Spa-helg, en deilig måte å la alt få lande

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

 

IMG_0800I helgen var jeg på Spa og treningsvweekend på Kragerø Spa-Hotell. Det var en perfekt timing. Jeg har virkelig hatt en spennende måned og fått opplevd og erfart så utrolig mye. Jeg er veldig takknemlig for alle skjønne erfaringer og opplevelser. Til og med å være i media og snakke med journalister har vært mye kjekkere enn jeg hadde forestilt meg. Jeg trodde jeg kom til å være nervøs, men det har bare vært gøy ;).

Å ha lanseringsfest i Oslo og var virkelig en deilig opplevelse som jeg nøt hvert sekund. Like mye som jeg liker alt det som skjer så setter jeg pris på små pauser til å virkelig la alt lande i mitt system. det er nesten som om det føles som om det er mange partikler i luften og så trenger jeg rom for å integrere det i mitt system. Derfor passet det så fint å dra på Spa weekend denne helgen. Jeg elsker spa opphold. Jeg elsker den roen, vannet, og de deilige omgivelsene på Kragerø Spa. Jeg har vært der sammen med min mann og etter å ha besøkt en del Spa steder er det min favoritt.

IMG_0791At det denne helgen også var treningshelg med mulighet for å delta på yoga, badstustretching, pilates og andre aktiviteter gjorde det hele til en perfekt timing. Vi sjekket inn på fredag ettermiddag i god tid før middag og koste oss med trening, spa og deilig mat til søndag ettermiddag. 

Jeg fikk også tid til litt filming, så temaet i Vip klubben for februar kommer med bilder fra dette oppholdet. Temaet for februar er forresten Selvoppfyllende profetier, hvordan det vi forventer av og om oss selv, andre og våre omgivelsene har en tendens til å skje. Det er først når vi blir oppmerksom på denne sammenhengen og ser på de resultatene vi har i livet vårt og går tilbake og ser på forventnignene at vi kan oppdage denne sammenhengen. Jeg gir som alltid i VIP klubben gode tips til å gjøre de forandringene du ønsker deg.

IMG_0801

Så det var med ny film, masse overskudd og en indre ro vi sjekket ut fra hotellet søndag ettermiddag. Det kjennes så godt med disse små pausene i hverdagen og jeg føler meg å heldig som kan bruke tid til å la alt det skjønne få lande dypt i hver celle i min kropp. Det er mye vekst på gang for min del for tiden og det å romme veksten merker jeg at jeg gjør best med ro, tilstedeværelse og megtid.

Så nå er jeg klar for en ny spennende uke med nye prosjekter og opplevelser. Ha en deilig uke alle sammen;)

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....