Boklansering med rød løper og sprudlende Champagne

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

IMG_0654[1]Tirsdag 14 januar var en stor dag. Da ble boken min «Lykkekoden» lanser på Cappelen Damm. Etter en lang skriveprosess og en høst med justeringer, rettelser og klargjøringer, så var det deilig å endelig stå med den ferdige boken i handen. Jeg er helt overveldet over den skjønne responsen og takknemlig for alle de skjønne menneskene som kom for å delta på lanseringsfesten. Min mann og min mor hadde sammen med min svoger og andre fra Rogaland tatt turen over fjellene for å delta i feiringen. Det var så fint å ha dem sammen med alle mine Oslo venner både de jeg kjenner fra før og alle dem jeg ikke kjenner. Så takknemlig for alle skjønne hilsener, blomster og gaver jeg fikk ;IMG_0714[1]

Det satte liksom prikken over ièn at min skjønne mentor Judymay Murphy kom fra Irland for å delta og holde foredrag sammen med meg denne kvelden. Judymay er virkelig et funn og hun har vært til uvurderlig hjelp i min prosess med å få utgitt og publisert min bok. At hun også er et fyrverkeri på scenen gjorde kvelden fullkommen;)

Allerede en halv time før arrangementet skulle åpne var det kø foran døren. Jeg fikk tatt i mot de fleste før det braket løs. Jeg holdt et foredrag og fortalte om prosessen med å utgi boken. Så gav jeg selvsagt noen lykketips før jeg virkelig fikk trenet skrivearmen og signert utallige bøker. Det var en ny, men virkelig hyggelig opplevelse å signere bøker:)IMG_0668[1]

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....