Modul 4 på Coach/Mentor Utdannelsen

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

Helsehuset1Dagen etter at jeg kom hjem fra Oslo og boklanseringen hadde vi Modul 4 på Coach/Mentor Utdannelsen. Det er alltid en fest å møte disse skjønne kvinnene og høre hvordan de hver i sær går veien og gjør små og større forandringer i sitt eget liv. Temaet for denne modulen var at verden er som vi er og at i takt med at vi endrer i vår oppfatning og våre tankemønster gir det andre erfaringer og opplevelser.

Temaet om at våre omgivelser speiler oss gav så fin mening for deltakerne. Thomas Dreier sier det så fint.“The world is a great mirror. It reflects back to you what you are. If you are loving, if you are friendly, if you are helpful, the world will prove loving and friendly and helpful to you. The world is what you are.”

På den måter er verden som vi er. Den ytre verden er et speil på den indre verden. Det vil si at omverden, det vi opplever og erfarer i den ytre verden er en refleksjon av våre indre tanker, overbevisninger, mønster og følelser. Med andre ord er det slik at omverden, det vi møter i den ytre verden speiler vår indre verden. Våre venner, jobb, livssituasjon, kjæresteforhold, økonomi og lykke er en refleksjon om hva du tror om deg selv, verden og hva du fortjener.

For mine studenter gav denne dagen virkelig mening på et dypt nivå. Flere fikk noen dype erkjennelser og gikk fra kursdagen med nytt mot og stor optimisme. Det er deilig å se flammen som brer seg i øynene på mennesker som er i ferd med å oppdag livets mysterie og hemmeligheter. Når de setter seg selv i førersetet og begynner å skape de forandringene de ønsker. Jeg føler meg så heldig som får være reiseleder for en så skjønn gruppe mennesker og være vitne til deres herlige transformasjoner

 

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....