpet av kursdagen. De to siste dagene har jeg vært kursleder på et 2 dagers Konflikthåndteringskurs hos Industri og Energi. Det er alltid spennende å møte nye grupper mennesker og få være med på deres prosesser og utvikling gjennom læreprosessen. Så fint å se mennesker gjøre nye oppdagelser og gå hjem med ny innsikt om seg selv og verden. Jeg elsker å få være med å gjøre en forskjell i andre menneskers liv. Det er så givende når mennesker kommer bort og takker og sier at det de har lært har forandret deres syn på seg selv, sitt liv og andre mennesker. Da vet jeg at det har skjedd en indre forandring. Og i min optik starter forandring innenfra fra indre tanker og følelser. 

Her er noen av tilbakemeldingene fra deltakerne:

«Jeg er så overrasket over at jeg selv kan gjøre så mye, at min følelsesmessige tistand har så stor påvirkning «med engasjerte kursdeltakere. 
«Knallbra kurs. Veldig inspirerende og engasjerte kursledere. Jeg har lært mye om hva som kjennetegner konflikter, jeg forstår psykologien bak hvorfor de oppstår og ikke minst har jeg fått konkrete modeller og verktøy til å løse konflikter som jeg kan ta med tilbake til firma og bruke i praksis. Tusen takk for et lærerikt og flott kurs»
«Jeg har hatt så stort personlig utbytte av dette kurset og det vi har lært kan brukes på alle områder av livet. Tusen takk»

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....