Små steg til store forandringer

Av May-Bente Høiland-Lode - din mentor, coach og kursholder

Jeg hatt hundrevis av mennesker på lederutviklingsprogram, teamutvikling, kommunikasjonskurs, selvutviklingskurs, presentasjonskurs, jentekurs, kurs for ungdommer, foredrag rundt om i hele landet.

I går var jeg i Bergen og hadde foredrag og signerte bøker. Jeg elsker simpelthen kontakten med publikum. Jeg er så takknemlig for alle de skjønne menneskene som kom for å høre på foredraget. 

Det er virkelig en glede å se at folk få aha opplevelser og se smilet komme frem og øynene danse av glede. Og ikke minst er jeg ydmyk og takknemlig for alle de skjønne tilbakemeldingene fra deltakerne. Mennesker fra alle deler av Bergen hadde tatt turen til Arna denne kvelden for å få inspirasjon og høre på foredraget. Det hadde faktisk kommet 2 biler med til sammen 8 mennesker kjørende helt fra Florø.

Jeg elsker denne måten å inspirere mennesker på. Det var på alle måter en deilig kveld. Jeg traff så mange skjønne mennesker og ble så glad av all den positive tilbakemeldingen og at mange av dem kom bort etter foredraget og takket for inspirasjonen og fortalte hva de ville slutte med og begynne med.

For det er det det handler om. Hvis vi fortsetter å gjøre det samme som vi alltid har gjort så fortsetter vi å få de samme resultatene som vi alltid har fått. Men, når vi gjør en liten justering så skjer det en forandring. Små steg blir etter hvert til store forandringer.

Hva er en forandring du kan gjøre allerede i dag som din fremtidige deg vil takke deg for?

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du vil kanskje også like..

Er du redd for forandring?

Er du redd for forandring?

Mange mennesker blir værende i situasjoner og omstendigheter de ikke ønsker, eller har det bra i....